"Ești un etalon al prostului gust din România". Iulia Albu a criticat dur o ținută purtată de Anamaria Prodan:

.

Dat fiind că nu se ferește de cuvinte, Iulia Albu a criticat dur o ținută purtată recent de Anamaria Prodan. În cadrul emisiunii pe care o moderează, criticul de modă a făcut practic praf outfitul purtat de impresară și nici accesoriile acesteia nu au scăpat de ochiul vigilent al Iuliei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, Iulia Albu a criticat o ținută purtată de Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii Poliția Modei, neplăcut impresionată de outfitul ales de impresară pentru acel eveniment. De altfel, nici bijuteriile cu acre impresara și-a accesorizat ținuta nu au mulțumit-o pe Iulia Albu.

anamaria-prodan-iulia-albuanamaria-prodan-iulia-albu

Iulia Albu a criticat dur o ținută purtată de Anamaria Prodan la un eveniment

Nu e un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan poartă numai haine și bijuterii de brand, și anume de mii de euro, însă, iată, asta nu a scutit-o de comentariile acide ale criticului de modă Iulia Albu. Aceasta a fost deranjată de outfitul ales de femei de afaceri pentru un eveniment monden și nu s-a sfiit să o critice.

Citește și: Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani:„Făceam mii de dolari. Ne-am luat…’

Citește și: Surpriză pentru Gina Pistol, de ziua ei.Ce i-au pregătit Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Tot ce ne-am dorit'

Citește și: Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie:„Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre’

Ea nu spune rău, într-adevăr moda nu este ceva ce se poartă astăzi sau care se va purta mâine, dar mă bucur, Anamaria, că nu te interesează marii critici din România. Asta înseamnă că data viitoare nu o să te mai ataci când o să ți se spună că ești un etalon al prostului gust în România. Este un stil pe care noi putem să îl acceptăm„, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii „Poliția Modei”.

După ce i-a criticat otfitul, nu au scăpar nici accesoriile pe care Anamaria Prodan le-a purtat la ținuta respectivă, Iulia considerând că sunt prea multe…

Ce văd aici este ceva sinistru. Acesoriile pun ultima cruce, coliva fiind coafura„, a conchis Iulia Albu.

Anamaria Prodan a fost criticată și în trecut de Iulia Albu

Nu este însă prima dată când Anamaria Prodan este luată în vizor de Iulia Albu la Poliția Modei. Asta-vară, criticul de modă a comentat o altă ținută a acesteia. Dacă atunci a susținut că i-a plăcut discursul Anamariei Prodan, la capitolul vestimentație, însă, lucrurile au stat diferit. Criticul de modă a a afirmat că bijuteriile pe care impresara de fotbal le poartă tot timpul nu sunt bine integrate în ținute.

Aceasta a susținut că abundența de brățări și inele nu reflectă statutul Anamariei Prodan și nu susține compoziția ținutei.

„Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cum arăta ea acum zece ani. Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare. Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice, și eu cred că statutul unei persoane, mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită!’, a precizat atunci Iulia Albu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton