Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman: „Totul până la strâmbatul mobilei! Am o problemă cu...”

 Oana Pantazi
.

Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman. Cea dintâi a vorbit recent despre fiica lui Petre Roman și stilul ei vestimentar, la Poliția Modei, unde ea și Ovidiu Buta au avut-o invitată pe Romanița Iovan. Criticul de modă a dat dovadă de obiectivitate și a admis că fiica Mioarei Roman a evoluat vestimentar în ultima vreme. Altceva a deranjat-o însă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman. De-a lungul vremii, Iulia Albu a comentat nu o dată ținutele purtate de Oana Roman, care s-a aflat de multe ori încadrată la AȘA NU, însă iată că, în ultimul timp, criticul de modă a observat o evoluție evidentă în stilul de a se îmbrăca al vedetei. Iulia a ținut să menționeze însă că este deranjată de faptul că Oana Roman și-ar edita pozele prea mult.

81581551_10158023305464306_267566657130463232_n-1-1024×1024-181581551_10158023305464306_267566657130463232_n-1-1024×1024-1

Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman

Printre cei comentați la Poliția Modei de Iulia Albu și Mihai Buta s-a numărat și Oana Roman. În momentul în care pe ecran au început să se deruleze imagini cu vedeta din diverse perioade, Iulia Albu a ținut să sublinieze că nu a criticat-o niciodată pentru aspectul fizic, ci pentru ținute.

„Oana Roman nu a fost niciodată comentată pentru că a fost grasă. Să nu ne ferim de cuvinte! Nu mă interesează că oamenii sunt grași, că sunt slabi, când sunt lipsiți de bun-gust intră în gura mea și, mai nou, a lui Ovidiu', a afirmat Iulia Albu, la Poliția Modei.

„În momentul în care ai pretenția să devii influencer pentru o anumită categorie, fie femei, fie bărbați, ar trebui să dai niște teste, un examen de capacitate, altfel ajungi să influențezi niște persoane care nu sunt decise spre ce stil să se îndrepte îngrozitor”, a completat Romanița Iovan.

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Oana Roman: „O fotografie atât de prelucrată”

Citește și: Anamaria Prodan merge la tribunal, în procesul de divorț cu Reghe, alături de copiii ei: „Să răspundă cum și-a permis să facă așa ceva'

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre strategiile de la Survivor:M-a luat prin surprindere atacul…

Citește și: Leonardo DiCaprio a postat o imagine din România, în contextul războiului Rusia – Ucraina.Ce mesaj a transmis actorul pe Instagram

Citește și: Flick și Denisa Filcea vor deveni părinți pentru prima oară! Primele imagini cu soția „Domnului Rimă' însărcinată

Iulia Albu: „Am o problemă cu strâmbatul mobilei'

Iulia Albu a mărturisit că apreciază evoluția Oanei Roman, însă a subliniat că nu e de acord cu faptul că aceasta din urmă și-ar edita pozele.

„Ea oricum a progresat, ceea ce e un lucru îmbucurător. Totul până la strâmbatul mobilei! Am o problemă cu strâmbatul mobilei și cu neacceptarea felului în care arăți, pentru că eu nu consider că cineva ar trebui să se considere nepotrivit pentru că nu se încadrează în niște șabloane oricum idioate', a conchis Iulia Albu.

Romanița Iovan: „Problema e de expunere”

La rândul lor, Ovidiu Buta și Romanița Iovan au vorbit atât despre stilul vestimentar al Oanei Roman, cât și despre modul în care ea își expune produsele. Stilistul a menționat că apreciază și el parcursul Oanei, chiar dacă, spune el, dă greș uneori.

„Sunt foarte multe lucruri care nu funcționează la Oana, dar câteodată funcționează. Și o zic și mă repet. Față de multe vedete, fata face un efort. Învață pas cu pas.

De-asta vă zic că, dacă te uiți efectiv, ca la un parcurs, e impresionant. Că pe parcursul ăsta mai cade, mai greșește, dar se vede determinarea. Eu nu pot să zic cuiva că nu e bine câtă vreme văd efortul. Dacă rezultatul era mereu negativ, ziceam ok, schimbă macazul. Dar când mai apare într-o rochie…', a spus Ovidiu Buta.

La rândul ei, Romanița Iovan l-a completat.

Eu nu am o problemă neapărat de produsul ca atare, ci cum îl fotografiezi, cum îl pozezi și cum te poziționezi. Problema e de expunere, e o chestie esențială asta', a spus aceasta la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton