Iulia Albu, alături de fostul soț, Mihai Albu, după ce a aflat că are cancer de prostată: „M-a afectat. Ceea ce am bănuit s-a adeverit. L-am asigurat de tot sprijinul și...” / Cum a reacționat fiica lor când a aflat de boala designerului

 Calin Maria Bianca
.

Iulia Albu, alături de fostul soț, Mihai Albu, după ce a aflat că are cancer de prostată. Recent, Mihai Albu a luat pe toată lumea prin surprindere când a dezvăluit că suferă de cancer de prostată și a trecut printr-o operație. A spus totul pe rețelele de socializare și a urmat un val de reacții, însă nici fosta lui soție nu a rămas imună la această veste, chiar dacă au fost de multe ori protagoniștii unor scandaluri. Iată ce i-a transmis Iulia Albu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Au trecut 10 ani de când Iulia și Mihai Albu au decis să meargă pe drumuri separate, chiar dacă au o fiică superbă împreună, pe Mikaela. Au divorțat cu mare scandal, iar reproșurile, replicile dure și cuvintele grele au continuat ani și ani de zile, mai ales din partea designerului. Chiar și așa, se pare că Iulia Albu nu a pus la suflet răutățile din jurul ei și de data aceasta a demonstrat că-i pasă de tatăl fiicei sale și după despărțire.

iulia-albu-1iulia-albu-1

Citește și: Mihai Albu are cancer de prostată și a fost operat de urgență: „Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile”. Cum se simte designerul de 62 de ani

Citește și: Mihai Albu, după ce i-a văzut pe Iulia Albu și pe iubitul ei, Mike, la America Express: „Partenerul ei nu are un loc de muncă stabil. Eu am de plătit salariile angajaților…”

Citește și: Fiica Oanei Roman trece prin momente dificile de când i-a murit bunica și tatăl ei nu-i mai e alături: „Nu mai este copilul vesel, calm, mereu cu zâmbetul pe buze”

Citește și: Victor Dorobanțu va avea rol principal în serialul Wednesday: „În culise, cu familia noastră complicată”. Au început filmările George Burcea a renunțat la proiect

Iulia Albu, alături de fostul soț, Mihai Albu, după ce a aflat că are cancer de prostată

Iulia Albu a îngropat securea războiului cu fostul ei soț, Mihai Albu, iar acest lucru l-a putut sesiza toată lumea chiar de când a murit mama celebrului designer. Încă de pe atunci i-a fost alături în aceste momente grele, însă nici acum, când a aflat că se luptă cu cancerul de prostată nu a putut să nu se implice, mai ales că au o fiică împreună, care suferă după ce a aflat această veste.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI.„, este mesajul scris de Iulia Albu pe conturile ei de socializare, alături de mai multe poze cu Mihai Albu și fiica lor.

Iulia Albu: „Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul…„

Pe lângă postarea din mediul online, în care a spus public că-l susține pe fostul ei soț în tot acest proces de recuperare și vindecare, Iulia Albu nu a ezitat și a oferit o serie de declarații, însă fără a da prea multe detalii din intimitate. A spus clar că știa de intervenție, dar și de diagnostic de aproximativ o lună, însă a așteptat să facă el anunțul, fiind vorba despre viața lui. Ba mai mult, în ciuda trecutului lor zbuciumat, a dezvăluit că l-a sunat și au stat de vorbă, asigurându-l că ea și Mikaela îi sunt alături.

„Știam că a suferit o operație. Am aflat acum aproximativ o lună că a avut o intervenție. Iar ceea ce am bănuit s-a adeverit, când Mihai i-a zis zilele trecute Mikaelei că are o formă de cancer. Nu știu detalii. Am discutat cu el. L-am asigurat de tot sprijinul, dacă va avea nevoie de el. Sperăm ca totul să fie bine.„, a declarat Iulia Albu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cum a primit fiica Iuliei Albu vestea că tatăl ei suferă de cancer de prostată

În continuare, Iulia Albu a explicat că vestea a afectat-o foarte tare, atât pe ea, dar mai ales pe fiica lor, mai ales că Mikaela are un an destul de greu. Este în clasa a opta și urmează să susțină examenul de Evaluare Națională, astfel că trebuie să se concentreze în această direcție, însă este de la sine înțeles că nu poate rămâne imună în fața acestor vești, fiind vorba chiar despre tatăl ei.

Pentru Mikaela este un an foarte dificil, fiind clasa a opta, trebuind să susțină examenul de Evaluare Națională. Iar vestea a afectat-o foarte mult, cum era și normal. Și pe mine m-a afectat, este tatăl fiicei mele. Cred că decizia lui Mihai de a-i spune fetei ce se întâmplă a fost una corectă. Pentru că, însoțită de explicațiile de rigoare, pe care i le-am dat noi, despre ce presupune se întâmplă și că există șanse de recuperare foarte mari, copilul poate avea acum o imagine corectă și completă. Nu cred că era o soluție să spui când era prea târziu', a completat aceasta.

Cum a dat Mihai Albu vestea că suferă de cancer de prostată

Mihai Albu nu a ezitat și imediat după ce a aflat că operația a decurs bine, și-a informat fanii din mediul online faptul că suferă de cancer de prostată. Vestea tristă a șocat pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât celebrul designer în vârstă de 62 de ani a oferit toate informațiile necesare.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.

A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (…) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare.

Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase’, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton