Iulia Albu așteaptă cu emoție rezultatele Mikaelei la Evaluarea Națională: "Liceul nu mi se pare ceva foarte important, mi se pare important ce facultate va urma, dar alegerea îi va aparține!"

 Oana Pantazi
.

Iulia Albu așteaptă cu emoție rezultatele Mikaelei la Evaluarea Națională. Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, susține în aceste zile examenele pentru Evaluarea Națională, urmând să înceapă o nouă etapă importantă a vieții. Până atunci însă, în funcție de notele pe care le va lua Mikaela, vor putea alege liceul unde va învăța în următorii 4 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Momente pline de emoție și de stres pentru părinții absolvenților de gimnaziu, care în aceste zile vor afla dacă vor fi primiți la liceele la care au optat. Printre ei, se află și Iulia Albu, a cărei fiică, Mikaela, urmează să devină liceană anul acesta. La începutul lunii, adolescenta, care calcă pe urmele părinților săi în privința pasiunii pentru modă, a avut banchetul de clasa a opta, unde a impresionat cu o ținută rafinată, dar acum trece, la fel ca și colegii ei, prin emoțiile examenelor. Proba scrisă la limba română a a vut loc pe 25 iunie, în timp ce proba la matematică va fi susținută mâine, pe 27 iunie.

438129427_18433501726025079_2132845023065991090_n-1438129427_18433501726025079_2132845023065991090_n-1

Iulia Albu așteaptă cu emoție rezultatele Mikaelei la Evaluarea Națională

Iulia Albu are o fiică din căsnicia cu Mihai Albu, încheiată oficial în anul 2013. Mikaela are aproape 15 ani și se pregătește să devină elevă de liceu. Probele pentru Evaluarea Națională au început deja, iar criticul de modă are marii emoții.

„Vara asta sună nebun! Mă așteaptă examenul de matematică al Mikaelei, la capacitate și multă, multă nebunie, filmări și balamuc, așa cum îmi place mie pentru că nu degeaba activez în acest domeniu, îmi place foarte mult să muncesc și asta mă face fericită!„, a spus Iulia Albu pentru Click.

Citește și: Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, superbă la banchetul de clasa a opta. A purtat pantofi Valentino, iar rochia și geanta sunt semnate de părinții ei

Citește și: Mihai Albu, primul Paște fără mama și fratele lui. De ce nu o va avea alături nici pe Mikaela, fiica lui: „Nu ne-am mai văzut de patru săptămâni'

Criticul de modă spune însă că fiica ei nu s-a decis deocamdată asupra liceului unde i-ar plăcea să învețe, însă, din punctul ei de vedere, important este ce va face după ce va absolvi 12 clase.

„Nu știm încă! Așteptăm rezultatele examenului de capacitate ca să alegem un liceu. Liceul  nu mi se pare ceva foarte important, mi se pare important ce facultate va urma dar alegerea îi va aparține!”, a mai spus ea pentru sursa citatată.

Ce meserie își dorește Iulia Albu pentru fiica ei

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, un talent înnăscut pentru modă, iar asta se vede din toate imaginile postate de mama ei în social media. De altfel, criticul de modă crede că sunt șanse mari ca Mikaela să-i calce pe urme, dar nu-și dorește să-i influențeze parcursul în vreun fel.

„Ei place foarte mult acest domeniu. Eu aș dori să nu urmeze chiar același drum pe care l-am urmat eu, pentru că eu a trebuit să fac două facultăți până mi-am dat seama ce mi se potrivește. Și era să fac trei, dar m-am oprit la timp. (râde) Aș dori să facă din prima lucrul care o pasionază cel mai mult. Vom vedea care va fi acela. Este talentată în multe domenii, dar cred că este important să alegi o profesie care să-ți lase timpul să și trăiești’, a spus criticul de modă pentru unica.ro.

În schimb, Iulia Albu și-ar dori ca fiica ei să nu aibă un parcurs la fel de anevoios ca al său. Ea a absolvit Facultatea de Drept și a profesat câțiva ani în domeniu. Abia mai târziu s-a dedicat pasiunii sale pentru modă.

„La începutul carierei mele în modă a fost foarte importantă mătușa mea, care a fost singura persoană care a crezut în mine. În momentul în care am divorțat nu eram într-o situație financiară roz, iar persoana care mi-a trimis banii necesari, cei 800 de lei, ca să-mi cumpăr trusa de desen cu care am dat examenul la UNArte, a fost mătușa mea’, a mai povestit ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton