Iulia Albu, primele declarații despre participarea la America Express: "Iubitul meu îmi cântă la vioară, dar nu întotdeauna îmi cântă și în strună"

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu va participa alături de iubitul ei, Mihai Alexandru, în cel de-al doilea sezon America Express. Creatoarea de modă este nerăbdătoare să meargă în aventura vieții sale și a făcut primele declarații despre participarea sa la America Express. Iulia Albu nu este la prima participare, aceasta a apărut în Asia Express-pe Drumul Împăraților, în anul 2021.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

America Express, sezonul 2, va ave aloc pe continentul Americii, dar locațiile se schimbă. Aventura capătă noi experiențe, iar viitorii concurenți vor avea parte de ,momente de neuitat. Aceștia vor merge în Columbia, Ecuador și Argentina. Iulia Albu și iubitul ei se numără printre concurenți.

iuliaiulia

Printre vedetele care merg pe Drumul Soarelui, la America Express se numără Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru. Vedeta a făcut primele declarații despre participarea sa la emisiunea de la Antena 1 și este nerăbdătoare să meargă în aventura vieții sale.

Citește și: Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Cuplurile Giulia – Vlad Huidu și Cleopatra Stratan – Edward Sanda sunt printre concurenți

Citește și:Romică Țociu și fiica sa, Daria, participă la America Express 2024. Ce nume se mai află pe lista concurenților

Citește și:Reacția lui Mihai Albu după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express cu iubitul: „Dacă fiica mea va rămâne singură…”

Citește și:De ce nu vrea Nicole Cherry să participe la America Express: „Decât să-și schimbe oamenii părerea despre mine, prefer să rămân acasă'

Iulia Albu: „Nu sunteți pregătiți pentru ce urmează”

Iulia Albu și Mihai Alexandru, iubitul ei, se numără printre cele 9 echipe care vor merge la America Express-Drumul Soarelui. Creatoarea de modă a anunțat oficial participarea sa la emisiunea de la Antena 1 și este nerăbdătoare să meargă în aventura vieții sale. Iulia Albu a făcut primele declarații despre participarea la America Express. Cu această ocazie, vedeta l-a prezentat și pe iubitul ei, Mihai Alexandru.

„Este oficial America Express începe acum! El este Mike și, chiar dacă imi cântă la vioară, nu întotdeauna îmi cântă și în strună. My Partner în craziness and life. Nu sunteți pregătiti pentru ce urmează”, a fost mesajul postat de Iulia Albu pe rețelele de socializare.

Iulia Albu a mai participat la Asia Express-pe Drumul Împăraților

Nu este prima dată când Iulia Albu participă în această emisiune. În anul 2021, vedeta a fost prezentă la Asia Express-pe Drumul Împăraților, ca invitat special jurizându-i pe concurenti într-o probă de modă. La acea vreme, Iulia Albu declara că nu ar refuza o asemenea provocare.

Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol’, spunea atunci Iulia Albu.

Cine sunt cele 9 echipe de la America Express, sezonul 6

Au fost anunțate oficial cele 9 echipe care vor pleca în curând în aventura vieții lor. Concurenții vor porni pe Drumul Soarelui, și vor călători prin Columbia, Ecuador și Argentina. Așadar, vedetele care merg la America Express, sezonul 6 sunt Alexia și Aris Eram, George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu si fiica sa, Daria, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu si sotul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Sânziana Neagu și Laura Giurcanu, Ada Galeș și mama ei, Antoneta Galeș.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton