Iulia Albu dezvăluie când s-a răcit relația cu părinții ei: "S-au îndepărtat foarte mult de mine. N-am rămas fata lu' tata și în ziua de azi"

 Dumba Gabriela
.

Iulia Albu dezvăluie de ce s-a răcit relația cu părinții ei și nu a mai fost „fata lui tata”, după ce, în timp ce se afla în America Express, a povestit cu ochii în lacrimi că nu are o relație bună cu familia ei. Vedeta regretă faptul că nu poate avea o relație strânsă cu cei care i-au dat viață, deși s-au înțeles foarte bine în trecut și menționează care a fost motivul pentru care aceștia au decis să nu o mai iubească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu a povestit, când era în America Express, că ea nu a avut o relație bună cu mama ei, iar acest lucru o întristrează foarte tare. Mai mult, criticul de modă a izbucnit în lacrimi atunci și a dezvăluit că părinții ei nu au iubit-o, iar acest lucru a afectat-o enorm.

9-iulia-si-mihai-albu-39-iulia-si-mihai-albu-3

De ce s-a răcit relația dintre Iulia Albu și părinții ei

Iulia Albu a dezvăluit că relația cu părinții ei s-a schimbat radical în momentul în care s-a căsătorit cu Mihai Albu, deoarece familia nu a fost niciodată de acord cu un bărbat mai în vârstă.

„Eram fata lu’ tata. N-am rămas fata lu’ tata și în ziua de azi. Sunt o persoană care își iubește foarte mult părinții. Părinții mei s-au îndepărtat foarte mult de mine, ca urmare a căsătoriei mele cu Mihai. Nu au fost de acord, nici nu au vrut să vină la nuntă. În primul rând, diferența de vârstă, 18 ani, dar au fost și alte probleme, nu era doar asta. Multă lume spune că am fost căsătorită cu un milionar. Nu am fost căsătorită cu un milionar, am fost căsătorită cu un om foarte normal, cu niște venituri mai mult decât  modeste.

Citește și: Iulia Albu îl amenință pe Mike cu despărțirea, după ce s-a zvonit că ar fi consumat mult alcool la o petrecere: „Dacă-i adevărat, fac sărbătorile singură… Nu cred nimic până nu văd'

Citește și:Cum a început, de fapt, relația dintre Iulia Albu și Mike și cine a făcut primul pas: „După 5 minute, era să ne încăierăm'

Nu s-a pus niciodată problema real. Nu aș spune că părinții mei și-au dorit să mă căsătoresc cu cineva cu bani, dar cu siguranță și-au dorit altceva pentru mine. Acum îi înțeleg. Îmi dau seama că și eu mi-aș dori altceva pentru copilul meu. Mihai are foarte multe calități, dar nu era pentru mine. L-am iubit, de aceea ne-am și căsătorit. Atunci s-a răcit relația lor cu mine.

Acum suntem ceva mai bine, dar tot avem anumite păreri. Asta nu înseamnă că nu ne vorbim, nu ne vizităm, nu ne sunăm. Să fim serioși, cine mai poate avea relația pe care am avut-o în copilărie cu părinții. Noi muncim atâtea ore, abia mai apucăm să ne vedem cu partenerii noștri', a povestit Iulia Albu în podcastul lui Măruță.

Iulia Albu a plâns la America Express când a vorbit despre părinții ei

Într-una dintre edițiile America Express, Iulia Albu a primit o scrisoare de la fiica ei, Mikaela, iar iubitul ei a primit o scrisoare de la mama lui.

După ce a citit scrisoarea venită din partea mamei lui Mike, Iulia Albu a vorbit despre relația cu părinții ei, iar la un moment a fost cuprinsă de emoții și a izbucnit în lacrimi. Vedeta regretă faptul că nu poate avea o relație strânsă cu cei care i-au dat viață.

„Mama lui, care este și pentru mine mamă. Din păcate, eu nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului.

Lucrul care este cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei, chiar dacă… eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi, a fost confesiunea făcută de Iulia Albu, cu ochii în lacrimi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton