Iulia Albu, gest neașteptat față de Laura Giurcanu și Sânziana Negru, la America Express 2023: "I-am făcut semn vânzătorului să nu le dea nuci de cocos"

 Dumitrache Laura
.

Ediția de marți a emisiunii America Express a adus noi tensiuni între concurentii. De această dată, protagonistele au fost Iulia Albu, Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Criticul de modă a făcut un gest neașteptată față de cele două concurente și a încercat să pună stop norocului fetelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de marți, 5 decembrie 2023, concurentii de la America Express au avut de înfruntat alte probe inedite. Echipele rămase în concurs luptă pentru a ajunge pe primele locuri în cadrul probelor. Seara trecută, ediția a venit la pachet cu o probă ce a avut legătură cu nuci de cocos, iar fiecare echipă a adoptat o anumită strategie.

sanziana si alaurasanziana si alaura

Iulia Albu și Mike au făcut un gest surprinzător față de Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Cei doi au încercat să îl convingă pe vânzătorul la care apelase cele două concurente, să nu le ofere nucă de cocos pentru probă. Ei bine, într-un final, cele două influencerițe au reușit să ducă proba la bun sfârșit.

Citește și: Iulia Albu i-a criticat ținuta Anamariei Prodan, la America Express: „A reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că…'. Reacția impresarei

Citește și:Iulia Albu a inițiat împăcarea cu Mike, după scandalul de la America Express: „Ne-am împăcat în pat. M-a sunat într-o zi că…'. Au fost despărțiți o lună și jumătate

Citește și:Cum arătau surorile Gabor în adolescență. Monica și Ramona nu semănau deloc cu divele sexy de azi

Citește și:Scandal de proporții între Bia și mama lui Robert în casa Mireasa. Doamna Anina face acuzații grave: „Drum bun în iad”

Iulia Albu, gest neașteptat față de Laura Giurcanu și Sânziana Negru, la America Express 2023

Finala America Express-Drumul Soarelui se apropie cu pași repezi, iar echipele rămase în concurs se luptă să câștige probele. În ediția de marți, 5 decembrie 2023, concurentii au fost nevoiti să ducă la capăt mai multe misiuni, iar una dintre cele presupunea să strângă 5 nuci de cocos de la localnici. Fiecare echipă a ales să adopte strategii diferite, iar căutarea nucilor de cocos s-a dovedit a fi una provocatoare. Iulia Albu și Mike au reușit să convingă localnicii să le ofere 5 nuci de cocos cu ajutorul unui inel și a unei perechi de cercei. Vedeta a declarat că ar fi fost în stare să dea orice pentru a obține nucile de cocos. După ce au terminat proba, Iulia Albu și Mile au făcut un gest neașteptat față de Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Creatoarea de modă a încercat să îl convingă pe vânzătorul la care au apelat cele două concurente să nu le ofere nuci de cocos. „I-am făcut semn vânzătorului să nu le dea nuci de cocos'.

Ambițioase din fire, Laura Giurcanu si Sânziana Negru și-au încercat norocul și influencerita i-a dat un pupic pe obraz vânzătorului. Toată lumea de pe stradă țipa la vânzător să ne ajute. Parcă eram într-un film în care forţa binelui învinge. I-am dat un pupic vânzătorului şi imediat a scos nucile de cocos. În 20 de secunde eram plecate de acolo'.

Cine a câștigat amuleta din Ecuador, de la America Express 2023

Trei echipe s-au calificat la ultimul joc de amuletă din Ecuador la America Express, sezonul 6. Laura Giurcanu și Sânziana Negru, Iulia Albu și Mike și Ada Galeș și mama ei au dat tot ce au avut mai bun. Lupta s-a dat cot la cot între echipe, dar Ada Galeș și mama ei au câștigat ultima amuletă din Ecuador. „Vă dau amuleta, jur. Și mergem împreună la un hotel', a spus Tony. „Sunt foarte supărată. N-am fost niciodată de când am ajuns aici atât de tristă, pentru că am ajuns atât de aproape', a mărturisit Laura.

De asemenea, Ada Galeș și mama ei au obținut și avantajul de a stabi ordinea plecării în cursa pentru imunitatea mică. După ele au plecat Laura Giurcanu si Sânziana Negru, urmati de Alexia si Aris Eram, Giulia și Vlad Huidu și in final, Iulia și Mike.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton