"Ești un bădăran și un om de toată jena...". Iulia Albu l-a jignit pe iubitul ei, Mike, la America Express, după ce Giulia și Vlad Huidu au câștigat imunitatea

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu și Mike se numără printre cele nouă echipe de la America Express 2023, iar ediția de duminică seara, a fost una deosebit de tensionată pentru concurenti. Echipele rivale au luptat pentru a câștiga imunitatea săptămânii. Ulterior, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat imunitatea, iar Iulia Albu a avut o ieșire nervoasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ediția de duminică seara, 19 noiembrie 2023, de la America Express 2023, Drumul Soarelui, a fost una extrem de dificilă pentru concurenti. Echipele rivale au fost nevoite să se lupte pentru câștigarea imunității. Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au ajuns primii la Irina Fodor și ei sunt câștigătorii imunității.

iulia albu america expressiulia albu america express

Iulia Albu și Mike au avut un nou moment plin de tensiune la America Express. Cei doi trebuiau să găsească capetele de războinici, vrăjitoare și regi, iar vedeta a ajuns la capătul puterilor și a răbufnit. Criticul de modă a cedat, în cele din urmă și a țipat la iubitul ei,care a spart telefonul oferit din partea producției.

Citește și:Iulia Albu a avut o reacție nervoasă la America Express, iar producătorii au decis să nu difuzeze imaginile: „Și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copii. S-au speriat și au plecat…”

Citește și:Iulia Albu și Mike au făcut terapie de cuplu după ce s-au întors de la America Express: „Ne-am certat mai rău la psiholog decât în emisiune…”

Citește și:Cum arăta Mihaela Tatu în tinerețe, când poza sexy, în fuste scurte și cu buricul la vedere: „Sunt o extrovertă prin excelență”

Citește și:Rona Hartner vrea să se mărite din nou, după ce a divorțat de două ori, de un argentinian și de un francez: „Poate mă mărit cu un român”

Iulia Albu l-a jignit pe iubitul ei, Mike, la America Express, după ce Giulia și Vlad Huidu au câștigat imunitatea

În ediția de duminică seara, a emisiunii America Express, concurentii au avut parte de momente dificile. Echipele s-au luptat pentru imunitate, care în cele din urmă a fost câștigată de Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Iulia Albu a avut din nou un moment de tensiune și a cedat nervos la adresa iubitului ei. Mike a încercat să câștige timp și nu a mai vrut să-i mai comunice Iuliei Albu, în mod repetat indicațiile ce o ajutau să identifice captele ascunse potrivite. Enervată, Iulia Albu a cedat și a avut o reacție acidă. „Taci dracu din gură!', i-a reproșat Iulia Albu partenerului său.

Cearta dintre Mike și Iulia Albu a continuat la autostop, iar de nervi, iubitul vedetei a trântit telefonul primit din partea productiei prin care cei doi țineau legătura cu prezentatoarea emisiunii. „Ai spart telefonul. Ai fost un bădăran. (…) Ești un om de toată jena', i-a spus Iulia Albu iubitului ei.

Ce probe au trebuit să depășească vedetele de la America Express

Concurentii de la America Express 2023 au trebuit să extragă rădăcini de yuca din pământ, să le spele și să le curețe apoi cu dinții. Aceștia trebuia să le mestece și să le transformare în piure, conform tradiției. Ulterior, vedetele au început să tragă pe nas praf de yuca. Pe drumul spre destinație, concurentii de la America Express 2023 au fost nevoiti să facă față temperaturilor ridicate din junglă și nivelului ridicat de umiditate.

Misiunea de duminică seara a fost extrem de dificilă pentru concurentii din emisiune. Fiica Andreei Esca nu și-a mai putut controla emoțiile și a început să plângă, explicându-i fratelui ei că acționează prea repede. De asemenea, Sonia Simionov și Iuliana Pepene s-au certat în urma unei probe.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton