Iulia Albu îi răspunde lui Mihai Albu, fostul ei soț, după ce aceasta a acuzat-o că nu îl lasă să petreacă mai mult timp cu Mikaela, fiica lor: „Mihai este o persoană care are nevoie de ajutor"

 Tudorache Simona
.

Iulia Albu susține că nu reușește să ajungă la un numitor comun cu Mihai Albu și că acesta continuă să o atace și la 11 ani de la divorț. Criticul de modă mărturisește că designerul își vede fetița de mai multe ori pe săptămână și că atunci când i-a adus mai multe acuzații tocmai se întorsese cu Mikaela dintr-o vacanță la Huși.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Iulia și Mihai Albu au divorțat după nouă ani de mariaj, iar de atunci duc o luptă în privința programului fetiței lor. Astăzi, Iulia are o relație cu Mike, bărbatul alături de care a participat și la America Express, iar Mihai Albu are o legătură cu un medic cardiolog. Elena l-a ajutat pe Mihai Albu să iasă victorios în lupta cu cancerul și continuă să îl susțină.

iulia albu 31iulia albu 31

Iulia Albu rupe tăcerea în privința celor declarate de Mihai Albu

Iulia Albu spune că nu înțelege atitudinea fostului ei soț. Mihai Albu se plânge că nu poate petrece atât timp cât ar vrea cu fiica lor Mikaela, pentru că ea împiedică asta.

Fostului meu soț îi doresc liniște sufletească, sănătate și inspirație. Am înțeles acum mult timp ca liniștea se construiește și menține cel mai greu și sper ca într-o zi și el să o găsească. Au trecut 11 ani de când am divorțat, iar tot ce Mikaela și cu mine ne dorim este exact asta: liniște. Mihai este o persoană care are nevoie de ajutor. În ciuda faptului că facem de ani de zile eforturi masive ca acest discurs la adresa mea să înceteze, lucrurile sunt la fel. Mihai a putut mereu să își vadă copilul, mai mult, de fiecare dată când Mikaela își dorește să îl vadă, noi încurajăm acest lucru.

După diagnosticul lui, Mikaela a fost dusă și adusă de noi să își vadă tatăl, nu conform programului, ci de câteva ori pe săptămână, ca și în alte ocazii. Acest circ mediatic constant nu face bine nimănui. Nici lui, nici nouă și cu atât mai puțin Mikaelei. Declarațiile lui, deși nu sunt noi ca discurs, au surprins-o și pe ea, care, la momentul publicării era la el, și, am aflat ulterior, la momentul filmării materialului tocmai se întorsese dintr-o mini vacanță cu el, Elena și fetița acesteia la Huși', a declarat Iulia Albu pentru Cancan.

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela”: „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…” Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

Citește și: Felicia Filip și Cristian Mihăilescu, despre întâlnirea memorabilă cu regretata Montserrat Caballe: „Era prima soprană a lumii la ora aceea. Mi-a făcut un compliment imens și a fost impresionată când i-am spus…” Ce au vorbit despre Freddy Mercury / EXCLUSIV

Citește și: Eva Kiss povestește că nu i-a fost ușor din momentul în care a devenit mamă prima oară la 18 ani: „Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar…”. Ce spune despre momentele dificile din copilărie, după moartea tatălui / EXCLUSIV

Citește și: Unde a fost Florin Dumitrescu în această vară, cu familia lui, și de ce nu se desparte de cruciulița de la Ierusalim. Ce a povestit despre fetele lui: 'Abia așteaptă să se întâlnească cu colegii de școală…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea după divorț și multe procese. Victor Cornea nu a venit întâmplător în viața ei: „Trebuie să te ierți și să nu te mai biciuiești”

Iulia Albu nu se mai lasă afectată de cele spuse de Mihai Albu

Iulia Albu a mai lămurit un subiect. Acesta are legătură cu momentul în care fostul ei soț a fost diagnosticat cu cancer. Criticul de modă a spus atunci că Mikaela, care se pregătea pentru Evaluarea Națională, a fost extrem de afectată.

Mereu este la fel. Am început să înțeleg ca aceste atacuri nu vor înceta niciodată, așa încât, împreună cu Mikaela, am luat hotărârea de a nu ne mai lăsa afectate de ele. Aș avea un singur aspect de clarificat, aspect pe care îl consider extrem de delicat. Declarația mea privind comunicare diagnosticului fostului meu soț către Mikaela nu a fost niciodată urmată de vreun reproș din partea mea referitor la faptul ca fostul meu soț a împărtășit cu ea diagnosticul primit, declarația filmată, făcută colegului vostru fiind a fost un an greu pentru Mika, pregătirile intense pentru examen și vestea diagnosticului tatălui ei.

Nu era cazul să afle de asta cu două luni înainte de examen dar, asta a fost… este ceva ce ar afecta orice copil.' Și da, o astfel de poveste ar afecta orice copil iar acest lucru chiar se întâmplă zilnic peste tot în lume. Pe Mikaela a afectat-o acesta veste, dar cel mai mult a afectat-o faptul ca nu a știut nici ea nimic de operația tatălui ei, aflând abia după, ea sunându-l să îl întrebe dacă are timp să petreacă cu ea câteva zile. Nu a existat nicio acuzație, doar foarte multă susținere din partea noastră', a mai spus vedeta.

Mihai Albu vrea mai mult timp cu Mikaela

Mihai Albu și-ar fi dorit să aibă o relație mai apropiată cu Mikaela, fiica lui, dar după divorț nu a reușit. Creatorul de pantofi se plânge de timpul pe care îl petrec împreună și spune pe cine consideră vinovat pentru asta.

„În niciun caz relația cu fiica mea nu este așa cum visam. Aș fi vrut să mă implic mai mult, dar este greu. Când părinții sunt divorțați și domiciliul este la mamă, pierzi mult timp din timpul copilului, rămâi un tată de duminică. Am un program de vizitare de patru zile pe lună, vă dați seama! Foarte puțin. Două weekenduri pe lună.

În vacanță e altceva, dar și vacanța e mică… Și fetița și-ar dori să fie în compania mea. Când există divorț, așa se întâmplă. Acum nu mă mai macină, m-am obișnuit. De obicei, la modul general, mamele obstrucționează, limitează tații să petreacă timp cu copiii. Se întâmplă ceva să nu se respecte programul„, s-a plâns Mihai Albu pentru aceeași publicație.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton