Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț: "Am avut o întâlnire foarte civilizată"

 Radulescu Ruxandra
.

Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț. Criticul de modă, Iulia Albu, și fostul ei soț, designerul de încălțăminte, Mihai Albu, au fost la cuțite din momentul în care au divorțat în urmă cu 10 ani. Se pare că cei doi au decis să îngroape securea războiului, după ce mama lui Mihai Albu, „Mama Miși”, a murit. După ce și-a exprimat condoleanțele pe social-media, Iulia Albu și Mihai Albu s-au întâlnit la înmormântare. Iată cum a decurs interacțiunea dintre foștii soți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț. Iulia Albu și fostul ei soț, Mihai Albu, au fost într-un îndelung conflict, din momentul în care au divorțat, cu 10 ani în urmă. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Mikaela, pe care mama designerului, „Mama Miși”, așa cum îi spuneau membrii familiei, a adorat-o. Din nefericire, mama lui Mihai Albu a murit din cauza unei complicații chirurgicale. Iulia Albu nu a ezitat să transmită un mesaj de condoleanțe. Iulia a luat parte și la înmormântare, alături de actualul ei partener, Mike și fiica ei cu Mihai Albu, Mikaela. La tristul eveniment, Iulia Albu s-a întâlnit cu Mihai Albu. Iată ce s-a întâmplat între cei doi!

360652_original360652_original

Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț

Iulia Albu și Mihai Albu au renunțat, se pare, la conflictul ce exista între ei de ani de zile. Totul s-a întâmplat la ceremonia de înmormântare a mamei lui Mihai Albu. Iulia a povestit că era cu actualul partener Mike și cu fata ei Mikaela, atunci când s-au întâlnit cu designerul. Iulia Albu a mărturisit că au avut o conversație plăcută.

„Nu-mi plac înmormântările și le evit de fiecare dată. Dar nu aveam cum să nu mă duc, mami Miși a făcut parte din viața mea, a fost bunica fiicei mele. Eu am fost cu Mike (n.r. iubitul său, Mihai Alexandru). Și fata a vrut să meargă. Am avut o întâlnire foarte civilizată toți patru. Mika a vrut să mai stea cu tatăl ei. După înmormântare, ea a rămas cu el', a spus Iulia Albu pentru CanCan.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian au fost nași de cununie pentru prietenii lor, deși nu sunt căsătoriți. Au și botezat-o pe fiica celor doi: „V-am zis că ajung și la nășie'

Citește și: Ana Geoană și Garret Cayton s-au căsătorit la Veneția. Nunta a durat trei zile, iar invitații au fost cazați la Hotel Cipriani, unul dintre cele mai luxoase din lume

Citește și: Cine este patronul stației GPL de la Crevedia, unde exploziile au ucis 2 oameni și au rănit grav 56. Tatăl lui este primarul din Caracal: „Eu nu ştiu ca băiatul meu să fi făcut ilegalităţi'

Mesajul transmis de Iulia Albu, după ce a aflat de moartea mamei lui Mihai Albu

Iulia Albu este destul de activă pe rețelele de socializare, astfel că vestea tristă, și anume decesul fostei soacre, a ajuns și la ea. Fără a sta pe gânduri, criticul de modă a decis să scrie un mesaj frumos și emoționant în memoria ei, la care nimeni nu se aștepta. I-a mulțumit pentru toate clipele frumoase și tot ceea ce a învățat-o, iar totodată nu a uitat să precizeze că o să rămână mereu în inima ei și a Mikaelei, adresându-se cu apelativul ‘Mami Miși’.

Odihnește-te in pace… Îți mulțumesc pentru clipele frumoase pe care le-am împărtășit, pentru ceea ce m-ai învățat si pentru dragostea pe care ai purtat-o Mikaelei. Vei fi vesnic in inimile noastre, Mami Miși.‘, a fost mesajul postat pe Facebook de Iulia Albu la scurt timp după ce a aflat că fosta ei soacră a murit.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton