Iulia Albu și iubitul ei participă la America Express 2024. Cine se mai află pe lista concurenților

 Raiciu Adriana
.

Iulia Albu și iubitul ei participă la America Express 2024. Nouă echipe vor participa la America Express 2024, iar până acum au fost dezvăluite trei dintre ele. Se pare că în noul sezon vor face echipă Alexia Eram și Aris, Roxana Ciuhulescu și soțul ei, dar și Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

După ce au fost desemnați câștigătorii America Express 2023, producătorii au anunțat că urmează un nou sezon. Filmările vor continua tot în America, spre deosebire de celălalte sezoane, care au avut loc în Asia. Până la momentul actual, în presă, au apărut zvonuri legate de echipele care au acceptat provocarea de a face parte din show-ul de la Antena 1. Este vorba despre echipa formată din Alexia Eram și Aris, fratele ei, dar și de echipa formată din Roxana Ciuhulescu și soțul ei.

img-36img-36

Potrivit TV Mania, și Iulia Albu ar fi acceptat să facă parte din noul sezon America Express 2024. Iată cu cine va pleca îndrăgita vedetă de televiziune în aventura vieții sale!

Citește și: Alexia și Aris Eram participă la America Express 2024. Ce alte nume s-au mai vehiculat

Citește și: De ce are Iulia Albu fața umflată: „Am această problemă cu…'

Citește și:Cum se înțeleg Carmen Brumă și Mircea Badea, la peste 20 de ani de când sunt împreună: „Știam cine este și care sunt riscurile’

Citește și:„Mi-a făcut plăcere să le ascult țipetele. Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți'. Elevul din Belgrad care și-a omorât colegii șochează

Iulia Albu și iubitul ei participă la America Express 2024

America Express 2023 a fost câștigată de echipa formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi comedianți s-au luptat eroic în marea finală, alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Totuși, băieții au fost mai rapizi și au reușit să ajungă primii la linia de finish.

Astfel, nouă perechi vor porni în curând în aventura vieții lor. Până la momentul actual, s-a aflat că Alexia Eram și fratele ei, dar și Roxana Ciuhulescu și soțul ei vor participa la America Express. Totuși, o altă echipă a fost dezvăluită. Este vorba de Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru.

Nu ar fi pentru prima dată când participă la această emisiune. În trecut, Iulia Albu a participat, în calitate de invitat, în Asia Express – pe Drumul Împăraților, ediție difuzată în 2021.

La ceva timp după, invitată la emisiunea moderată de Dan Capatos, vedeta de televiziune a mărturisit că nu ar spune nu unei astfel de provocări.

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol', spunea atunci Iulia Albu.

Totuși, echipele menționate anterior nu au infirmat, dar nici nu au afirmat zvonurile.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton