Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au certat la America Express, din cauza bagajelor vedetei. Ce și-a pus în ele: „Nu e normal să cari 60 de kilograme” / „Vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați!”

 Miniosu Alexandra
.

Încă din prima ediție America Express, sezonul 6, telespectatorii s-au întrebat ce și-a pus Iulia Albu în bagaje. Curiozitatea le-a fost stârnită și mai mult, după ce iubitul vedetei, Mike, s-a plâns de greutatea lor, atunci când a fost nevoit să le care. Bărbatul a făcut mai multe remarci pe seama acestui subiect, nemulțumit de decizia partenerei lui, de a-și lua atâtea lucruri cu ea în competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce și-a pus Iulia Albu în bagajele de la America Express? Asta s-au întrebat mulți dintre telespectatorii America Express, încă din primele ediții difuzate la Antena 1. Vedeta și iubitul ei, Mike, participă în noul sezon, cel cu numărul 6. Criticul de modă a reușit să-și scoată partenerul din sărite de câteva ori din cauza greutății bagajelor ei.

iulia-albu-25iulia-albu-25

Se pare că Iulia Albu și-a pregătit temeinic bagajele pentru America Express, sezonul 6. Criticul de modă și-a pus diverse lucruri în rucsac, cum ar fi produsele de înfrumusețare, dar multe dintre ele au o greutate considerabilă. Iubitul ei, Mike, a părut deranjat de această situație și nu a ezitat să-i atragă atenția asupra acestui aspect, chiar în fața camerelor.

Citește și: Cum s-au descurcat Iulia Albu și iubitul ei, Mike, la America Express: „Prima săptămână ne-a dat total peste cap'

Citește și: Iulia Albu și Mihai Albu s-au împăcat la 10 ani de la divorț: „Am avut o întâlnire foarte civilizată”

Citește și: America Express 23 octombrie – Alexia și Aris Eram au câștigat primul joc de amuletă de pe Drumul Soarelui

Citește și: Claudia Iosif, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Dorian Popa, după 11 ani împreună: „Eu mi-am mutat atelierul în altă parte. Nu mai e…'

Iulia Albu și iubitul ei, Mike, s-au certat la America Express, din cauza bagajelor vedetei

Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru, alias Mike, au pornit entuziasmați către Drumul Soarelui, la America Express. La fel ca restul concurenților, înainte de a porni în aventură, și ei și-au pregătit bagejele așa cum au considerat ei. Criticul de modă a acordat și de această dată o mare atenția asupra ținutelor, dar și a produselor de igienă și cele cosmetice.

Când a realizat cât de greu este bagajul Iuliei Albu, partenerul lui, Mike, a reacționat chiar în fața camerelor de filmat, reproșându-i: „Ai un kilogram și jumătate de cosmetice, nu sunt chiar puține!'. Vedeta a precizat însă că: „Este o experiență pe care nu o poți cumpăra cu bani. Oricât ai fi de bogat, nu-ți poți cumpăra intrarea în America Express și cred că, pentru oricine ar fi aici, ar fi un mare câștig, din punct de vedere emoțional'.

La un moment dat, Mike s-a enervat și s-a certat cu Iulia Albu chiar în ploaie. Acesta nu a mai ținut cont de camere și a înjurat: „Hai *** și să mergem acasă! Pe bune, eu n-am venit să car… Sunt 60 de kilograme. Nu este nimic normal să cari 60 de kile!'.

„Nu mai urla și nu mai înjura, că se dă pe cameră', a încercat să îl calmeze Iulia Albu pe iubitul ei.

Înainte de a porni pe Drumul Soarelui, Iulia Albu spunea: „Noi, din America Express, vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați înainte să ne căsătorim!'.

Ce probleme are Iulia Albu după America Express

După încheierea filmărilor, Iulia Albu a vorbit despre experiența America Express. Odată revenită în țară, aceasta a mărturisit că a trecut printr-o perioadă destul de obositoare. În luna septembrie, ea spunea că are dureri de cap și întâmpină și probleme cu somnul.

„Și acum mă doare capul. Înainte munceam o săptămână fără oprire și nu aveam nimic. Nu știu ce să zic. Nu mai aveam deloc putere. Am fost și mi-am făcut analizele. Totul e ok. Dar știi cum e: pacientul e viu, dar mort copt. Nu-mi pot reveni nici cu somnul. Dorm toată ziua și nu pot dormi noaptea. Am de filmat, de făcut poze, întâlniri. Mi-a plăcut foarte mult. M-aș mai duce la America Express. Prefer acest show în orice zi, la orice oră. La Survivor nu. Nu face parte din sfera mea de interes deloc', a declarat Iulia Albu pentru cancan.ro.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton