Iulia Albu și Mikaela, fiica ei, apariție de senzație la Festivalul SummerWell. Fanii au fost impresionați: "Ce frumoasă este, seamănă cu mami"

 Oana Pantazi
.

Iulia Albu și Mikaela, fiica ei, apariție de senzație la Festivalul SummerWell. La aproape 15 ani, fiica Iuliei Albu dă semne că-și va întrece mama în frumusețe, după cum au constatat și fanii criticului de modă. Cele două au mers împreună la iconicul festival Sumer Well, unde au făcut furori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În perioada 9-11 august, pe Domeniul Știrbey, în Buftea, a avut loc Festivalul SummerWell, iar Iulia Albu a decis ca, de data asta, să meargă însoțită de fiica ei. Mikaela, care în octombrie împlinește 14 ani, s-a transformat într-o domnișoară superbă, care a moștenit în totalitate frumusețea mamei sale și, după cum se poate observa din aparițiile ei anterioare, și pasiunea pentru modă. Iată cum s-au afișat cele două la festival!

438129427_18433501726025079_2132845023065991090_n438129427_18433501726025079_2132845023065991090_n

Iulia Albu și Mikaela, fiica ei, apariție de senzație la Festivalul SummerWell

Participarea la un festival presupune, pentru doamne și domnișoare, o pregătire temeinică, începând cu ținutele și încheind cu machiajul și coafura. Nici Iulia Albu și Mikaela, fiica ei, nu au făcut excepție, reușind să impresioneze atât prin otfituri, cât și prin make-up și păr.

Cum Iulia are o comunitate impresionantă în social media, a ținut să împărtășească cu fanii ei imaginile care au precedat apariția la festival, regalându-și urmăritorii cu un filmuleț în care a documentat pregătirea pentru SummerWell.

Citește și: Cum își câștiga Bianca Drăgușanu banii la început de drum: „Vindeam covrigi, îmi cumpăram haine de la second hand, le modificam la croitorese și le vindeam triplu față de cât le-am cumpărat. Eram o bișnițară…’ / Ce venituri lunare are acum, la 42 de ani

Citește și: Ștefania Dolhan Federica, o tânără de 17 ani din Piatra Neamț, este Miss Elite Hub Awards 2024: ‘Mama m-a crescut cum a putut ea mai bine, cu sacrificii, dar a reușit să aducă un copil pe drumul bun și să îi dea ce e mai bun, este totul pentru mine/ EXCLUSIV

În timp ce Iulia a ales o coafură cu bucle lejere, dar un machiaj strident la ochi, Mikaela a purtat părul încrețit și un machiaj grafic discret, dar de efect la ochi. „Fata ta este superb!! Seamănă cu tine; Sunteți superbe; Ce frumusețe de copilă! La fel ca mami a ei!; Ce frumoasă este, seamănă cu mamiș Dupa părerea mea Iulia este una dintre cele mai frumoase femei din România și naturală. A doua părere este că fiica ta îti calcă pe urme din toate punctele de vedere. Ador pur și simplu”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Mikaela ar participa la Asia Express

Evident, ținutele celor două nu au fost o surpriză la SummerWell, iar asta deoarece Iulia întotdeauna afișează ținute impecabile, așa că și de data asta mama și fiica au fost în ton cu evenimentul. În timp ce Mikaela a purtat o pereche de jeanși și un maiou superb din dantelă, Iulia Albu a ales o ținută neagră, cu pantaloni scurți și sacou.

Cele două s-au îndreptat și spre zona unde Antena 1 și-a promovat emisiunile cel emai de succes – „Asia Express', „Chefi la cuțite' și „Insula Iubirii', iar Mikaela s-a afișat cu rucsacul „Asia Express' în spate. Cum emisiunea i-a adus mamei sale un capital de popularitate și de simtatie și mai mare, Iulia și-a întrebat fiica dacă ar participa la aventura din Asia, iar Mikaela a răspuns afirmativ.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton