Iulia Albu și Mike au făcut terapie de cuplu după ce s-au întors de la America Express: "Ne-am certat mai rău la psiholog decât în emisiune..."

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu și Mike au decis să participe la America Express-Drumul Soarelui, unde au avut parte de o experiență de neuitat. Încă de la începutul emisiunii,Mike a fost criticat de telespectatori pentru ieșirile sale nervoase la adresa iubitei sale și se pare că acest lucru le-a afectat relația după finala America Express. Iulia Albu și Mike s-au despărțit când au ajuns în România și au făcut terapie de cuplu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mike se numără printre cele nouă echipe care au mers la America Express 2023, pentru a avea parte de o aventură de neuitat. Partenerul criticului de modă a fost dur criticat de telespectatori, după ce a avut numeroase ieșiri nervoase la adresa iubitei sale. De asemenea, se pare că Iulia Albu nu a rămas pasivă la acțiunile iubitului său și a decis să se despartă de acesta l-a scurt timp după terminarea filmărilor.

ulia si mikeulia si mike

Recent, Iulia Albu și Mike au vorbit pentru prima dată despre relația lor. După ce s-au despărțit, criticul de modă și iubitul său au decis să facă terapie de cuplu, iar Mike și-a asumat toate acțiunile pentru care a fost criticat. Cei doi au mărturisit că s-au certat chiar și la psiholog.

Citește și: America Express 14 noiembrie – Romică Țociu a făcut o scenă de nervi, după ce nu a găsit mașină / Iulia Albu a fost scoasă din sărite de iubitul ei, Mike: „Atunci pleci acasă!'

Citește și:Ce anunț a făcut Iulia Albu despre relația cu Mike, chiar de ziua lui de naștere: „Este o provocare, multe sentimente contradictorii, multe întrebări…”

Citește și:„Eu nu mă sărutasem în viața mea până atunci… Nu dormisem deloc, de rușine, de emoții”. Tilly Niculae s-a sărutat prima oară la filmări, în telenovela românească „În familie”

Citește și:Mihaela și Cristi Borcea și-au dat în judecată vecinii, apoi au renunțat la plângere. Ce se întâmplă acum cu procesul

Iulia Albu și Mike au făcut terapie de cuplu după ce s-au întors de la America Express

Iulia Albu și Mike fac echipă la America Express-Drumul Taberei, fiind una dintre cele mai puternice echipe din emisiune. Chiar și așa, iubitul vedetei și-a adus multe critici după ce a avut mai multe ieșiri nervoase în emisiune, la adresa Iuliei Albu. Mike Iacob își asumă toate acțiunile și nu a protestat nici când Iulia Albu a pus capăt relației, la întoarcerea în țară. Ulterior, cei doi au decis să meargă la psiholog pentru a-și salva relația și a funcționat, deoarece s-au împăcat.

Concurentii de la America Express au declarat recent că s-au certat chiar și la psiholog, unde au făcut terapie de cuplu. „Ne-am certat de vreo două ori acolo și n-am mai mers”, a spus Mike, pentru Cancan. Ne-am certat mai rău la psiholog decât în America Express. Glumim, mai rău nu cred că se poate. Dar e un lucru bun care s-a întâmplat, jumătate din cuplurile din România și-au dat seama că ei de fapt nu au nicio problemă în relațiile lor. Iar cealaltă jumătate s-a gândit uite, mai sunt și alții ca noi.„, a spus si Iulia Albu.

Mike, despre ieșirile nervoase pe care le-a avut la America Express

Mike Iacob a fost aspru criticat de internauți după ce aceștia au văzut momentele în care iubitul Iuliei Albu a avut ieșiri nervoase și țipa la partenera sa. După ce a început emisiunea, Mike și-a dat seama că reacțiile sale au fost greșite și regretă acest lucru. Chiar și așa, Iulia Albu și Mike s-au împăcat la scurt timp după despărțire, iar acum susțin că sunt fericiti.  „Din nefericire, problema cea mai mare din toată joaca asta este că în momentul acela nu am fost pe fază să iau lucrurile într-un fel mai calm și light. Le-am văzut direct, cu roșu în fața ochilor.(…)Cred că am supărat pe toată lumea, nu doar pe Iulia. E o competiție, totuși. Este presiune, ai mult de alergat, ai mult de cărat, nu este ușor. La un moment dat nici nu am simțit că mai doresc să fiu în locul respectiv, cred că am avut un moment sau două.”, a mai spus Mike pentru sursa citata.

„Știi cum e un taur, când vede un steag roșu? Așa era el și chiar vedea un steag roșu, cel de la America Express..(…)Mai avem momente când ne uităm la emisiune și ne mai ciondănim, mai mult eu.”, a adaugat Iulia Albu.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton