Iulia Albu și Mike au plâns la America Express: "Am rezonat cu povestea ei. Îmi pare rău...". Ce i-a emoționat pe cei doi concurenți

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu și Mike au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023. Cei doi formează o echipă puternică, deși între ei au avut loc numeroase tensiuni. În ediția de luni seara, a emisiunii, Iulia Albu și iubitul ei au avut parte de trăiri intense și au izbucnit în lacrimi. Iată ce i-a emoționat pe cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția 22 din 20 noiembrie 2023 a emisiunii America Express, concurentii au avut parte de momente emoționante. Giulia și Vlad Huidu s-au răsfățat la hotel, iar ceilalți concurenti au fost nevoiti să își caute un acoperis deasupra capului. Unele echipe au găsit foarte repede cazare, după ce localnicii s-au oferit să-i ajute.

iulia in lacrimiiulia in lacrimi

Iulia Albu și Mike au fost emoționați după ce au primit cazarea în casa unei femei a cărei poveste de viață i-a impresionat până la lacrimi. Iubitul vedetei nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Echipele au fost primiti cu brațele deschise de oameni, cu povești de viață emoționante.

Citește și: „Ești un bădăran și un om de toată jena…”. Iulia Albu l-a jignit pe iubitul ei, Mike, la America Express, după ce Giulia și Vlad Huidu au câștigat imunitatea

Citește și:Iulia Albu a avut o reacție nervoasă la America Express, iar producătorii au decis să nu difuzeze imaginile: „Și-a pierdut cumpătul și a început să urle la copii. S-au speriat și au plecat…”

Citește și:Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mamă, după împăcarea cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat…”

Citește și:Karmen, fiica lui Adrian Minune, a bătut o fată care i-a jignit tatăl: „Am văzut negru în fața ochilor. Am lovit-o rău!”

Iulia Albu și Mike au plâns la America Express

Echipele de la America Express au fost nevoite să își caute, din nou, cazare, iar de această dată au avut parte de bunătatea localnicilor care i-au primit imediat în casa lor. Iulia Albu și Mike au fost surprinsi intr-o ipostază în care nu au mai fost văzuti până acum. Iubitul vedetei a izbucnit în lacrimi după ce a fost impresionat de povestea de viață a femeii care le-a oferit cazare, lui și Iuliei Albu. Gazda celor doi era de profesie avocat și scris și pentru un ziar local. După ce Iulia Albu a citit un articol scris de aceasta, vedeta și iubitul ei au izbucnit în lacrimi.

Evoc acele timpuri în care, nu doar că mă preocupam doar de viață, problemele le rezolvam visând, crescând, sănătoasă și puternică. Când știi să pui valoare pe cine te iubește, la asta sw rezumă viața de zi cu zi, din punctul meu de vedere. Îl rog în fiecare zi pe Creator ca viața să fie mai simplă, mai puțin complicată, mai veselă', a citit Iulia Albu o parte din text, cu un nod în gât și cu ochii în lacrimi.

Soțul gazdei a murit în urmă cu doi ani

Iulia Albu și Mike au avut norocul de a primi cazare în locuința unei femei cu o poveste de viață impresionantă. Aceasta le-a arătat un articol pe care l-a scris chiar ea, iar acest lucru a emoționat-o până la lacrimi pe Iulia Albu. Mai mult, vedeta a îmbrățișat-o care i-a cazat în casa ei.

N-aveam cum să nu mă emoționez pentru că erau niște cuvinte foarte adevărată. Și era o poveste care se vedea că este scrisă din suflet despre ce oameni trebuie să lași în viața ta și ce oameni să nu lași în viața ta. Am rezonat cu povestea ei', a mărturisit vedeta în timp ce a îmbrățișat-o pe femeie care i-a primit în casa lor.

De asemenea, gazda le-a spus Iuliei Albu și lui Mike că scrie astfel de texte deoarece soțul ei a decedat în urmă cu doi ani. Acesta a fost momentul în care Mike a izbucnit în lacrimi. „Eu plâng din alt motiv, dar îmi pare rău pentru dumneavoastră. Pentru că ați avut ghinionul de a vă pierde soțul', a spus Mike cu lacrimi în ochi.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton