Iulia Creangă și Cătălin Țociu, eliminați de la Chefi la cuțite: „Plec împăcat că...”. Chef Orlando și chef Sautner au rămas doar cu trei concurenți fiecare

 Oana Pantazi
.

Iulia Creangă și Cătălin Țociu, eliminați de la Chefi la cuțite. Competiția de ieri-seară s-a încheiat cu o eliminare dublă la Chefi la cuțite, după ce echipa turcoaz și echipa galbenă au intrat la duel. În urma eliminării celor doi concurenți, chef Orlando și chef Sautner au rămas cu câte 3 concurenți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lupta se ascute după ce Iulia Creangă și Cătălin Țociu au fost eliminați de la Chefi la cuțite, ieri-seară. Echipele galbenă și turcoaz, rămase fiecare cu 3 concurenți, vor avea un adversar redutabil în echipa roz, unde chef Richard are 6 concurenți.

439204945_827007366128607_6296639871131731613_n439204945_827007366128607_6296639871131731613_n

Iulia Creangă și Cătălin Țociu, eliminați de la Chefi la cuțite

În ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 13, cel de-al nouălea battle a fost câștigat de echipa roz, a lui Richard Abou Zaki, concurenții reușind să cucerească jurații copii, invitați de la emisiunea „Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a cincea”. Drept urmare, la duel au intrat concurenții din echipa galbenă și cea turcoaz.

Citește și: Cum își educă Orlando Zaharia de la Chefi la cuțite fiul: „Îl încurajăm să muncească, să-și câștige singur banii cât mai devreme, pentru a…'. Andreas are 18 ani și a lucrat inclusiv sezonier la mare/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, la Chefi la cuțite. Lucrează ca bucătar și patiser: „Am început să gătesc în timpul facultății’

Citește și: Nuți, bona copiilor Anamariei Prodan, s-a căsătorit, dar locuiește tot în casa impresarei: „Pun ocazional la Loto, că vreau să devin milionăreasă'

„Dragilor, cred că fiecare dintre voi și-ar fori să ofere un autograf culinar, așa cum se întâmplă în mod tradițional în semifinală. Până atunci mai este foarte puțin, dar de ce să nu vă exersați semnătura. Puteți să o faceți oricând, în proba indiviudală. Vă ofer șansa de-a găti ceva remarcabil, obținute din lapte proaspăt', a transmis Irina Fodor.

Ingredientul primit, produse din lapte, i-a încântat pe concurenți, însă, în cele din urmă, avea să le dea bătăi de cap. Paradoxal, pentru că nu se aștepta nimeni, Varză, din echipa lui chef Orlando, s-a salvat și de data asta.

Orlando Zaharia: „Dumnezeu îl iubește! Băi, cât noroc are omul ăsta!'

Iulia Creangă nu a reușit să-i convingă pe chefi, iar Cătălin Țociu s-a dovedit total neinspirat cu un preparat din pește pe care l-a vrut de fine dining. A greșit însă proporțiile, dar și combinațiile, iar chefii au fost dezamăgiți complet de dish-ul pregătit de el.

În final, au rămas la jurizare Cătălin Țociu, Iulia Creangă și Daniel Ilie, alias Varză, primii doi fiind eliminați de la Chefi la cuțite pentru niște preparate neinspirate. Deși a gătit un preparat cu spanac în care jurații au simțit nisipul, Daniel Ilie s-a salvat doar pentru că ceilalți doi au făcut preparate mai slabe.

Când au văzut că Varză s-a salvat din nou, chefii au izbucnit în râs.

„Dumnezeu îl iubește! Băi, cât noroc are omul ăsta!', a zis Orlando Zaharia, amuzat.

Concurenții eliminați și-au exprimat regretul că părăsesc competiția, dar și satisfacția că, totuși, au ajuns până în această fază a concursului.

„Mă încearcă toate emoțiile posibile, m-am atașat de echipă, m-am atașat de concurs, dar plec împăcat că am trecut prin nouă battle-uri', a mărturisit Cătălin Țociu.

„Sunt OK, am făcut o groază de chestii până am ajuns aici', a spus și IuliaCreangă

Din păcate, după eliminarea Iuliei Creangă, din echipa galbenă, și a lui Romică Țociu, din echipa verde, chef Sautner și chef Orlando au rămas cu cate 3 concurenți și urmează să se lupte cu chef Richard, care are 6 concurenți în echipă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton