Iulia Istrate a fost eliminată de la Chefi la cuțite: "Știu că nu mi-a ieșit. Mi-e ciudă pe mine". Echipa Scărlătescu are cei mai puțini concurenți

 Oana Pantazi
.

La scurt timp după ce a fost adusă de chef Dumitrescu în echipa lui Cătălin Scărlătescu, Iulia Istrate a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Din nefericire, Iulia a făcut o alegere nepotrivită la duel, două din cel etrei preparate ale ei fiind negătite. Concurenta a părăsit competiția după doar două ediții.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ilulia Istrate a fost eliminată de la Chefi la cuțite în ediția de aseară, 31 mai 2023, după ce fusese adusă recent de către Florin Dumitrescu în echipa neagră. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au folosit două amulete de temut, iar ziua de ieri nu s-a terminat bine pentru Cătălin Scărlătescu, care a pierdut-o pe Iulia.

347228578_216424677840262_3512981985941389862_n347228578_216424677840262_3512981985941389862_n

Iulia Istrate a fost eliminată de la Chefi la cuțite

Chef Cătălin Scărlătescu a primit din nou o lovitură dură în ediția de ieri, după ce Iulia Istrate a fost eliminată din echipa lui, concurenta părăsint competiția cu cel mai mic punctaj. Cel mai mare punctaj l-a luat George Popescu, care a luat 15 puncte cu o rețetă fabuloasă de lapte de pasăre, făcută pentru prima oară. Concurentul a fost aplaudat la scenă deschisă de cei trei chefi, dar și de colegii lui. De asemenea, Constantin Onuț și Paul Tudosescu au primit 15 puncte din partea chefilor.

Citește și: Cine este Anamaria Ijac de la Chefi la Cuțite. Locuiește în Austria și se ocupă de curățenia într-un hotel / Ce operații estetice are

Citește și: Cine este Amalia Mihart de la Chefi la Cuțite 2023. A reușit să învingă cancerul

Citește și: Cum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă… / EXCLUSIV

În timp ce Florin Borșaru a trecut din nou prin emoții imense, după ce cu o seară în urmă a fost la un pas de eliminare, Iulia Istrate i-a dat ocazia să se salveze, cu o mămăligă și un griș nefierte.

Deși era abia intrată în concurs, Iulia Istrată a fost nevoită să părăsească competiția, după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite de o… mămăligă nefiartă.

„Știu că nu mi-a ieșit. Am greșit. Am făcut alegerea greșită. Mi-e ciudă pe mine de îmi vine să mă iau de cap! Am ales varianta care m-a dus în cap. M-am sucit pe ultima sută', a spus concurenta.

Iulia Istrate: „Cine nu știe să facă o mămăligă și un griș?”

La scurt timp după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite, Iulia Istrate a publicat pe pagina ei de social media un mesaj pentru fanii ei și pentru toți cei care au susținut-o în competiție, exprimându=și regretul pentru nefericitul deznodământ.

„Sunt scări de urcat dar și de coborât. Stiu că mi-ați dorit să ajung în echipe și să ajung cât mai departe, ați fost alaturi de mine cu gândul și îmi pare rău că v-am dezamăgit în seara asta. Înainte de a povesti pe scurt vreau doar să spun că sunt mândră de mine indiferent de rezultatul final pentru că tot ce am făcut în această competiție a fost gândit de mine . Deci…am plecat pe barba mea, cum se spune. Nu am pe cine da vina!
A fost o probă cu multe idei în capul meu, atâtea variante… Pot spune că a fost cea mai NASOALĂ seară a mea. Am fost dezamăgită când am văzut că nu am castigat battle-ul. Nu am avut starea cea mai buna după înfrângere și nu mă simțeam pregătită în totalitate de proba individuală desi am încercat să mă adun.
Mi-am propus o rețetă în minte și am schimbat-o de 3 ori până am ajuns la cea pe care am și făcut-o . Mămăligă… bat-o vina… Cine nu știe să facă o mămăligă și un griș? Eram sigură că plec din moment ce am văzut că mămăliga și grișul nu au fiert. Îmi știam greșeala din farfurie… Am insistat să pun și grisul… știam că nu trebuie nici acesta. Voiam desert neapărat. De ce? Acum nu stiu… orez cu lapte… Auzind comentarii de la ceilalți chefi și concurenți, la adresa orezului cu lapte mi-am schimbat ideea și am renunțat. Dar totuși voiam un desert… griș cu lapte și sos de fructe de pădure. Mai ales că îl fac des și e super bun. Am riscat și asta m-a costat. Nu știu ce a fost în capul meu… Nu știu ce a fost cu mine… Poate dacă îl scoteam din farfurie punctajul nu era atât de mic și mai aveam o mica șansă. Sunt 2 greșeli și îmi asum.
Cu lacrimi în ochi am părăsit competita, iar asta din cauza că proba nu a fost una grea (…) Să fiu chemată cu amuleta, să stiu că chef Dumitrescu a văzut acel ceva în mine ce eu nu am văzut . Nu aveam cum să dau cu piciorul unei astfel de șanse. Alții nu o au niciodată în viață.
Am intrat în platou cu un vibe bun, bucuria din suflet mi se vedea pe chip, care apoi încet încet s-a pierdut din n motive. Eu sunt o persoana puternica, ambițioasă, dar în unele momente, oricât mi-am dorit, nu am reușit. Este un show culinar, nu e doar despre gătit. Asta o știe toată lumea, iar zile proaste avem cu toții. Asta clar a fost a mea. Deși nu am dat tot ce pot în emisiune, sunt mândră de parcursul meu până aici, sunt mândră că port tunica echipei negre din emisiunea Chefi la cuțite.

Mulțumesc, Chef Florin Dumitrescu pentru șansa de a fi în echipe! Înseamnă și va însemna mult pt mine în viitor. Mulțumesc tuturor celor care ați fost alaturi de mine. Mulțumesc Chefi la cuțite pt tot!
Forță echipa neagră! Vreau să mai văd victorii!!
„, e o parte din mesajul concurentei Iulia Istrate, după ce a fost eliminată de la chefi la cuțite.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton