Iulia Pârlea, declarații surprinzătoare despre copii: „Îmi doresc. Sunt momente în care îmi pare rău că am ajuns la 38 de ani și că n-am făcut". Ce spune despre viitorul soț

 Oana Pantazi
.

Iulia Pârlea a mărturisit recent că și-ar dori să fie mamă și spune că nu exclude să facă unul sau chiar doi copii când și dacă va veni momentul. Prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV a devenit mai selectivă în privința bărbaților și spune că a învățat să se pună și pe ea pe primul loc, dar nu excude să-și întemeieze o familie în viitorul apropiat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a ajuns la 38 de ani și are o profesie solicitantă, Iulia Pârlea își dorește să devină mamă în viitor. În plus, odată cu trecerea timpului, prezentatoarea a primit niște lecții importante de la viață, așadar acum știe exact ce își dorește, cum va trebui să fie bărbatul care îi va sta alături.

402573930_10230941343538264_4525198892980535591_n402573930_10230941343538264_4525198892980535591_n

Iulia Pârlea, declarații surprinzătoare despre copii

De câțiva ani, Iulia Pârlea este singură, dar nu exclude posibilitatea de a întemeia o familie. Știrista a învățat că trebuie să se valorizeze mai mult și să nu se implice într-o relație unde doar ea va trebui să ofere. Mai mult, spune că a învățat că sunt gesturi care nu ar trebui iertate.

„Din fostele relații am învățat că iubirea nu e îndeajuns. Dacă nu există respect în toate formele nu ajungi nicăieri. Am învățat că, în primul rând, eu trebuie să am o părere bună despre mine și eu trebuie să am grijă de mine, ca partenerul să vadă asta și să îmi ofere și el. Și am învățat că la primul cuvânt greșit sau la primul pas strâmb ar trebui să te gândești de două ori dacă mai dai o șansă', a spus Iulia Pârlea, la Fresh by Unica.

Citește și: Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare a rubricii Vremea de la Pro TV

Citește și: „Eu nu am întâlnit în toată acea perioadă un bărbat care să fie prost crescut sau care să vrea de la mine doar sex. Cum s-a schimbat relația dintre Ioana Ginghină și Cristi Pitulice după ce s-au căsătorit

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Vedeta PRO TV spune că regretă că nu a făcut un copil până acum, dar, totuși, încă își dorește să devină mamă, chiar dacă, mărturisește ea, la 38 de ani, 3 copii înseamnă prea mult.

„Da, da îmi doresc copii și sunt momente în care îmi pare rău că na, am ajuns la 38 de ani și n-am făcut un copil. Dar nu e o disperare. Știu că el o să vină atunci când o să fiu pregătită, când cel de sus hotărăște că e bine să am și eu un copil. Dacă mă întrebai acum 10 ani, spuneam că vreau să am trei copii. Acum nu cred că mai pot să fac trei, dar doi… Să vină primul și pe urmă vedem', a mai declarat Iulia Pârlea.

Cum a ajuns Iulia Pârlea să prezinte „Vremea” la PRO TV

Iulia Pârlea, prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV, are o experiență impresionantă în televiziune și radio, dar a mărturisit că a avut emoții la castingul pe care l-a dat la PRO TV.

„Am fost sunată să vin să dau o probă, care a constat fix în ceea ce fac acum la „Vremea. Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam. Nu mai prezentasem rubrica Meteo, mă simțeam stângace chiar dacă eram obișnuită cu tot ce ține de televiziune. Prima dată când m-am uitat la wall-ul din spatele meu, m-a luat amețeala. (râde) A fost o mare provocare, dar am acceptat-o cu brațele deschise”, ne-a spus Iulia Pârlea.

Atunci, mulți dintre fanii lui Busu s-au temut că Iulia o să-i ia locul atunci când a venit la PRO TV. Iată însă că nu s-a întâmplat așa nici pe departe, mai mult, Iulia și Busu s-au împrietenit.

„Știu că Busu este foarte iubit de telespectatori. El este unic, nu îi pot lua locul. Suntem o echipă. Busu m-a ajutat foarte mult încă de la început! În ziua în care am dat proba, el era acolo și m-a încurajat. Mi-a spus să nu mă tem de nimic, pentru că totul se învață. Acum suntem buni colegi, el este mereu pus pe glume și ne binedispune pe toți”, a mai spus Iulia pentru VIVA!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton