Iulia Vântur a dansat desculță pe muzica lui Costi Ioniță. Cum au fost surprinși cei doi în Dubai / Imaginile au devenit virale

 Tudorache Simona
.

Iulia Vântur a dansat desculță pe muzica lui Costi Ioniță. Vedeta se distrează de minune în Dubai, chiar și fără Salman Khan. Vedeta a plecat din India pentru un concert, a mers în Dubai, iar acolo a avut parte de o întâlnire de zile mari. Fosta prezentatoare s-a întâlnit cu unul dintre cei mai buni prieteni.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a dat peste Costi Ioniță, cu care a fost surprinsă și la una dintre vizitele ei în țară. Cei doi sunt buni prieteni și nu ezită să creeze un moment atunci când se întâlnesc. De această dată, Costi Ioniță a marcat evenimentul, după câte se pare cu o petrecere pe un iaht, cu o cântare în stilul care l-a consacrat. Iulia Vântul nu a ratat ocazia și și-a arătat mișcările cu care a ajuns și la sufletul indienilor.

iulia-vantur-3iulia-vantur-3

Iulia Vântur a dansat pe muzica lui Costi Ioniță, în Dubai

Îmbrăcată într-un costum alb, sacou și pantaloni, fosta prezentatoare s-a lăsat purtată de ritm alături de un alt dansator și a făcut senzație. Iulia Vântur a avut și un mesaj pentru Costi Ioniță, ieri, la ceas de mare sărbătoare. „Să fie cu veselie ziua de azi pentru toți cei care sărbătoresc astăzi Sfinții Constantin și Elena! Vă doresc să aveți tot ce e mai bun și mai frumos și să vă bucurați de fiecare clipă. Noi am început petrecerea… Costi e și el Constantin și a lansat doar 21 de piese, de ziua voastră fortza! Aproape că la Dansez pentru tine La mulți ani!', a scris ea, pe o rețea de socializare.

Salman Khan nu lămurește relația cu Iulia Vântur

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan stârnește controverse.. În timp ce în România, fosta prezentatoare Pro TV este luată la rost, în interviuri, în privința relației incerte și încă misterioase cu Salman Khan, presa străină scrie că actorul indian este un bărbat singur sau „se zvonește că ar fi într-o relație cu Iulia Vântur', deși povestea lor de dragoste durează de aproape 12 ani.

Citește și: Marius Vizante și soția lui, Cristina, au schimbat rolurile în educația fiicei lor, de-a lungul timpului: „Să nu existe impresia că mama e cea rea și tata e cel bun sau invers”. Katia are 17 ani și nu exclude să plece la facultate în străinătate / EXCLUSIV

Citește și: Cât de mult l-a afectat pe Cătălin Cazacu despărțirea de Ramona Olaru: „Am plâns, m-am tăvălit în chinuri. S-a rupt ceva…'. Încă păstrează filmarea în care a cerut-o în căsătorie

Citește și: Ecaterina Ladin și-a botezat al treilea copil, cu 6 perechi de nași! Imagini din biserică și de la petrecerea cu familia din Chișinău și colegii din Las Fierbinți

Citește și: Xonia dă în judecată Poliţia Română. Rezultatele IML arată că artista nu consumase cocaină, cum arătase drug-testul. Avocata artistei: „Cineva trebuie să răspundă şi să ceară scuze public pentru toată trauma suferită”

Citește și: Ce apreciază Lidia Buble cel mai mult la iubitul ei, Horațiu Nicolau: 'Iubirea necondiționată, respectul…. Fără aceste trei lucruri nu se poate clădi o relație frumoasă' Cum este în prezent relația lor de dragoste / EXCLUSIV

De ce nu se căsătorește Salman Khan cu Iulia Vântur

Salman Khan a acordat un interviu pentru India TV și a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până la vârsta de 57 de ani. Nu a fost adus în discuție numele Iuliei Vântur, iar actorul de la Bollywood a vorbit despre căsătorie la modul general.

„În primul caz, căsătoria nu a avut loc!. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un „nu' din ambele părți. Când ambele părți vor spune „da', căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima. Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla', a spus Salman Khan pentru sursa amintită, potrivit click.ro.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton