Iulia Vântur, primele declarații după ce a semnat cu Antena 1: "Am venit cu mult entuziasm"

 Dumitrache Laura
.

Iulia Vântur a semnat cu Antena 1. Fosta prezentatoare TV revine în România, făcându-și apariția la un reality show de la Antena 1. Iulia Vântur a părăsit de mulți ani țara natală și s-a mutat în India, acolo unde și-a construit o carieră de succes. Este actriță la Bollywood și formează un cuplu cu celebrul Salman Khan. În curând, telespectatorii vor avea ocazia de a o urmări pe frumoasa blondină la una dintre cele mai cunoscute emisiuni din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu 10 ani și s-a stabilit în India, unde trăiește o poveste de dragoste alături de actorul Salman Khan. De asemenea, fosta prezentatoare tv a devenit una dintre cele mai apreciate personalități feminine din India. Vedeta revine în România și va fi invitată la una dintre cele mai cunoscute emisiuni din țara noastră.

iulia vanturiulia vantur

Frumoasa blondină se va afla în poziția de jurat într-o emisiune de la Antena 1. Fanii vedetei sunt nerăbdători să o urmească pe Iulia Vântur în reality show-ul iUmor, alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo. Fosta prezentatoarea TV este încântată de noua sa postură.

Citește și: Ce crede Iulia Vântur, de fapt, despre părinții lui Salman Khan:„Niște oameni…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Iulia Vântur când a debutat la TV.A devenit celebră la 25 de ani

Citește și: Anisia Gafton și Mara Bănică, clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Au stat închise cu tarantule, șobolani și șerpi:„Băi, dar ăsta vine în gura mea?!'

Citește și: Marina Voica a împlinit 86 de ani! Cum se menține artista în formă:”Asta este viața, trebuie s-o duc cu cinste”

Iulia Vântur a semnat cu Antena 1

În urmă zece ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, unde trăiește o nouă viață. Fosta prezentatoare TV formează un cuplu cu celebrul actor Salman Khan și are o carieră de succes la Bollywood. Fanii vedetei vor avea parte de o surpriză, deoarece Iulia își va face apariția la Antena 1. Frumoasa artistă va fi jurat în emisiunea iUmor, alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Fosta prezentatoare TV este entuzismată de noua postură.

Mă bucur să fiu aici, am auzit foarte multe lucruri bune despre emisiune! Am venit cu mult entuziasm să-i văd și eu pe concurenți.Pentru că din ce am văzut eu până acum, unii dintre ei mi s-au părut senzaționali!', a transmis Iulia Vântur, potrivit unui comunicat Antena 1.

Iulia Vântur, în postura de jurat în emisiunea iUmor

Sezonul 13 al emisiunii iUmor, de la Antena 1 va avea premiera pe 9 septembrie, iar fanii vor avea parte de numeroase surprize. Chef Sorin Bontea, Iulia Vântur, Costel Bojog, Radu Pietreanu și Florin Călinescu se numără printre invitații surpriză care se vor așeza la masa juriului. Premiera va avea loc vineri, 9 septembrie, de la 20.30 și duminică, de la 20.00, la Antena 1. Iulia Vântur a renunțat la televiziunea din România în 2012, când a decis să se mute în India.

Iulia Vântur are o carieră de succes în India

Iulia Vântur a părăsit țara natală în urmă cu zece ani. Deși i-a gost foarte greu departe de familie, vedeta a reușit să își construiască o carieră de succes în India. Cariera muzicală și-a început-o din întâmplare, fiind încurajată de prieteni.

Iulia a urmat ore de canto, iar cu timpul și-a dezvoltat o tehnică vocală foarte bună. De asemenea, India trăiește o poveste de dragoste alături de Salman Khan. Este unul dintre cei mai celebri actori de la Bollywood.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton