Iulia Vântur, apariție fabuloasă pe covorul roșu, în Abu Dhabi. Cu ce artist român s-a întâlnit la Premiile IIFA

 Radulescu Ruxandra
.

Iulia Vântur, apariție fabuloasă pe covorul roșu în Abu Dhabi. Iulia Vântur a devenit una dintre cele mai de succes artiste din India. Românca a muncit foarte mult pentru a se afirma la Bollywood, unde a jucat în mai multe producții. Recent, Iulia Vântur a făcut furori cu apariția ei la un eveniment dedicat cinematografiei, din Abu Dhabi, unde a câștigat și un premiu. În mod surprinzător s-a întâlnit cu un alt artist român celebru, alături de care s-a pozat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur, apariție fabuloasă, pe covorul roșu în Abu Dhabi. Iulia Vântur a atras toate privirile la un eveniment dedicat cinematografiei de la Bollywood, care a avut loc la Abu Dhabi. Actrița româncă a devenit una dintre cele mai de succes vedete din India, unde s-a stabilit de câțiva ani. Recent, Iulia Vântur a fost invitată la o gală de premiere, care a celebrat cinematografia de la Bollywood, iar româncă a primit chiar și un trofeu pentru abilitățile ei. Vântur și-a făcut apariția într-o rochie absolut superbă, de culoare mov, ce-i accentua linia trupului, Spre surprinderea ei, pe covorul roșu s-a întâlnit cu un alt artist român, celebrul Costi Ioniță.

snapinsta.app_349507373_249631144416416_3104983564243016006_n_1284snapinsta.app_349507373_249631144416416_3104983564243016006_n_1284

Iulia Vântur, apariție fabuloasă, pe covorul roșu în Abu Dhabi

Iulia Vântur a mai bifat o reușită la un eveniment care a celebrat cinematografia de Bollywood și care s-a desfășurat la Abu Dhabi. Actrița româncă a făcut furori pe covorul roșu, când s-a afișat într-o rochie de culoare mov, din satin, lungă, drapată pe trup și cu un decolteu superb. Iulia Vântur și-a strâns părul blond într-un coc și a accesorizat ținuta cu un colier cu diamante, un ceas și o brățară. Românca a arătat asemenea unui adevărat star de cinema, mai ales că ținea în mână premiul pe care l-a câștigat, în cadrul evenimentului.

Citește și: Iulia Vântur s-a mutat în India, dar vine la doctor în România. Unde a fost surprinsă iubita lui Salman Khan

Citește și: Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical. Cum a reacționat Salman Khan: „Comportamentul lui s-a schimbat…’

Citește și: Cum se înțelege Oana Roman cu Marius Elisei acum și ce spune despre o posibilă împăcare: „A venit la noi, ne vedem”

Citește și: Loredana Groza, apariție sexy la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Cine a însoțit-o la eveniment după despărțirea de soțul ei, Andrei Boncea

Iulia Vântur nu a fost singurul artist din România prezent la fastuoasa gală din Abu Dhabi. Costi Ioniță a fost și el invitat și s-a întâlnit întâmplător cu Iulia, cei doi bucurându-se de această revedere, neașteptată.

Iulia Vântur va lansa un documentar despre Salman Khan

În ultimul an, Iulia Vântur și-a dedicat toată atenția proiectului cinematografic care îl are în centru pe Salman Khan. În calitate de producător al documentarului, vedeta a derulat peste 60 de interviuri cu persoane apropiate din viața actorului de la Bollywood, care „i-au marcat existența’. Totodată, în această perioadă, actrița se află la Londra pentru filmările unei piese care va reprezenta coloana sonoră a unui film.

„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă. (…)

În prezent, am piese noi la care lucrez. Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America. Sunt la Londra pentru filmările unei piese ce va fi parte dintr-un film de Bollywood. Eu nu joc, doar cânt’, a declarat vedeta, potrivit Cancan.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton