Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan: "Am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici"

 Dumba Gabriela
.

Iulia Vântur a dezvăluit că și-a cumpărat casă în Dubai, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan. Mai mult, fosta vedetă Pro TV susține că se simte ca acasă în Dubai, având în vedere că merge foarte des acolo pentru muncă sau relaxare. Iulia Vântur are și mulți prieteni în Dubai, iar anul trecut chiar și-a serbat ziua de naștere la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, Iulia Vântur ne dezvăluia că a petrecut de ziua ei în cea mai înaltă clădire din Dubai, chiar dacă ar fi vrut să își serbeze aniversarea zilei de naștere în India, cu Salman Khan. Iulia spunea că un proiect a reținut-o în Dubai mai mult decât se aștepta, iar acum anunță că a dus dragostea ei pentru acest colț de lume la alt nivel.

iulia-vantur-si-salman-khan-2iulia-vantur-si-salman-khan-2

Iulia Vântur și-a cumpărat casă în Dubai

Iulia Vântur a fost invitată recent în două emisiuni TV, „Dubai One' și „Lovin Dubai', unde a dezvăluit că și-a achiziționat casă în Dubai, transformând astfel acest oraș în a treia sa casă.

„Mă simt foarte bine aici, în Dubai. Am foarte mulți prieteni aici, am propria mea casă, de altfel am și o carte de identitate. Mă simt ca acasă aici. Vin foarte des aici, fie că este vorba de muncă, de evenimente. Recent chiar am avut un show', a declarat Iulia Vântur în emisiunea „One Dubai'

Iulia Vântur petrece mult timp în Emirate, iar anul trecut nu doar că și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai, însă a participat și la un eveniment de amploare în Abu Dhabi, dedicat cinematografiei de la Bollywood.

Cât despre petrecerea de anul trecut, de ziua ei, Iulia Vântur ne spunea că s-a distrat pe cinste, chiar dacă i-a lipsit iubitul ei. „Planul inițial era să-mi petrec ziua în India, însă pentru că nu s-a finalizat la timp proiectul, a trebuit să rămân în Dubai. Așa că am petrecut cu prietenii din Dubai, adunați de prin toate colțurile lumii. A fost neașteptat de frumos! Prima petrecere a fost în cea mai înaltă clădire din lume, în cel mai la înălțime’ restaurant din lume. Așa că, dorința îmi va fi sigur împlinită, fiind și mai aproape de ceruri”, a declarat pentru viva.ro, Iulia Vântur.

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 43 de ani și a sărbătorit fără iubitul ei, Salman Khan. Fanii au reacționat imediat

Citește și: Iulia Vântur, apariție fabuloasă pe covorul roșu, în Abu Dhabi. Cu ce artist român s-a întâlnit la Premiile IIFA

Citește și: Iulia Vântur s-a mutat în India, dar vine la doctor în România. Unde a fost surprinsă iubita lui Salman Khan

Citește și: Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical. Cum a reacționat Salman Khan: „Comportamentul lui s-a schimbat…

Iulia Vântur s-a certat cu Teo Trandafir pe seama relației cu Salman Khan

Iulia Vântur s-a mutat în India de aproape 12 ani, când a început relația cu Salman Khan și toată lumea s-a întrebat în tot acest timp de ce nu se căsătoresc. Mai mult, actorul indian evită să se afișeze alături de iubita lui și au existat zvonuri potrivit cărora cei doi nu ar mai forma un cuplu, ba chiar s-a speculat că Salman Khan o evită pe Iulia Vântur la evenimentele mondene la care participă împreună.

Recent, în timp ce îi lua interviu, Teo Trandafir a întrebat-o direct pe Iulia Vântur ce se întâmplă cu relația ei cu Salman Khan pentru că pare a face parte din staff-ul lui mai degrabă decât a-i fi iubită.

Iulia Vântur a explicat că în India este o altă cultură, iar partenerul ei nu vrea să își expună viața personală.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare.

Eu consider că ceea ce vezi pe Instagram, toate rețelele, relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, relațiile trebuie trăite în interiorul casei tale, în privat. Poate m-am mai maturizat și eu pentru că trăiesc în India, consider că nu trebui să ne expunem', a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton