Iulia Vântur, demonstrație de dans pe Instagram, alături de o vedetă din India. E super sexy într-un costum perfect mulat

 Radulescu Ruxandra
.

Iulia Vântur, demonstrație de dans pe Instagram, alături de o vedetă din India. Iulia Vântur s-a stabilit de ceva timp în India, unde și-a construit o carieră la Bollywood. Ea a apărut în mai multe producții indiene, iar popularitatea ei a crescut și datorită relației cu celebrul actor Salman Khan. Iulia Vântur pare determinată să-și demonstreze talentul, asfel că a lansat o nouă colaborare muzicală alături de un artist din India. Iulia Vântur a promovat piesa printr-un dans pe Instagram, care i-a fascinat pe fani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur, demonstrație de dans pe Instagram, alături de o vedetă din India. Iulia Vântur a lăsat România pentru India, unde s-a făcut remarcată a Bollywood, în mai multe producții cinematografice. Relația ei cu celebrul actor Salman Khan a propulsat-o în atenția publicului și a transformat-o într-o adevărată celebritate. Desigur talentul și frumusețea Iuliei Vântur au ajutat-o să devină o artistă demnă de luat în seamă. Recent, românca a colaborat cu un artist din India, la o piesă. Iulia Vântur și-a fanii prin surprindere cu o demonstrație de dans pe Instagram, alături de vedeta indiană.

screenshot_20221223_025730screenshot_20221223_025730

Iulia Vântur, demonstrație de dans pe Instagram, alături de o vedetă din India

Iulia Vântur a devenit una dintre cele mai îndrăgite artiste din India. Ea a reușit să fascineze publicul cu fiecare apariție, fie că vorbim de scena unui concert sau de platorurile de filmare de la Bollywood. În spatele acestui succes se află o muncă asiduă. Iulia Vântur caută mereu noi provocări care să o ajute să evolueze, așa că a fost de acord să facă o colaborare cu artistul indian Yai Re. Iulia Vântur a filmat și un clip, dar a decis să-și surprindă fanii cu un dans spectaculos pe Instagram, alături de vedeta indiană. Iulia Vîntur a apărut într-o ținută strâmtă dintr-un material negru cu paiete, formată dintr-un corset decoltat și pantaloni mulați.

Citește și: Iulia Vântur, motivul pentru care nu s-a măritat și nu a devenit mamă până acum:„M-am simțit câteodată rușinată, umilită de reacțiile oamenilor din jur’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajutat-o Salman Khan pe Iulia Vântur în carieră, în India:„A fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el…’ / EXCLUSIV

Citește și: Oxi, adevărul despre experiența Chefi la Cuțite, sezonul 10:'Dacă mă luam după toate vorbele oamenilor…'

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel:'Mă las de muzică dacă are nevoie de mine'

Iulia Vântur, motivul pentru care este recunoscătoare părinților ei

Chiar dacă Iulia Vântur locuiește mai mult în India, aceasta face vizite în România, pentru a-și întâlni părinții, de care se simte foarte apropiată. Iulia Vântur nu ezită niciodată să-și manifeste dragostea față de oamenii care au susținut-o mereu și care au pregătit-o pentru viață. Vedeta a împărtășit pe Instagram un mesaj superb dedicat părinților ei și despre care spune că nu îi va putea răsplăti îndeajuns pentru iubirea pe care i-au dăruit-o.

„Cei mai dragi oameni ai sufletului meu, parintii mei. Au fost langa mine din prima clipa a vietii mele: au avut grija de mine, m-au educat cum au stiut ei mai bine, m-au ridicat cand am cazut, mi-au oferit dragostea si atentia lor. Si-au asumat responsabilitatea vietii mele, m-au invatat si pregatit, la randul meu, sa mi-o asum. Datorita lor sunt aici. Ii iubesc mult, ii respect, le sunt recunoscatoare pentru fiecare clipa petrecuta impreuna. Nu cred ca voi reusi vreodata sa ii rasplatesc indeajuns”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton