Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. Cine i-a fost alături actorului

 Oana Pantazi
.

Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. . Mukesh Ambani își căsătorește fiul în această vară și a făcut un fel de repetiție, la care au participat sute de vedete din lumea întreagă. Printre cei care au onorat invitația s-a numărat și actorul Salman Khan, însă acesta nu a venit însoțit de Iulia Vântur, așa cum se așteptau fanii lor…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India, iar asta i-a întristat pe fanii cuplului, care se așteptau să-i vadă împreună, dat fiind că sunt un cuplu extrem de iubit. Iată însă că actorul a venit cu altcineva la fastuosul eveniment.

India Mobile Congress 2017 in New DelhiIndia Mobile Congress 2017 in New Delhi

Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India

Mukesh Ambani, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, își căsătorește fiul la vară și a făcut un fel de repetiție a nunții la care a invitat o mulțime de celebrități din lumea întreagă. Miliardarul nu a făcut rabat de la nimic, la eveniment cântând chiar și Rihanna, care pentru prestația ei a fost plătită cu nu mai puțin de 7 milioane de dolari. Printre invitați s-a numărat și starul bollywoodian Salman Khan, care nu a venit însă cu Iulia Vântur, așa cum era de așteptat, iar asta i-a făcut pe unii să speculeze că cei doi s-ar fi despărțit… Asta după ce, recent, Salman și Iulia au venit împreună la un eveniment sportiv, dar acolo ar fi părut destul de distanți.

La nunta fiului lui Mukesh Ambani actorul indian a venit însoțit de familia lui. Festivitățile au durat trei zile, iar Iulia nu a fost văzută în toaăt aceasă perioadă, conform Cancan.ro.

„Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia', a declarat, Valentin Luca, campion mondial la „Flair Bartending', care a pregătit băuturi pentru invitați.

Ce spune Iulia Vântur despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Sunt împreună de mai bine de 10 ani și, deși au o relație frumoasă, nu au făcut până acum pasul cel mare. Poate și discreția cu care și-au ținut povestea de dragoste pentru ei, în contextul în care sunt urmăriți constant de paparazzi i-a ajutat să aibă o relație atât de longevivă.

Vedeta spune că nu are regrete privind căsătoria, însă își dorește în continuare un copil.

„Nu. Regrete poți avea când te căsătorești și nu merge. Eu nu sunt în această situație, slavă Domnului!”, ne-a dezvăluit Iulia Vântur.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”, a continuat ea.

Cât despre dorința părinților ei de a deveni bunici sau de a-și cedea fata măritată, Iulia a dezvăluit că nu mai existăo presiune în sensul ăsta.

„Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a mai spus Iulia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton