Iulia Vântur, ravisantă în ținuta unui creator indian. Cine a îmbrăcat-o pe iubita lui Salman Khan la o petrecere grandioasă

 Tudorache Simona
.

Iulia Vântur a îmbrăcat o ținută aparte la petrecerea de nuntă a celui mai bogat om din India. Iubita lui Salman Khan a optat pentru un sari indian foarte elegant, cu argintiu și negru, și a fost ravisantă. Ținuta Iuliei Vântur a purtat semnătura lui Manish Malhotra, un designer de modă indian, renumit pentru creațiile lui unice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Anant Ambani, fiul celui mai bogat om din India, urmează să își unească destinul cu Radhika Merchant în cadrul unei ceremonii grandioase. Până la fericitul eveniment vor avea loc o serie de petreceri fastuoase. Acum vedetele au fost Iulia Vântur și Salman Khan. Cei doi nu s-au dezlipit de ringul de dans și au făcut senzație.

iulia-vantur-3-1iulia-vantur-3-1

Iulia Vântur a făcut senzație cu ținuta unui creator indian

Iulia Vântur a concurat cu mireasa și soacra ei la capitole ținute. Radhika Merchant și-a făcut apariția într-un costum elegant creat de Manish Malhotra, la fel și soacra ei, Nita Ambani, care a trezit admirația cu bijuteriile purtate.

Anant Ambani urmează să se căsătorească în câteva zile, iar Radhika Merchan este aleasa lui. Nunta va avea loc între 12 și 14 iulie, în Mumbai, în casa părinților lui Anant, Mukesh și Nita Ambani – o reședință de 27 de etaje numită Antilia, precum și la Jio World Convention Centre, un loc deținut de familie, cu o capacitate de peste 16.000 de persoane.

Radhika Merchant este fiica magnatului farmaceutic Viren Merchant și își urmează tatăl în afaceri. Tânăra este absolventă a Universității din New York. Radhika l-a cunoscut pe Anant Ambani prin intermediul unor prieteni comuni.

„Acea primă întâlnire a stârnit ceva special între noi și nu a trecut mult timp până când am început să ne întâlnim', a spus ea.

Citește și: Cum își alege Andreea Esca prietenii. Știrista ține cont de un criteriu: „Era destul de greu în timpul liceului. Nu neapărat greu, dar era mai rigid”

Citește și: Cum reacționează oamenii când îl văd pe stradă pe chef Cătălin Scărlătescu, după întoarcerea la „Masterchef”: „Noi am fost sinceri și reali, oriunde am fost. Nu am văzut un ‘hater’ care să-mi bată obrazul…”. Ce relație are cu Divinitatea / EXCLUSIV

Citește și: Cătălin Botezatu, fascinat de Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil: „Am lucrat cu ea de când avea 14 ani. Este o femeie, o manechină aproape perfectă!”

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Iulia Vântur își dorește un copil cu Salman Khan


Iulia Vântur și Salman Khan formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Sunt împreună de mai bine de 10 ani și deși au o relație frumoasă, nu au făcut până acum pasul cel mare. Vedeta își dorește mult un copil.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine. Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată”, a spus Iulia Vântur, pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton