Iulia Vântur s-a mutat în India, dar vine la doctor în România. Unde a fost surprinsă iubita lui Salman Khan

 Dumba Gabriela
.

Iulia Vântur locuiește de mai bine de zece ani în India, însă pare că are mai multă încredere în medicii români pentru că, de fiecare dată când vine în țară, este surprinsă la un cabinet medical. Iar asta nu ar fi deloc un lucru de mirare, având în vedere că doctorii români sunt printre cei mai apreciați din lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Aproape la fiecare vizită în România, Iulia Vântur merge la un cabinet medical sau altul. Și dacă în anii trecuți, iubita lui Salman Khan a fost surprinsă la diverse clinici de ginecologie și s-a interpretat că ar fi însărcinată, zilele trecute, Iulia Vântur a călcat pragul unei alte clinici.

iulia-vantur-4-scaled-r-1200×0-1iulia-vantur-4-scaled-r-1200×0-1

Iulia Vântur s-a mutat în India, dar vine la doctor în România

Zilele trecute, Iulia Vântur a fost surprinsă de paparazzi Mediaflux în timp ce se îndrepta către un cabinet de implantologie dentară localizat undeva în zona Ștefan cel Mare, din Capitală. Artista a petrecut ceva timp în cabinet, indiciu clar al faptului că nu a fost la un simplu consult.

Când a fost surprinsă în cabinetul ginecologului, Iulia Vântur nega o presupusă sarcină și sfătuia oamenii să acorde o mare importanță sănătății, analizele de rutină fiind un cadou de preț pe care oricine trebuie să și-l facă.

”Cel mai bun cadou pe care il poti oferi familiei tale este propria sanatate, cu atat mai mult daca esti femeie. Este foarte important sa facem controale si analize regulate, sa prevenim orice risc de imbolnavire. E important sa gasesti si un centru in care sa te simti confortabil, pe maine bune”, a scris Iulia Vantur pe o retea de socializare, acum ceva timp.

Citește și: Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical. Cum a reacționat Salman Khan: „Comportamentul lui s-a schimbat…'

Citește și:Iulia Vântur, provocatoare într-un clip care face senzație în India. Dansează sexy, cu abdomenul la vedere

Citește și: Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor 2023 și are mâna în ghips. Ce decizie a luat: „Sunt un luptător, dar este într-adevăr o problemă’

Citește și: Un medic din Craiova a fost reținut pentru moartea a patru pacienți. Le-a făcut intervenții de prelevare de probe biopsice

Iulia Vântur a făcut tratament pentru păr în România

Pentru a-și îngriji podoaba capilară, vedeta face tratamente speciale și apelează la specialiști din România pentru metode moderne de revitalizare a părului.

Terapia PRP este cea mai cunoscută şi se realizează cu propriul sânge îmbogăţit cu factori de creştere. Este eficientă în stoparea căderii părului şi pentru regenerarea firelor de la rădăcină. Iulia Vântur apelează la medicii din România pentru a avea un păr des.

Iulia Vântur a avut probleme de sănătate din cauza programului încărcat

Iulia Vântur are o carieră de succes în India, acolo unde și-a descoperit talentul muzical. În ultima perioada, vedeta a fost implicată în multe proiecte, motiv pentru care se confruntă cu probleme de sănătate.

Într-un interviu acordat acum mai bine de o luna, Iulia Vântur declara că a decis să ia o pauză pentru a se odihni.

Muncind, deși în ultimele zile nu am mai putut să muncesc, am ieșit din circuit, nu am avut încotro, tocmai pentru că probabil eram mult prea epuizată și nu am avut grijă de mine cum trebuie.Au fost multe proiecte pe care a trebuit să le ducem la bun sfârșit, așa că am fost puțin cam prea ocupată în ultima vreme. De asta cred că am și răcit, m-am și îmbolnăvit. Altfel e ok, revin în câteva zile.’, a declarat Iulia Vântur la PRO TV.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton