Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii lor. Imagini spectaculoase de la petrecere, unde vedeta a avut mai multe torturi

.

Iulia Vântur a împlinit recent 44 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii lor. Vedeta a avut parte și de un tort spectaculos pe care l-a împărțit cu cei dragi, după cum se poate vedea din fotografiile și filmările pe care le-a postat ulterior pe contul ei de socializare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe 24 iulie, Iulia Vântur a împlinit 44 de ani și a sărbătorit alături de Salman Khan și de prietenii apropiați în casa ei din Mumbai. Cu o carieră spectaculoasă, pe care și-a construit-o în ultimul deceniu și o poveste de dragoste ca-n filme, Iulia Vântur trăiește acum cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

iulia-vantur-1-3iulia-vantur-1-3

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Salman Khan și prietenii lor

Stabilită de mai bine de 10 ani în India, Iulia Vântur are o relație discretă cu Salman Khan și se bucură de multă apreciere ca artistă. Vedeta a reușit să-și construiască o carieră solidă, în pofida barierei culturale și de limbă, care acum nu mia reprezintă o problemă pentru ea. Acum este o artistă apreciată la Bollywood, dar și peste hotare, unde are nenumărate concerte.

Citește și: Iulia Vântur a dansat desculță pe muzica lui Costi Ioniță. Cum au fost surprinși cei doi în Dubai / Imaginile au devenit virale

Citește și: De ce s-a mutat Iulia Vântur în India, de fapt, și ce greutăți a întâmpinat acolo: „A avut obiecții, a încercat să mă oprească…’. Ce spune despre operațiile estetice și cum se menține în formă / EXCLUSIV

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu trebuie să divorțeze, pentru că nu au fost căsătoriți legal: „Le recomand tuturor să se cunoască cu partenerul înainte să facă pasul decisiv'

De ziua ei însă, Iulia a petrecut acasă, alături de iubitul ei și de prietenii apropiați, iar ulterior a împărtășit imaginilie cu fanii ei din social media. Iulia s-a bucurat nu doar de prezența celor dragi, ci și de un tort superb, cu nu mai puțin de 4 etaje, dar și alte 4 torturi mai mici, dar la fel de spectaculoase.

„Sunt foarte recunoscătoare că am oameni minunați în viața mea. Un mare mulțumesc pentru fiecare dintre voi care mi-ați binecuvântat călătoria. Vă iubesc, viața mea este mai frumoasă datorită vouă. Vă mulțumesc pentru toate urările și dragostea, vă trimit o îmbrățișare mare și plină de iubire', a scris Iulia Vântur pe Instagram.

Cum s-au cunoscut Iulia Vântur și Salman Khan

Despre povestea de dragoste dintre Iulia Vântur și Slaman Khan s-a scris mult în presa autohtonă, dar și în cea internațională, cei doi având, de mai bine de 10 ani, o relație extrem de discretă. În urmă cu 12 ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, țara de origine a iubitului ei, Salman Khan. Cei doi nu au confirmat relația la început, deși se afișau constant împreună și erau în atenția presei. Prea multe declarații despre viața de cuplu nu au făcut și s-au tot răspândit zvonuri despre debutul poveștii lor de dragoste.

Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi cunoscut în vara lui 2011. Frumoasa româncă i-ar fi fost prezentată actorului indian chiar de Marius Moga, fostul ei iubit. La vremea respectivă, compozitorul ar fi colaborat cu starul de la Bollywood pentru coloana sonoră a unui film. Întâlnirea celor trei ar fi avut loc la Dublin, pe platourile unde se filma „Ek Tha Tiger’, însă această poveste nu a fost confirmată de niciunul dintre protagoniști.

„Dar eu nici măcar nu m-am întâlnit cu el în India, ci ne-am întâlnit pe un teren neutru. Şi a fost chiar o întâmplare. Deci, aşa a fost să fie. Cunoşti unii oameni şi apar în viaţa ta pentru că aşa e să fie’, a declarat fosta prezentatoare TV, în urmă cu mai mult timp, pentru OK Magazine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton