Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical. Cum a reacționat Salman Khan: "Comportamentul lui s-a schimbat..."

 Dumitrache Laura
.

Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical. Iulia Vântur a reușit să-i cucerească pe indieni cu frumusețea sa, dar și cu talentul său muzical. În urmă cu câteva zile, frumoasa blondină a lansat un nou videoclip muzical, unde apare în ipostaze inedite. Iulia Vântur s-a transformat în războinic! Iată cum a reacționat Salman Khan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical. Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu mai bine de zece ani și s-a stabilit în India, unde locuiește alături de iubitul ei, celebrul actor Salman Khan. Fosta prezentatoare tv a devenit o mare artistă în India, și lansează numeroase melodii de succes.

330163073_3347238362180860_1690298472230427668_n-1330163073_3347238362180860_1690298472230427668_n-1

Iulia a declarat că încă de mică a fost pasionată de filmele de acțiune și își dorea să aibă rolul unei luptătoare. EI bine, în noul ei videoclip muzical intitulat „Raat Baki', vedeta se luptă cu numeroși bărbați. Iulia Vântur manevrează arme periculoase și este o adversară de temut.

Citește și: Iulia Vântur, provocatoare într-un clip care face senzație în India. Dansează sexy, cu abdomenul la vedere

Citește și;Cine au fost iubitele lui Salman Khan, înainte de Iulia Vântur. Una dintre ele a fugit de acasă la 15 ani pentru el!

Citește și:Romanița Iovan are buncăr antiatomic, rezistent la cutremur: „În caz de pericol, adăpostesc pe toată lumea de pe stradă”

Citește și:„Am îndurat ca un martir”. Oana Zăvoranu a fost trădată de un om de încredere

Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical

Iulia Vântur, 42 de ani, a reușit să-i cucerească pe indieni cu talentul său muzical. Vedeta s-a stabilit în India în urmă cu mai bine de zece ani și locuiește alături de iubitul ei, Salman Khan. Fosta prezentatoare Tv și-a îndeplinit visul și a devenit o mare artistă.

Recent, Iulia a lansat piesa „Raat Baki', iar videoclipul muzical este de-a dreptul incendiar. Frumoasa româncă s-a transformat într-o războinică, fiind antrenată de un celebru cascador de la Hollywood. Iulia își obișnuise fanii cu aparițiile sale elegante, dar de această dată s-a transformat complet. Vedeta poartă costume mulate, din latex și se luptă cu numeroși bărbați.

Cum a reacționat Salman Khan

Recent, Iulia Vântur a intrat în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cele noi proiecte ale sale. Vedeta lucrează pentru un nou film și se pregătește intens pentru acest lucru.

Întrebată cum a reacționat Salman Khan după ce i-a văzut abilitățile de luptătoare, Iulia a răspuns, în glumă, că actorul se poartă mai frumos' cu ea. „Se poartă mult mai frumos cu mine. Deodată comportamentul lui s-a schimbat. Prin bucătărie, eu mă antrenez cu cuțitele', a spus Vântur.

Iulia Vântur, adevărul despre viața sa amoroasă

Iulia Vântur formează un cuplu cu celebrul actor indian Salman Khan. Cei doi sunt împreună de ani de zile, dar întotdeauna au fost discreți cu viața lor personală. Deși sunt surprinși extrem de rar împreună, Iulia și Salman au o relație frumoasă. De multe ori s-a zvonit că relația lor ar fi ajuns la final, dar într-un interviu, Iulia Vântur a vrut să clarifice situația.

‘Nu am reacționat până acum, însă, în acea zi, am simțit că lipsa reacției poate da naștere altor acțiuni pe care nu le doresc în viața mea. De ce să las loc pentru multe alte neadevăruri, când pot stopa într-o secundă?! Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire (râde) de atâția ani…, ne-a spus fosta prezentatoare tv.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton