Iulia Vântur și Salman Khan au petrecut separat la nunta celui mai bogat indian și nu s-au afișat împreună. Imagini neașteptate, de la grandiosul eveniment

.

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a stârnit tot timpul controverse și mulți s-au întrebat, de-a lungul anilor, dacă sunt sau nu împreună sau care este, cu adevărat, natura relației lor. Apariția lor la nunta celui mai bogat indian, Anant Ambani, nu a făcut decât să alimenteze ipotezele conform cărora Iulia Vântur și Salman Khan nu (mai) au o relație amoroasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Nunta lui Anant Ambani a început încă din luna martie, când a organizat o petrecere de trei zile înaintea nunții în orașul Jamnagar din vestul țării, la care au participat aproximativ 1 200 de invitați de marcă, inclusiv Mark Zuckerberg și Bill Gates. Iulia Vântur nu a fost atunci și a explicat că este posibil să ajungă la nunta propriu-zisă din vară. Ceea ce s-a întâmplat, doar că nu la brațul lui Salman Khan, cum era de așteptat.

76677667

Iulia Vântur, la nunta celui mai bogat indian, însă nu la brațul lui Salman Khan

Începând de vineri, 12 iulie și până duminică, 14 iulie, a avut loc nunta anului 2024, în India. Anant Ambani, fiul cel mic al celui mai bogat om din Asia – Mukesh Ambani, s-a căsătorit cu Radhika Merchart, fiica magnaților din industria farmaceutică Viren și Shaila Merchant. De la petrecerea excentrică nu avea cum să lipsească actorul Salman Kahn.

Salman Khan a fost invitat de onoare, fiind bun prieten cu mirele, iar vedeta de la Bollywood a fost surprins în zeci de clipuri și imagini pe rețelele de socializare, în mai multe ținute. Actorul a purtat, la un moment dat, un ceas de 2.9 milioane de euro, conform presei din India și mai multe bijuterii opulente.

Însă, ce a fost lesne de remarcat la aparițiile lui Salman Khan a fost lipsa totală a Iuliei Vântur din preajma sa. Actorul a fost surprins pas cu pas, încă de la sosirea la eveniment, pe covorul roșu, în zona panourilor pentru fotografii și pe ringul de dans, însă în niciuna dintre ocazii Iulia Vântur nu era alături de el.

La rândul său, Iulia Vântur a fost o prezență fabuloasă pe covorul roșu și a schimbat câteva ținute, extrem de apreciate pe rețelele de socializare, însă nu a venit la nuntă la brațul lui Salman Khan și nici nu a fost văzută alături de el. De altfel, fosta vedetă Pro TV a postat și ea pe contul său de Instagram câteva imagini de la nuntă, dar singură.

În plus, pe rețelele de socializare, aparițiile lui Salman Khan au fost intens comentate de fanii din întreaga lume și au apărut chiar postări legate de faptul că starul de la Bollywood este singur. Mulți se întrebau cum de un bărbat atât de curtat este singur, fără ca cineva să facă referire la faptul că acesta are o relație de mulți ani cu Iulia Vântur.

Într-un interviu recent acordat presei din India, tatăl lui Salman Khan a explicat de ce fiul său este singur la 58 de ani și de ce nu s-a căsătorit până la această vârstă: „Vrea ca femeia care îi devine soție să fie dedicată bărbatului ei și copiilor, așa cum a fost și mama lui. Să gătească mâncare pentru copii, să fie alături de ei, să-i ajute la teme… Oricum, acest lucru nu este deloc ușor în zilele noastre”.

Citește și: Kate Middleton, ceartă aprigă cu prințul William. Motivul pentru care nu au reușit să ajungă la un numitor comun: „Prințesa nu poate suporta gândul că George ar ajunge să sufere din cauza asta’

Citește și: Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cu ce surpriză a așteptat-o acasă soțul ei, Adi Rus: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii’

Teo Trandafir și-a pus întrebări privind relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan

Acum câteva luni, din India, Iulia Vântur a avut o intervenție video în emisiunea „Follow us' de la Kanal D2, unde Teo Trandafir i-a pus mai multe întrebări despre relația ei cu actorul Salman Khan. Pentru că s-a zvonit în repetate rânduri că cei doi s-au despărțit, prezentatoarea a dorit să afle mai multe de la aceasta și să lămurească totul.

De asemenea, Teo Trandafir s-a arătat nedumerită de faptul că cei doi nu se afișează împreună, deși relația lor durează de ani buni. Iulia Vântur a fost deranjată de faptul că prezentatoarea insistă cu întrebările despre viața personală, la un moment dat a răbufnit: „Nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect'.

„Întrebarea mea este: de ce nu ai spus niciodată „da, sunt cu Salman Khan” sau „nu, nu sunt cu Salman Khan”? Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui', a ținut să precizeze Teo Trandafir.

„Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public', i-a răspuns Iulia Vântur, vizibil deranjată.

Teo Trandafir: „Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…'

Iulia Vântur: „Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.'

Anant Ambani, nuntă de sute de milioane de dolari

Deși nu a fost dezvăluită suma cheltuită pentru acest eveniment, se bănuiește că ar fi între 132 și 156 de milioane de dolari. Desigur cu petrecerea din martie cu tot. Mai ales că se zvonește că Rihanna ar fi fost plătită cu 7 milioane de dolari. Despre prestația lui Justin Bieber se zvonește că s-ar fi plătit 10 milioane de dolari. La ceremonia oficială au participat alte vedete care au întreținut atmosfera.

Dar banii nu sunt o problemă pentru una dintre cele mai bogate familii din din India. Tatăl mirelui, în vârstă de 66 de ani, este în prezent al 10-lea cel mai bogat om din lume. Acesta ar deține o avere de 115 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Reliance Industries, este o afacere moștenită de către omul de afaceri indian de la tatăl lui. Afacerea este un conglomerat masiv care are afaceri de la petrol şi retail la servicii financiare și telecomunicații.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton