Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai: „Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit...” / De ce nu a însoțit-o Salman Khan

 Calin Maria Bianca
.

Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai. În perioada 15-18 februarie s-a desfășurat Untold Dubai, festivalul care a avut loc în Emiratele Arabe Unite, unde numeroși artiști cunoscuți la nivel internațional au urcat pe scenă. În public s-au numărat, bineînțeles, și multe nume cunoscute din România, printre care însă și Iulia Vântur, care s-a regăsit cu colegii de breaslă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Printre vedete din România care au plecat la Dubai pentru cel mai așteptat festival s-au numărat cântăreții Speak și Ștefania, Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, Giulia Anghelescu și soțul ei, designerul Cătălin Botezatu, cântăreața Theo Rose și Anghel Damian, artista Nicole Cherry și soțul ei, dar și coregraful Mihai Petre și soția sa. Ei bine, lângă ei și-a făcut apariția și Iulia Vântur, care nu a putut să nu imortalizeze momentele.

iulia-vantur-mihai-petre-2iulia-vantur-mihai-petre-2

Citește și: Cum s-au fotografiat Loredana Groza și Iulia Vântur în India: „Când se adună fetele'. Artista a mers în vacanță însoțită de fiica ei

Citește și: Loredana Groza, în vizită la Iulia Vântur și Salman Khan, în India: „Casa voastră este atât de primitoare'. Cum s-au pozat împreună

Citește și: Joel Fenelon, bunul prieten al Anamariei Prodan, s-a sinucis la Dubai. Multimilionarul ar fi fost bolnav de cancer: „Drum lin printre stele…'

Citește și: „S-a scandalizat o țară întreagă că eram grasă”. Oana Roman este și acum afectată de jignirile primite când a pozat gravidă, sumar îmbrăcată

Iulia Vântur, surprinsă în timp ce dansa și se îmbrățișa cu Mihai Petre la Untold Dubai

Iulia Vântur nu a venit însoțită de iubitul ei, Salman Khan, la acest eveniment, unde ea s-a întâlnit cu numeroase nume mari din România și foștii ei colegi de breaslă. Chiar și așa, s-a distrat pe cinste, iar drept dovadă sunt chiar pozele și clipurile video postate pe rețelele ei de socializare de la Untold Dubai. Fosta prezentatoare de știri, devenită cântăreață în India, nu a putut să nu vorbească și să nu danseze cu Mihai Petre, vechiul ei prieten de pe vremea când lucrau împreună la Pro TV, la emisiunea „Dansez pentru tine'.

Când revezi colegi dragi, cu care ai trăit unele dintre cele mai frumoase experiențe', a transmis Iulia Vântur, care s-a îmbrățișat cu coregraful Mihai Petre.

Fanii au fost în extaz când au văzut pozele cu ei pe rețelele de socializare, fiind fericiți că s-au întâlnit și s-au distrat, mai ales că Iulia Vântur ajunge destul de rar pe meleagurile românești și nu se văd prea des.

De ce nu a apărut Salman Khan Salman Khan la Untold Dubai alături de Iulia Vântur

În timp ce vedetele din România au venit în mare parte însoțite de persoana iubită, precum Theo Rose, Nicole Cherry sau Mihai Petre, Iulia Vântur a venit de una singură la festivalul din Dubai. Mulți se așteptau ca iubitul ei, Salman Khan, să își facă apariția la un moment dat, însă în zadar. Potrivit postărilor sale pe rețelele de socializare, se pare că în timp ce iubita lui se distra la festival, actorul de la Bollywood a promovat o nouă producție indiană de succes pe rețelele de socializare.

Chiar și așa, deși nu au fost împreună, Iulia Vântur a profitat din plin de revederea cu vedetele din România, mai ales cu fostul ei coleg de breaslă, Mihai Petre, și s-a distrat pe cinste.

De ce Iulia Vântur refuză să aibă cetățenie indiană, deși stă de 10 ani în India

Iulia Vântur locuiește de mai bine de 10 ani în India, acolo unde și-a găsit și jumătatea, pe celebrul actor de la Bollywood Salman Khan. Ei bine, deși vine foarte rar în România, aceasta refuză să aibă cetățenie indiană și are o serie de motive întemeiate, despre care a vorbit pe larg.

Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai. Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Da, am ID de rezidență în India. Nu sunt flotantă, sunt stabilă. Un fel de Green Card. (…) Pot să îmi iau cetățenie, dar nu îmi doresc să am alta decât cea de româncă. (…) Am zis că vreau să vă sărbătoresc de ziua voastră. (…) Am concerte în lume, dar emoții voi avea cel mai mult pentru cel din România. Îmi doresc să fac așa ceva. (…) De mâncarea mamei mi-a fost cel mai dor. Deși mama la Istanbul a venit cu plăcinte', a povestit Iulia Vântur în emisiunea lui Cătălin Măruță în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton