Iulian, fiul lui Sorin Bontea, este campion național la raliuri: „Mi se citeşte bucuria pe faţă”

 Sutiu Theodora
.

Sorin Bontea are toate motivele să fie un tată mândru. Fiul său, Iulian, a devenit campion național la raliuri. Băiatul are 24 de ani și este pasionat de acest sport de mult timp, iar acum  a ajuns să facă performanță și să câștige diverse concursuri la care participă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulian, fiul lui Sorin Bontea, este campion național la raliuri. Foarte mândru de performanța tânărului, Sorin Bontea a postat în mediul online câteva fotografii cu tânărul campion pe podium, cu șampania și trofeul în mâini. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite a declarat în nenumărate rânduri că este un părinte care își susține copiii să își urmăreacă visurile până la capăt.

sorin-bontea-1sorin-bontea-1

Iulian, fiul lui Sorin Bontea, este campion național la raliuri. Ce spune chef-ul despre performanța tânărului

Concursul a avut loc în weekedul trecut, iar Sorin Bontea a fost, așa cum era de așteptat, alături de Iulian, fiul său, când a devenit campion național la raliuri.

„Weekend-ul trecut Iulian Bontea a devenit Campion Naţional la clasa Logan. Mi se citeşte bucuria pe faţă, nu? Am încercat mereu să sprijin pasiunile copiilor mei pentru că ştiu cât sunt de importante!', a scris Bontea în descrierea imaginilor cu Iulian, fiul campion la raliuri.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiul lui Sorin Bontea, la 24 de ani:„Un tată mândru’

Citește și: Trecutul neștiut al lui chef Sorin Bontea de la Chefi la Cuțite:'Am patru frați, am muncit din greu'

Citește și: Dani Oțil vrea să o invite pe Mihaela Rădulescu la nuntă

Miruna, fiica lui Sorin Bontea, este pasionată de gastronomie

Chef Bontea vorbește adesea despre pasiunile copiilor săi. Iulian, fiul său campion la raliuri, mai are o soră, Miruna, în vârstă de 19 ani, care a moștenit talentul culinar al celebrului ei tata. Miruna Bontea se pricepe foarte bine la gătit dulciuri.

„Miruna este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar, când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!', declara chef Sorin Bontea, în urmă cu câteva luni.

Sorin Bontea își sprijină copiii să își urmeze visurile

Sorin Bontea a declarat întotdeauna că și-a încurajat copiii să facă ceea ce le place, nicidecum să-l urmeze în bucătărie. Juratul de la Chefi la cuțite susține că este important ca un părinte să respecte alegerile copiilor săi cu privire la viitor.

De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism‘, a spus Sorin Bontea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton