Iulian Vrabete de la Holograf a avut COVID-19 și a fost internat 9 zile: "Am sunat la 112, am fost preluat și dus la..."

 Raiciu Adriana
.

Iulian Vrabete s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a fost internat de mai bine de nouă zile în spital. Membrul trupei Holograf a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. Iată cum se simte la momentul actual, după ce s-a vindecat de COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulian Vrabete, chitaritstul trupei Holograf, a avut COVID și a fost internat în spital pentru o perioadă de 9 zile. Pe contul său de socializare, artistul a dezvăluit cum s-a petrecut totul.

vrabetevrabete

De asemenea, a ținut să le mulțumească și cadrelor medicale pentru interesul acordat pe toată durata în care a fost spitalizat.

Citește șiPatrick, fiul lui Dan Bittman, a împlinit 18 ani

Citește și: Liliana Ștefan, primele declarații după despărțirea de Dan Bittman

Citește și: Prima imagine cu băiețelul Andei Călin și al lui Liviu Vârciu

Citește și: Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani

Iulian Vrabete a fost internat cu COVID-19

Iulian Vrabete de la Hologrofa a fost internat în spital cu COVID-19. Artistul a scris pe pagina sa de Facebook faptul că a sunat la 112 și că a fost transferat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Acolo, a fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și i-a fost făcut și un consult medical personal.

Am trecut prin COVID. Am cerut la 112 o evaluare, am fost preluat rapid și dus la Spitalul Floreasca unde, cu eficiență și seriozitate, am fost investigat prin EKG, CT, analize de sânge și chiar consult medical personal. Menționez că nu am avut nicio intervenție sau recomandare din partea nimănui', a scris artistul pe pagina de Facebook.

Tot în seara respectivă, Iulian Vrabete a fost transferat la Spitalul Nicoale Malaxa, unde a rămas pentru o perioadă de 9 zile pentru tratament. După perioada petrecută în spital, chitaristul a ajuns casă și susține că este vindecat complet.

În aceeași noapte am fost repartizat la Spitalul Nicolae Malaxa, unde am rămas următoarele 9 zile pentru tratament. Mulțumesc doamnelor, domnișoarelor și domnilor doctori, asistente și infirmiere care s-au îngrijit cu absolută dedicație, cu înțelegere și pricepere, fără măcar umbra vreunei condiționări și, repet, fără a avea vreo intervenție din partea cuiva.
Nu au existat favoritisme, au fost doar proceduri respectate cu remarcabilă înțelegere. Acum am ajuns acasă complet vindecat și vreau să spun că sistemul medical românesc funcționează, în parametrii pe care îi are, dar este eficient, curat și disciplinat. Sper să fie cât mai multe locuri asemenea'
, a mai scris Iulian Mugurel Vrabete.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton