Iuliana Beregoi, despre accidentul în care era să moară: "Aveam o gaură, eram plină de sânge pe faţă..."

 Raiciu Adriana
.

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai apreciate artiste de la momentul actual. Este tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar asta încearcă să le transmită și urmăritorilor ei din mediul online. Ei bine, puțini știu că vedeta a fost la un las să-și piardă viața într-un accident. Iată cum s-a întâmplat, de fapt, totul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Beregoi este un fenomen în mediul online. Scoate piesă după piesă și are mii de urmăritori pe contul său de TikTok. Chiar dacă este tot timpul cu zâmbetul pe buze, cântăreața ascunde o mare dramă. A fost la un pas să moară într-un accident de mașină.

iuliana-beregoiiuliana-beregoi

În filmul documentar Cine sunt eu? Povestea unui vis', Iuliana Beregoi a vorbit deschis despre viața sa, atât de succesul său colosal, cât și despre episoade mai puțin plăcute. A adus în discuție și momentul în care era să-și piardă viață într-un accident. Iată ce s-a întâmplat cu artista.

Citește și: O nouă despărțire în showbiz! Ramona Lăzuran și Cristi Voicu și-au spus adio. Primele declarații:„Despărțirea nu a mai putut fi evitată’

Citește și: Andreea Bălan și Tiberiu Argint au sărbătorit 1 an de relație: „La cât mai mulți, iubita mea!

Citește și: Ioana Grama s-a confruntat cu depresia postanatală. Bloggerul a mers la psiholog

Citește și: Andreea Mantea are din nou probleme cu tenul:’Este ceva rău’

Iuliana Beregoi, despre accidentul în care era să moară

Iuliana Beregoi este idolul a milioane de copii și adolescenți din țara noastră. Pentru că a vrut ca fanii să o cunoască cât mai bine, a decis să filmeze un film documentar despre viața ei. A vorbit deschis despre greutățile pe care le-a întâmpinat la începutul carierei sale, dar a adus în discuție și accidentul teribil în care era să moară.

Totul s-a întâmplat în 2020, în jurul orei 9.30, iar afara plouă foarte tare. Într-un moment, mașina în care se afla alături de prietenii săi a derapat din cauza ploii și s-a izbit de un copac, iar apoi de alți doi. La momentul respectiv, vedeta s-a speriat extrem de tare și a suferit și o accidentare destul de gravă la cap.

Eram cu prietenele în oraş, a început să plouă foarte tare. Era ora 9.30, ne-am urcat în maşină, eram şi cu un prieten, el conducea.  La vale, din seal, venea apă, maşina a derajat. A fost, sincer, un accident prostesc, noi nu am făcut nimic. Am intrat într-un copac, apoi în alţi doi. Eu nu îmi aduc aminte tot accidentul. Am doar flashuri. Aveam o durere atât de mare încât am crezut că am ajuns la sfârşit. Nu aveam timp să reacţioneaz, cred că din cauza şocului. Era fum de motor, miros de cauciuc puternic. Prima lovitură a fost în frunte, mi s-a spart fruntea. Cicatricea e vizibilă pentru că mi-am spart capul. Prietena mea s-a speriat foarte tare, eu am început să cânt, nu mi-am dat seama. Aveam o gaură în frunte, eram plină de sânge pe faţă”, a povestit Iuliana Beregoi.

Imediat cum a ajuns la spital, medicii au fost nevoiți să o coasă, întrucât avea o rană mult prea deschisă. Timp de zece zile a stat în spital, însă a scăpat teafără.

M-am trezit tristă că am cicatrice. Când am dat cu mâna prin păr, a început să curgă multe sânge. Avem o tăietură până la os. Am fost din nou cusută, a durut mult mai tare”, a mai adăugat Iuliana, care a stat atunci zece zile la spital. 

Iuliana Beregoi, detalii depsre începutul carierei sale

Acum este una dintre cele mai îndrăgite artiste, însă a trecut prin momente dificile până să ajungă aici. Părinții artistei au făcut sacrificii enorme pentru a-i asigura viitorul.

Practic toţi banii erau investiţi în mine. Tata s-a săturat să tot împrumute de la diferiţi oameni. Am ajuns să avem foarte multe datorii. Au început să se certe foarte des, când am început să am nevoie de mai multe ţinute pentru concerte. Dar niciodată nu am zis că vreau să renunţ„, a spus Iuliana Beregoi.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton