Cum îl educă Iuliana Marciuc pe fiul ei, David: ”Nu i-am cumpărat nici apartament, n-are nici mașină nouă...” Ce a făcut adolescentul cu primii bani câștigați / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Iuliana Marciuc, despre educația pe care i-o dă fiului ei, David Mihnea Enache. Vedeta TVR susține că atât ea, cât și Adrian Enache nu sunt genul de părinți care să îi ofere copilului totul, tocmai pentru ca acesta să aibă pentru ce lupta. David locuiește în continuare cu părinții și conduce prima mașină a mamei sale.

CITEȘTE TOATĂ VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc, despre educația pe care i-o dă fiului ei, David Mihnea Enache. Vedeta, dar și logodnicul ei, Adrian Enache, își încurajează fiul, dar totodată nu îi oferă totul. Vedeta susține că David nu a plecat de acasă și locuiește în continuare cu ei, ceea ce nu îi displace adolescentului, dimpotrivă.

25984_548582225153545_793615480_n25984_548582225153545_793615480_n

Citește și: Adrian Enache și Iuliana Marciuc i-au luat fiului lor un apartament. David are 18 ani și va pleca la studii în Olanda

Citește și: Cum arăta Iuliana Marciuc la debutul în televiziune. S-a îndrăgostit de Adrian Enache, după ce l-a văzut la o emisiune: „Mi-a plăcut foarte mult treaba asta…'

Citește și: Cum și-a anunțat Laura Cosoi fetițele că e însărcinată a patra oară și cum au primit vestea: „Le-am spus că va mai veni un bebeluș în familia noastră, moment în care au…” Cum își împarte sarcinile cu soțul ei, Cosmin Curticăpean/ EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Richard Abou Zaki de la Chefi la cuțite diferența de vârstă dintre el și iubita lui. Au împreună o fiică: „Nu sunt căsătorit. Încă nu am găsit curajul. Eu voiam ceva profund, serios…' / EXCLUSIV

Iuliana Marciuc, despre educația pe care i-o dă fiului ei, David Mihnea Enache

Iuliana Marciuc, despre educația pe care i-o dă fiului ei, David Mihnea Enache. Vedeta TVR și cântărețul nu vor să îi ofere totul pe tavă fiului lor, pentru ca acesta să lupte singur și să își îndeplinească visurile. Tânărul este în ultimul an de liceu și se pregătește pentru examenele de Bacalaureat. David a decis să studieze la o facultate peste hotare.

'Anul acesta, David s-a concentrat mai mult pe examenele de Bacalaureat. Am încredere în el. Așa am avut și când a dat examenul de Capacitate. Nu am foarte multe emoții. Dar, recunosc că am emoții cu privire la ceea ce se va întâmpla după. Pentru el este un nou început. De acolo vin mai degrabă emoțiile pentru mine.', a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Iuliana Marciuc: 'Din modul nostru de educație…'

Iuliana Marciuc susține că nici ea și nici Adrian Enache nu doresc să îi ofere totul copilului lor, tocmai pentru ca el să lupte singur și să facă ceva în viață.

'Din modul nostru de educație face parte și faptul că, dacă îi iei copilului ceva de la vârsta de 18 ani, nu prea mai are pentru ce să viseze. Noi suntem de acest principiu. Și de aceea David nu are mașină nouă. Dacă ar fi avut, atunci el nu cred că ar mai încerca să facă ceva singur, pe propriile forțe, dacă primește de-a gata. De aceea nu are nici apartament, pentru că nu i-am cumpărat, așa cum s-a spus greșit și nu știu de unde a pornit acest lucru.', a mai adăugat vedeta TVR.

Iuliana Marciuc: 'Cu primii bani câștigați de el..'

Iuliana Marciuc mai spune că fiul ei, David, a fost într-o excursie cu elicopterul din primii bani câștigați de el prima dată din actorie.

'Cu primii bani câștigați de el din actorie a fost într-o excursie cu elicopterul în Dubai, pentru că asta și-a propus să facă. În rest, ține banii deoparte din ceea ce mai câștigă. Pentru că noi, repet, suntem de principiul că, dacă îi punem totul pe tavă, nu mai are la ce visa. Ca atare nu are pentru ce lupta și pentru ce munci. Îl încurajăm, suntem alături de el, dar nu îi oferim pe tavă nimic. Experiențele din jur ne arată că așa este mai bine', a mai declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

'Fiul nostru stă în continuare cu noi și este foarte încântat de acest lucru. Nu a plecat de acasă. Nu știe să gătească, dar eu am început să îl învăț câte ceva cu pricire la acest subiect. Pentru că atunci când va pleca la facultate va avea nevoie să știe să gătească.', a mai spus vedeta TVR.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton