Ce spune Iuliana Marciuc despre nepoata lui Adrian Enache: "E o fetiță foarte frumoasă și...". Artistul a devenit bunic pentru prima dată

 Oana Pantazi
.

Ce spune Iuliana Marciuc despre nepoata lui Adrian Enache. Diana Enache a născut, în secret, o fetiță, pe 27 septembrie, însă vestea cea mare s-a aflat abia pe 5 octombrie. Cel care a dezvăluit-o a fost Adrian Enache, care, cu efervescența binecunoscută, nu a mai putut păstra secretul față de colegii săi de breaslă. Recent, și Iuliana Marciuc, partenera de viață a artistului, a vorbit despre micuța venită recent pe lume.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce spune Iuliana Marciuc despre nepoata lui Adrian Enache. Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de ani buni, iar recent, au devenit și bunici. Chiar dacă Diana nu este fiica biologică a vedetei, Iuliana Marciuc este foarte încântată de micuța Maria, care a vnit pe lume pe 27 septembrie.

126928401_161547182346476_166862591561659233_n_85766900-copy-copy-1126928401_161547182346476_166862591561659233_n_85766900-copy-copy-1

Ce spune Iuliana Marciuc despre nepoata lui Adrian Enache

Diana Enache și partenerul ei de viață, Ionuț Vântu, au devnit părinți pentru prima oară pe 27 septembrie. Fiica lui Adrian Enache a născut, la o clinică privată din Capitală, o fetiță care a primit nota 10. Micuța a venit pe lume prin cezariană și nu au existat complicații în timpul intervenției chirurgicale. Extrem de emoționat, fericitul bunic, Adrian Enache, nu a mai putut ține secretul, așa că le-a dat vestea colegilor săi de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase’, unde a avut spectacol weekendul trecut.

Citește și: Diana Enache a născut o fetiță, în secret. Adrian Enache a anunțat că a devenit bunic pentru prima dată

Citește și: Diana Enache arată spectaculos în ultima lună de sarcină. În ce ipostază sexy s-a fotografiat fiica lui Adrian Enache

Citește și: 24 de întrebări cu Paula Herlo. Cea mai mare teamă și cel mai mare regret al soției lui Cristian Leonte: „Că, uneori, am…’ / EXCLUSIV

Recent, Iuliana Marciuc, partenera de viață a lui Adrian Enache, care i-a dăruit artistului un fiu, David, care pe 2 noiembrie împlinește 18 ani, a vorbit și ea în premieră despre micuța Maria.

„Să dea Dumnezeu să fie frumoasă și norocoasă și mereu înconjurată de iubire, că asta e cel mai important!

E o fetiță foarte frumoasă și foarte bine conturată și este minunat rolul de mămică pe care îl are Diana, mă bucur foarte mult pentru ea', a spus Iuliana Marciuc într-un interviu.

Iuliana Marciuc: „Nu este o perioadă ușoară pentru o tânără mămică”

Iuliana Marciuc nu a vrut să dea însă prea multe detalii, menționând că Diana și Ionuț sunt un cuplu discret, și atunci și cei din jurul lor încearcă să le respecte intimitatea.

'Încearcă să se acomodeze cu acest nou rol și sunt sigură că o va face foarte bine. Diana și Ionuț sunt un cuplu foarte discret și noi le respectăm intimitatea și discreția, mai ales în această perioadă, care nu este ușoară pentru o tânără mămică, pentru că e o perioadă în care prioritățile și programul ți se schimbă complet', a mai spus Iuliana Marciuc.

Cât despre fericitul bunic, acesta „a avut foarte mari emoții în ziua nașterii, dar i-au trecut după ce a cântat', a mai dezvăluit partenera de viață a lui Adrian Enache.

Adrian Enache: „Mi-am văzut nepoțica. E ceva ce nu am mai trăit, e unic sentimentul acesta'

De când a devenit bunic, Adrian Enache este în culmea fericirii. Artistul susține că ceea ce trăiește el acum este ceva unic. I s-a tot spus că dragostea de bunic este altceva, iar acum experimentează pe pielea lui acest sentiment unic. O adoră pe nepoțica lui și susține că o iubește enorm, la fel ca pe copiii lui.

Sunt foarte fericit. Mi-am văzut nepoțica. Sunt bine amândouă. Am o stare unică. Pentru că mi-au spus mulți, de-a lungul timpului, ‘Vezi că atunci când apare un nepot sau o nepoată, o să-i iubești mult mai mult decât pe copiii tăi.’ Iar eu am spus: ‘Nu cred’.

E adevărat, dar nu iubesc o mai mult decât pe Diana sau pe David, dar o iubesc altfel. Parcă este altceva. Îmi lipsește în fiecare zi. Adică e o ‘bucățică de minune dumnezeiască’. E ceva ce nu am mai trăit, e unic, special sentimentul acesta. Mai ales că simt cum simt, arăt cum arăt, numai a bunic nu! Toată lumea îmi spune: ‘Ce față de bunic ai!’.’a declarat Adrian Enache, pentru viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton