Iuliana Marciuc, după moartea lui Stephan Pelger: "Câtă suferință ascunde gestul lui. Aseară la petrecerea VIVA! am purtat creația lui"

 Dumitrache Laura
.

Iuliana Marciuc este devastată după moartea șocantă a lui Stephan Pelger. Creatorul de modă s-a sinucis la vârsta de 44 de ani, acesta suferind de mulți ani de depresie și insomnie. Prezentatoarea TV era apropiată de creatorul de modă, iar la petrecerea VIVA! de miercuri seara a purtat o rochie creată de el. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după moartea designerului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Stephan Pelger a înceta din viață la vârsta de 44 de ani. Conform primelor informații, creatorul de modă s-ar fi sinucis, fiind găsit fără suflare în propria locuință. Iuliana Marciuc se numără printre vedetele care au fost șocate de veste morții designerului de modă.

iuliana si stephaniuliana si stephan

După ce a aflat că Stephan Pelger s-a stins din viață, Iuliana Marciuc a postat o imagine cu ea și creatorul de modă. Partenera lui Adrian Enache a îmbrăcat creația lui la marele eveniment VIVA! Party 2023. Vedeta TV s-a declarat devastată de moartea lui Pelger.

Citește și: Ultimul mesaj postat de Stephan Pelger, înainte să moară: „Ne e dor de tine…”/ Designerul s-a sinucis la 44 de ani

Citește și:Stephan Pelger a murit! Creatorul de modă s-a sinucis la 44 de ani

Citește și:Tily Niculae, despre Dragoș Popescu, după 13 ani de căsnicie: „Am trecut prin cumpene, dar…”

Citește și:Cele mai excentrice ținute de la VIVA! Party 2023. Irisha a atras toate privirile pe covorul roșu

Iuliana Marciuc, devastată după moartea lui Stephan Pelger

Creatorul de modă Stephan Pelger s-a sincis la vârsta de 44 de ani. Designerul a fost găsit fără suflare în propria locuință, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. Iuliana Marciu se numără printre vedetele cu care Stephan Pelger avea o relație apropiată. Prezentatoarea TV a fost prezentă la petrecerea VIVA! 2023 și a purtat rochia creată de celebrul designer. După ce a aflat de moartea creatorului de modă, Iuliana Marciuc a posta pe Facebook o imagine cu ea și Pelger și s-a declarat devastă de moartea acestuia.

„Doamne, Dumnezeule! Cat de mica este distanta intre a fi si a nu fi, intre a fi fericit si implinit si a fi singur si neinteles!Depresia ucide si de aceea trebuie sa fim atenti la oamenii din jurul nostru.Aseara la VIVA am purtat creatia lui si l-am etichetat, dar nu este una recenta si nu l-am m-ai vazut de ceva timp…Regret nespus…un om atat de talentat, un suflet atat de sensibil…nerecunoasterea valorii lui…promovarea non-valorii…cata suferinta ascunde gestul lui! Sa te ierte, Dumnezeu,om bun!”, a scris Iuliana Marcius pe Facebook.

Stephan Pelger s-a sinucis la 44 de ani

Stephan Pelger s-a sinucis la 44 de ani. Creatorul de modă a fost găsit spânzurat de un vecin, iar medicii ajunsi la fața locului au declarat decesul. „Str.C-tin Chiritescu, secția 8 Politie, Barbat, 44 ani, gasit spanzurat de catre un vecin. S-a constatat decesul. Victima este persoana publica-designer de moda', au anunțat autoritățile. Creatorul de modă a anunțat recent că a ieșit de la o clinică de dezintoxicare în care s-a internat de bunăvoie. Pelger suferea de insomnie și despresie.

„Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău… Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat',  povestea Stephan Pelger, în urmă cu ceva timp.

Stephan Pelger suferea de depresie de 10 ani

Stephan Pelger suferea de depresie de zece ani. La 21 de ani a fost internat într-un spital de psihiatrie din Viena, iar după 13 ani a ajuns la Munchen, dar niciun medic nu a reușit să îl vindece de depresie. Stephan Pelger s-a internat într-un centru dezintoxicare.

'Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie de 10 ani la noi în România. Apoi la 21 de ani La viena, apoi la 34 de ani la Munchen și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul. Mă internez mâne la dezintoxicare', a mai spus designerul, recent.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton