Iuliana Marciuc e în doliu, după ce bunica ei a murit. A primit vestea în timp ce era în vacanță, în Bulgaria, alături de Adrian Enache și fiul lor: „Ne-am întors mai repede. Înmormântarea are loc sâmbătă”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Iuliana Marciuc e în doliu, după ce bunica ei a murit. Din acest motiv, vedeta și-a întrerupt vacanța din Bulgaria, unde se afla alături de partenerul ei, Adrian Enache, și fiul lor, David. Cei trei au revenit în țară înainte să se încheie sejurul din țara vecină, pentru că vedeta TVR își va îngropa bunica sâmbătă. Aceasta s-a stins din viață cu o zi înainte de data la care Iuliana Marciuc îl serba pe regretatul ei tată, Alecu Marciuc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc e în doliu, după ce bunica ei a murit. Vedeta și-a întrerupt vacanța din Bulgaria, unde se afla alături de Adrian Enache și de fiul lor, David. Vedeta TVR s-a întors mai repede din vacață, pentru înmormântarea bunicii materne, Maia, care a urcat la îngeri pe data de 3 august.

11768_521096117927704_990730306_n11768_521096117927704_990730306_n

Citește și: Iuliana Marciuc, după moartea lui Stephan Pelger: „Câtă suferință ascunde gestul lui. Aseară la petrecerea VIVA! am purtat creația lui”

Citește și: Iuliana Marciuc, vacanță în Japonia, alături de fiul ei: 'Este cadoul pe care am vrut să i-l fac lui David…' Ce a impresionat-o cel mai mult în călătorie / EXCLUSIV

Citește și: Ada Condeescu a fost hărțuită de femeile din industria artistică: „Natura feminină mi se pare mult mai periculoasă. Eram mult mai naivă acum 13 ani, când…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce interdicție a primit Rona Hartner din partea medicilor, după ce cancerul i-a recidivat: „Nu mai am voie să urc pe scenă'. Ce eveniment a ratat, deși se afla pe afiș / EXCLUSIV

Iuliana Marciuc e în doliu, după ce bunica ei a murit

Iuliana Marciuc, Adrian Enache și fiul lor, David Mihnea, au plecat, recent, într-o vacanță în Bulgaria. Cei trei au revenit însă în țară cu o zi mai devreme de încheierea sejurului lor, după ce au primit o veste tragică. Bunica maternă a vedetei, Maia, s-a stins din viață cu o zi înainte de data de 4 august, când tatăl Iulianei, Alecu Marciuc, ar fi împlinit vârsta de 82 de ani.

„Maia noastră dragă, bunica mea iubită, a plecat în lumină. A trăit sănătoasă 95 de ani! „E mai greu să mori decât să trăiești!', mi-a spus cu câteva zile în urmă…

Tata nu a vrut să fie singur de ziua lui, ar fi împlinit azi 82 de ani și am fi sărbătorit, ca de obicei, împreună. Azi ne adunăm iar cu toții, dar spre a-i evoca și cu dorința de a primi de la ei semne din lumea de dincolo de hotar. Alecu și Maia, vă iubim infinit', a scris pe rețelele sociale, Iuliana Marciuc.

Înmormântarea bunicii va avea loc sâmbătă, 5 august.

'Maia a plecat la îngeri pe 3 august. Înmormântarea are loc sâmbătă. Dumnezeu să o ierte! Da, ne-am întors mai repede din vacanță..', a spus Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Iuliana Marciuc și-a pierdut tatăl în martie 2022

Anul trecut, în luna martie, Iuliana Marciuc a mai suferit o pierdere uriașă, atunci când tatăl ei a murit. În ziua în care tatăl Iulianei Marciuc s-a stins din viață, aceasta filma pe un cal pentru emisiunea ei de la TVR 2. Vedeta nu se putea concentra la filmare, încă dinainte să afle că părintele ei s-a stins.

'În ziua în care a murit tatăl meu, vineri, 11 martie, filmam pentru emisiunea 'Destine ca-n filme' pe un cal alb și, timp de cel puțin 30 de minute, Sultan (Mohamed Jbara), instructorul de cai, nu se putea înțelege cu mine. Abia după aceea am înțeles de ce. În acel interval de timp, între ora 15.30 și 16.30, tata, care suferise un stop cardio-respirator, era resuscitat de medici.

Calul alb pe care filmam se numește Aseeli. Instructorul mi-a spus că am avut o atitudine ciudată, că nu era atentă și nu îi răspundeam comenzilor. Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva. Pentru prima dată nu m-am putut concentra la o filmare.

Când am ajuns acasă și am primit telefon că mi-a murit tatăl, mi-am explicat de ce mă comportasem așa. Mohamed Jbara, cunoscut drept Sultan, este instructorul meu de cai și al lui David. Eu merg mai rar, însă David face și trag și galop și merge mai des la antrenamente.', a declarat la momentul respectiv, pentru FANATIK, Iuliana Marciuc.

Cascadori și trei cai au condus la groapă sicriul tatălui Iulianei Marciuc

Cascadorii și caii, aduși de instructorul vedetei, au fost în fruntea cortegiului funerar și au condus sicriul de la ieșirea din biserică și până la groapă. După slujba de înmormântare de la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae', Alecu Marciuc, tatăl Iulianei Marciuc a fost îngropat în Cimitirul din Ciofliceni.

Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache: „Mi-am adus aminte că el mi-a zis „o să îți ofer o viață ca o vacanță!', așa este!'

Iuliana Marciu a făcut de curând o serie de dezvăluiri despre relația ei cu Adrian Enache, dar și despre o promisiune pe care acesta i-a făcut-o în urmă cu aproape trei decenii, atunci când a început povestea lor de iubire.

Și eu sunt foarte mândră de realizările lui, așa cum și el este mândru de realizările mele. Noi ne mulțumim foarte des și cred că ăsta este un secret al unui cuplu, să știi să îi mulțumești celuilalt de fiecare dată.

Se poate mulțumi pentru orice, pentru o surpriză de micul dejun, pentru o vacanță frumoasă, poți să mulțumești pentru o viață ca o vacanță. Sună bine! Mi-am adus aminte că el mi-a zis «o să îți ofer o viață ca o vacanță!», așa este! Asta a fost promisiunea lui.', a declarat vedeta pentru Cancan.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton