Iuliana Marciuc și Adrian Enache erau într-o relație de 15 ani, atunci când artistul a divorțat: "Nu numai că nu i-am forțat mâna, dar l-am înțeles. Am apreciat..."

 Radulescu Ruxandra
.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache erau într-o relație de 15 ani, atunci când artistul a divorțat. Prezentatoarea TV Iuliana Marciuc, una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micul ecran, trăiește o poveste de iubire, de aproape 30 ani, cu Adrian Enache. Invitată la emisiunea lui Denise Rifai, Iuliana Marciuc a spus cum a influențat decizia lui Adrian Enache de a divorța de fosta soție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt aproape de 30 ani împreună, iar împreună au un fiu pe nume David. Fosta prezentatoare TVR și artistul au o poveste de iubire unică, ce durează de pe vremea când Enache era căsătorit. Momentul când Adrian Enache a divorțat de fosta soție și și-a proclamat dragostea față de Iuliana Marciuc, la TV, a fost unul intens mediatizat. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Iuliana Marciuc spune ce rol a avut în decizia artistului de se despărți de partenera sa de viață, de la acea vreme.

ce-spune-iuliana-marciuc-despre-nepotica-lui-adrian-enachece-spune-iuliana-marciuc-despre-nepotica-lui-adrian-enache

Iuliana Marciuc și Adrian Enache erau într-o relație de 15 ani, atunci când artistul a divorțat

Iuliana Marciuc, 56 de ani, și Adrian Enache, 57 de ani, se iubesc de aproape 30 de ani, însă relația lor a cunoscut mari cumpene, de-a lungul timpului. Artistul era căsătorit, atunci când s-a îndrăgostit de Iuliana Marciuc. După ani de relație, Adrian Enache și-a anunțat divorțul la TV, mărturisindu-și iubirea față de Iuliana Marciuc. Prezentatoarea a declarat la show-ul lui Denise Rifai că nu a avut nicio implicare în decizia lui Adrian Enache de a se separa de soția lui de la acea vreme.

Citește și: Cine este Iuliana Marciuc. A trecut printr-un divorț și are o relație de aproape 30 de ani cu Adrian Enache

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit Iuliana Marciuc fiicei lui Adrian Enache, după ce a născut: „Este un moment despre care ea nu știe'. Cum se înțelege prezentatoarea cu Diana

Citește și: Cornel Păsat a vorbit despre defectele Oanei Roman și motivele despărțirii lor: „E o fire rebelă și orgolioasă. Are suflet bun, dar…’

Citește și: Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre momentele intime din restaurant cu Monica, filmate prin gaura cheii: „I-am spus: Ți-a pus Dumnezeu mâna în cap. M-am gândit că…’

Invitat într-o emisiune TV, Adrian Enache și-a anunțat divorțul și a mărturisit că dumneavoastră sunteți femeia vieții lui.

Presa a scris că gelozia l-ar fi împins pe artist să ia această decizie după ce a aflat că dumneavoastră încercați la acea vreme, să vă refaceți viața lângă un om de afaceri grec. Dumneavoastră nu v-ați arătat impresionată atunci de declarațiile lui de iubire și ați spus, atunci, așa: Relația noastră nu mai are nici o șansă, este prea târziu. Vreau să știu dacă acțiunile și vorbele dumneavoastră au fost doar o strategie pentru a-l determina pe Adrian Enache să divorțeze?' Imediat a urmat întrebarea roșie, formulată de Denise Rifai, care suna astfel: „I-ați forțat mâna lui Adrian Enache?'

„Nu. Dacă era să îi forțez mâna, aveam timp suficient, pentru că așa cum am spus, din păcate, a trecut mult timp, dar ulterior, nu numai că nu i-am forțat mâna, dar ulterior l-am și înțeles. Și anume, atunci când am devenit și eu mama și când am înțeles și am respectat că face parte dintre bărbații care atunci când divorțează, nu divorțează și de copil. Și am ajuns să apreciez acest lucru, să-l apreciez pentru felul în care a gestionat relația cu fata lui, cu Diana, care acum este și ea mămică și ulterior relația cu David.', a precizat aceasta.

Iuliana Marciuc a dezvăluit că fostul ei soț, Remus Posea, a murit

Iuliana Marciuc și Remus Posea au trăit o poveste de iubire intensă și s-au căsătorit în 1992, nunta desfășurându-se în Statele Unite ale Americii. Anul 2002 avea să marcheze divorțul celor doi, după ce prezentatoarea TV s-a simțit atrasă de artistul Adrian Enache, însurat la acea vreme. Iuliana Marciuc a anunțat, recent, decesul fostului ei soț, căruia i-a adus un ultim omagiu în urmă cu doi ani, când au avut loc funeraliile. Se pare că cei doi au reluat legătura după ce și-au vindecat rănile divorțului, însă prezentatoarea TVR spune că nu a fost vorba despre o prietenie.

„În cazul nostru, nu a existat de la început o prietenie, dar pe măsură ce rana fiecăruia dintre noi s-a mai estompat, am început să putem vorbi, să ne putem ura de sărbători toate cele bune, să ținem o relație, dar care nu cred că înseamnă neapărat prietenie.

Înseamnă o afecțiune, nu are cum să nu rămână o afecțiune după ce ai trăit atâția ani cu un om în casă, înseamnă respect și toate aceste lucruri m-au determinat pe mine să particip la înmormântarea lui. Fostul meu soț a decedat în urmă cu doi ani’, a dezvăluit Iuliana Marciuc, în exclusivitate, în cadrul emisiunii ’40 de întrebări’ cu Denise Rifai.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton