O boală gravă i-a schimbat viața Iulianei Tudor: "A trebuit să mă opresc din tot. Nu mai puteam să fac absolut nimic. Nimic. Și am stat la pat niște luni de zile. Un tratament foarte dur"

 Dumba Gabriela
.

De 20 de ani, Iuliana Tudor suferă de o boală gravă, care i-a schimbat total viața, dar căreia nu i-a permis să o doboare. A luptat cu toate forțele și a reușit să o țină sub control și menționează că acum analizele ei sunt în regulă, dar sufletește și spiritual este cu totul alt om.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Într-un interviu recent, Iuliana Tudor a vorbit deschis despre momentele dificile prin care a trecut și despre cum aceste experiențe i-au schimbat total perspectiva asupra vieții. Boala cumplită cu care a luptat timp de 20 de ani a ajutat-o, de fapt, să scape de „vanitate, mândrie, superficialitate, neatenție, lipsă de grijă față de propria persoană, corp, trup și suflet”.

448760342_1042823247198912_4162513263003361788_n448760342_1042823247198912_4162513263003361788_n

Boala cumplită de care suferă Iuliana Tudor

Iuliana Tudor a vorbit, în podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu, despre lupta sa cu o boală autoimună și despre impactul acestei afecțiuni asupra vieții și carierei sale.

„Miza pentru mine era să fiu cea mai bună. Și, în general, am avut acest motor de foarte mică. Adică, pentru mine, coronița aceea pe cap nu însemna doar că am luat zece. Era un triumf în fața celorlalți. Adică era o treabă acolo, undeva în mințișoara mea. Și, în privința televiziunii, am exagerat enorm. Și asta e o meserie care te consumă, cere tot', a mărturisit Iuliana Tudor.

Cu toate acestea, în 2004, cariera sa a fost pusă pe pauză brusc din cauza unei probleme de sănătate care a forțat-o să stea la pat luni de zile, urmată de un tratament dur.

„A trebuit să mă opresc din tot. Nu mai puteam să fac absolut nimic. Nimic. Și am stat la pat niște luni de zile. Un tratament foarte dur. Am trecut prin foarte multe stări atunci. Dar n-am avut… Și pentru asta iar sunt recunoscătoare, mamei mele. Nu m-am revoltat. Medical vorbind, în acest moment, când noi vorbim, eu sunt exact în stadiul în care eram înainte de 2004.

Strict medical. Dar vedeți ce a făcut experiența în sine la nivel sufletesc și spiritual și de înțelegere? S-au schimbat niște lucruri. Și probabil că trebuia să trec prin experiența aceea ca să înțeleg. Se putea să nu înțeleg. Să treacă și eu să-mi văd în continuare de zona mea fină de înțelegere', a explicat vedeta, adăugând că această încercare a schimbat-o sufletește și spiritual.

Citește și: Horia Brenciu a răbufnit după ce i-a fost anulat zborul: ‘Toate planurile de azi s-au evaporat. Mă pregăteam să mă întorc acasă dar…’. Ce a făcut după această întâmplare

Citește și: Anamaria Prodan a câștigat numele Reghecampf în Instanță, deși fostul soț nu voia să mai fie asociată cu el: „Cine a inventat numele ăsta? Cine a pus numele ăsta pe hartă? Ți-am construit cariera și drumul. Eu ți-am creat viața…’

Citește și: Ce planuri are Marcel de la Insula Iubirii, după ce a devenit celebru prin replicile sale: ‘Sunt învățat să mă mulțumesc cu o viață decentă, nu să alerg să fac milioane. Nu vreau să mă pronunț. Am rămas, momentan, în România…’. Cum arată viața lui în Tenerife

Iuliana Tudor crede că bolile apar pentru a ne ajuta, de fapt

Iuliana Tudor consideră că orice afecțiune care pune probleme la un moment dat în viață te face să realizezi ce este, de fapt, important în viață.

„Așa se întâmplă, cred, cu mulți dintre noi. Și de aceea am și vrut să scriu pentru că e o experiență comună până la urmă. Nu sunt cu nimic diferită. Oamenii poate trăiesc experiențe mult mai grele decât cea pe care am traversat-o eu.

Dar cred că suferința e o șansă pentru a deveni un pic mai bun. Te scutură un pic de tot balastul de vanitate, mândrie, superficialitate, neatenție, lipsă de grijă față de propria persoană, corp, trup și suflet. Sunt multe care se schimbă atunci când ești căzut, fizic, când te doare', a mai afirmat prezentatoarea TVR.

Întrebată dacă această situație grea a apropiat-o de biserică, Iuliana Tudor a răspuns:

„Nu. Eu am avut întotdeauna asta pentru că așa a fost în familie. Așa am crescut. Nu m-am simțit singură niciodată. Asta spun. Pentru mine, a fost așa în permanență. A fost Tatăl de acolo. Adică nu exista altă raportare. Și faptul că mi-era greu, că mi-era rău, înseamnă că dacă El îngăduie, înseamnă că e un rost. Și trebuie să-l găsesc”.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton