Iuliana Tudor, cu ochii în lacrimi, la lansarea cărții ei. Mama prezentatoarei tv a venit în scaunul cu rotile ca să-i fie alături: " Mama a dus o permanentă luptă. Îți mulțumesc..."

 Dumitrache Laura
.

Iuliana Tudor este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv de la noi din țară. Săptămâna trecută, vedeta și-a lansat cartea, iar evenimentul a avut loc la Galeriile Artmark din București. Alături de ea au fost soțul, fiul, dar și părinții vedetei. Cu lacrimi în ochi, Iuliana Tudor a ținut un discurs emoționant și a vorbit despre cea care i-a dat viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Tudor și-a lansat joi seara prima carte din cariera ei, Fericirea nu costă nimic'. Peste 150 de invitați au participat la marele eveniment și a fost pentru prima dată când prezentatoarea tv s-a expus alături de familie. Soțul, fiul și părinții Iulianei Tudor au fost prezenți la unul dintre cele mai importante evenimente din viața acesteia.

iuliana-tudor-si-parintii-1-scalediuliana-tudor-si-parintii-1-scaled

Mama Iulianei Tudor este imobilizată de ani, dar joi seara a fost alături de fiica ei, iar momentul a fost de-a dreptul emoționant. Cu ochii în lacrimi, prezentaoarea tv a făcut declarații emoționante despre cea care i-a dat viață. Gheorghe Zamfir a interpretat câteva piese la nai, iar Mihai Morar a fost prezentatorul evenimentului.

Citește și: Iuliana Tudor nu mai are emisiunea Vedeta populară, dar e plătită în continuare de TVR: „Cred că s-a creat o confuzie”

Citește și:Cu ce se ocupă Iuliana Tudor de când nu mai are emisiune la TVR: „În cei 25 de ani de televiziune, am construit generații întregi de artiști, așa că…”

Citește și:8 ani de la tragedia Colectiv. Părinții lui Andrei Bucă, tânărul mort în incendiu, au adus pe lume o fetiță: „M-a întrebat de el, ne-aducem aminte mereu'

Citește și:Cu ce se ocupă Sorin Bontea după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite: „Am pornit”. Celebrul chef și-a redescoperit o pasiune

Iuliana Tudor, cu ochii în lacrimi, la lansarea cărții ei

Iuliana Tudor și-a lansat joi seara prima carte, Fericirea nu costă nimic'. Jurnalista a avut parte de un eveniment emoționant și s-a afișat pentru prima oară alături de familia ei. Soțul, fiul și părinții săi au fost alături de îndrăgita prezentatoare tv. Momentul a fost extrem de emoționant deoarece mama vedetei TV este imobilizată de ani buni în scaunul cu rotile. Iuliana Tudor a fost fericită, iar emoțiile și-au făcut simtită prezenta, în special când a început să vorbească despre cea care i-a dat viață. Cu ochii în lacrimi, Iuliana Tudor i-a multumit mamei sale.

Mama a dus o permanentă luptă. Lupta pentru viață, lupta pentru sine. Ea a știut să-și facă o viață frumoasă prin mine, prin tatăl meu, prin nepotul ei și uite că e azi alături de noi, deși tot timpul spunea: Cât oi mai trăi eu? Îți mulțumesc, vă mulțumesc, mă înclin', a spus Iuliana, pe scenă, potrivit libertatea.ro. În timpul discursului, Iuliana Marciuc, invitată la eveniment, a izbucnit în lacrimi.

La evenimentul de lansare, au participat peste 150 de invitați, iar Mihai Morar a fost moderator. Părinții vedetei au stat în primul rând, și au ascultat cu mare emoție discursul fiicei lor. De asemenea, maestrul Gheorghe Zamfir a interpretat melodii acompaniate de taraful Frații Cazanoi.

Mama Iulianei Tudor a paralizat la vârsta de 27 de ani

Iuliana Tudor îi este recunoscătoare mamei sale, căreia i-a adus un omagiu emoționant, în cartea sa. Prezentatoarea tv avea doar 3 ani când mama ei a paralizat. Capitolul IV al cărții este „Mama, prima mea iubire', și cuprinde fragmente emoționante. „Mama este o vizionară', „Mama, primul mentor din viața meaLa vârsta de 27 de ani, după o săptămână de dureri mari la spate, mama a căzut pur și simplu din picioare, în casă, și nu s-a mai putut ridica. A fost dusă de urgență la spital, unde i-au descoperit o infecție puternică a coloanei vertebrale, care îi paralizase picioarele.

A fost operată și a urmat doi ani de recuperare. Pentru că era tânără și avea, altminteri, un organism puternic, mama a reușit să se recupereze parțial de pe urma paraliziei, reluându-și oarecum mobilitatea. Când a venit acasă, se deplasa cu două bastoane, iar pe distanțe mai lungi, cu căruciorul cu rotile. De atunci, pentru mine aceasta a fost normalitatea în ceea ce o privește', scrie Iuliana, În cartea „Fericirea nu are noroc'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton