Iuliana Tudor, despre drama prin care a trecut acum 20 de ani. Cum a depășit acea mare cumpănă: „M-a lovit fix în zona vitală. Când lupți pentru viața ta...”

 Tudorache Simona
.

Iuliana Tudor recunoaște că a avut un moment de cumpănă cu ceva ani în urmă și în perioada aceea biserica a ajutat-o cel mai mult. Prezentatoarea de la TVR și-a pus atunci multe întrebări și a căutat să găsească răspunsuri. După acea perioadă nimic nu a mai fost la fel. Vedeta are convingerea că după acest episod a devenit alt om și a început să privească altfel viața.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Iuliana Tudor e astăzi una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare din curtea TVR. Nu a trecut prin momente ușoare de-a lungul timpului, dar nu s-a lăsat niciodată doborâtă. Anul trecut, vedeta și-a pierdut și mama, care era de mai mulți ani paralizată și se lupta cu suferința.

iuliana-tudor-32iuliana-tudor-32

Iuliana Tudor, despre drama prin care a trecut acum 20 de ani

Iuliana Tudor și-a găsit liniștea cu ajutorul bisericii. Prezentatoarea a trecut în 2004 printr-un fapt de viață care a marcat-o. Credința a ajutat-o să îl depășească.

Pentru că m-a lovit fix în zona vitală. Când ești lovit în zona vitală și lupți pentru viața ta, dacă vrei să o faci, dacă ai puterea să o faci sau să o mai faci, se schimbă niște lucruri acolo. Și dacă e și un pic de educație în spate, atunci cauți niște răspunsuri.

Pui niște întrebări către tine. În jur, dacă ai norocul unor sfătuitori înțelepți, Biserica, iară, este un reper important atunci când ești prăbușit, din punctul meu de vedere. Pe mine m-a ajutat foarte mult. Și din 2004, da, cred că am reconstruit un alt om.

Pentru că până atunci era o zonă extrem de superficială a traiului meu zilnic. Și cred că am ajuns să înțeleg că doar în echilibru ești cu adevărat fericit. Măsură în toate.

Trebuie să știi să pui frâne. E simplu. Nu te mai avânți cu aceiași viteză, cu aceeași patimă. Și un pic mai cu privire în jur. Dar cu privire însemnând cu totul.

Din punctul meu de vedere, doar cu cutie de viteze pentru că știi, la automată nu prea simți. Lași pe altul să decidă. Lași motorul să decidă. Mie îmi place cutia de viteză manuală pentru că pe fiecare treaptă alegi. Cât? La 2? La 3? Mă întorc la 2. Și e un control mai riguros.

Se face pas cu pas. Nu se face peste noapte. O reconstrucție de sine înseamnă timp. Înseamnă răbdare. Înseamnă tăcere. Multă. Multă. Ascultare. Și când spun ascultare, însemnând să asculți de niște oameni care trăiesc mai înțelept decât tine. Și să iei de la ei ce trebuie', a declarat Iuliana Tudor, la podcastul Avangarda, moderat de Ionuț Vulpescu.

Citește și: Cum și-a cunoscut Miki de la K-pital soțul și cum mențin pasiunea în cuplu: „Cel mai important este să fii dispus să faci compromisuri. Pe cât este de puternic și tăios în business…'. S-au căsătorit după 18 ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf îl atacă pe Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan. Ce l-a deranjat: „Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum”

Citește și: Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație: „Nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum…”

Citește și: Sorin Bontea, adevărul despre relația cu Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Să știți că noi ne mai și certăm. Ce se întâmplă pe platoul de filmări…'. Ce spune despre revenirea la Pro TV, soție și copii / EXCLUSIV

Citește și: Catrinel Sandu a rupt orice legătură cu tatăl fiicelor ei, după divorț: „A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. Copiii cresc, judecă și s-ar putea să nu te mai caute' / EXCLUSIV

Iuliana Tudor, relație solidă de 28 de ani

Iuliana Tudor e împreună cu Răzvan, soțul ei, de 28 de ani și continuă să se completeze la fel de bine. Vedeta are doar cuvinte de laudă despre jumătatea ei.

Răzvan are un aer sobru și foarte echilibrat. Asta mi-a dat confortul de a fi eu însămi și cu asta cred că am pus bazele relației noastre. Eram liberi să ne spunem și să facem cum simțim. Este important pentru un drum lung. Cel mai frumos moment a fost venirea pe lume a lui Tudor. L-am așteptat și l-am dorit multă vreme. A fost o împlinire de nepus în cuvinte. Am avut și momente dificile, dar niciodată din cauza profesiei. Aici ne-am respectat teritoriile unul altuia și am stabilit câteva reguli încă de la început. Am păstrat asta și astăzi„, spunea Iuliana Tudor pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton