Ce l-a învățat Iuliana Tudor pe fiul ei de 13 ani: ”Un principiu pe care l-am moștenit de la mama mea...” Tudor practică scrima / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Iuliana Tudor este fericită că fiul ei urmează un sport care 'cizelează', cum spune ea. Ce l-a învățat vedeta pe fiul ei, Tudor. Băiatul vedetei face scrimă, este ocupat cu antrenamentele și merge în cantonamente.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Tudor este fericită că fiul ei urmează un sport care 'cizelează', spune ea. Ce l-a învățat vedeta pe fiul ei, Tudor. Adolescentul face scrimă și este ocupat atât cu școala cât și cu antrenamentele și cantonamentele în care merge periodic.

am-abandonat-visul-de-a-deveni-magistrat-cum-a-ajuns-iuliana-tudor-in-televiziune-m-au-gasit-in-gara-pe-peron_89046900am-abandonat-visul-de-a-deveni-magistrat-cum-a-ajuns-iuliana-tudor-in-televiziune-m-au-gasit-in-gara-pe-peron_89046900

Citește și: Iuliana Tudor prezintă o nouă emisiune la TVR 1: 'Pentru mine, este primul proiect major. Vom vedea cealaltă față, mai puțin știută…'

Citește și: Iuliana Tudor a fost ofertată de Pro TV și urma să aibă un salariu mai mare decât la TVR. De ce a refuzat colaborarea: „Horia Brenciu îmi tot spune…'

Citește și: Jorge își cere soția în căsătorie în fiecare an: „Am cerut-o iar cu un inel nou, frumos și surprinzător, chiar nu se aștepta” Ce spune despre aniversarea de 11 ani a mariajului cu Ramona Prodea/ EXCLUSIV

Citește și: Cezara Dafinescu, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Gelu Fronea, deși era căsătorită cu George Motoi: „Nu m-a mai interesat nimic, nici că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele'. E văduvă de la 55 de ani / EXCLUSIV

Iuliana Tudor este fericită că fiul ei urmează un sport care 'cizelează', spune ea…

Iuliana Tudor a obținut un premiu recent, de care este mândră, în cadrul unui eveniment multicultural. Vedeta iese rar în public, pentru că timpul ei este limitat. Când este liberă își dedică timpul familiei.

'Am primit un premiu care mă onorează, pentru că este vorba despre dialogul multicultural, despre mesajul legat de pace, credință, oameni… Este o întâlnire cu totul specială. Cei de la 'Lumina' au grijă să mă răsfețe în fiecare an cumva… Fie în cadrul unor evenimente în care am fost de foarte multe ori gazdă, fie prin evenimente cu tot ceea ce înseamnă această seară, o cină cu totul superbă! Și, uite și o surpriză pentru mine, la care nu mă așteptam, recunosc.', a declarat Iuliana Tudor, pentru viva.ro.

Iuliana Tudor: 'Timpul meu e aproape…'

Iuliana Tudor spune că tot timpul liber pe care îl are îl dedică familiei sale și în special fiului ei, Tudor. Vedeta ne-a povestit că este implicată în mai multe proiecte profesionale.

'Timpul meu e aproape la secundă și are legătură cu tot ceea ce fac la Televiziunea Română. Acum noul proiect al meu, podcastul 'Cu ai mei', pe care îl puteți urmări pe canalul meu de Youtube, îmi ocupă și el timp. Apoi cartea, 'Fericirea nu costă nimic', realizată alături de Editura Univers. Este de asemenea un proiect pentru care investesc timp anul acesta pentru promovarea cărții la nivel național și, dacă le enumerăm așa, nu prea mai rămâne timp. Și tot ce rămâne este pentru fiul meu, Tudor și familia mea.', a mai declarat Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor: 'Merge la antrenamente săptămânal…'

Iuliana Tudor spune că fiul ei își urmează pasiunea pentru scrimă. Fiul vedetei se ține de antrenamente și merge în cantonamente.

'Își urmează pasiunea legată de scrimă la Clubul Sportiv Riposta. Au fost în Polonia acum, la un concurs. Călătorește foarte mult. Merge la antrenamente săptămânal, are cantonamente… Îl susținem pentru că mi-am dat seama că e un sport care cizelează foarte mult felul de a gândi, de a privi viața și de a lua decizii… și de a-ți dezvolta mentalul, foarte multe abilități. Și atunci, faptul că îi place mi se pare un câștig enorm.', a declarat Iuliana Tudor.

Vedeta TVR susține că familia ei are un principiu de la mama sa, pe care îl respectă și de care ține cont.

'În familia mea există un principiu pe care l-am moștenit de la mama mea: 'experimentează orice și alege ce îți place'. Și acel 'ce-ți place', asta-i spun lui Tudor, meseria pe care și-o va alege să aibă legătură cu oamenii și să aducă o plus valoare comunității.', a mai spus Iuliana Tudor.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton