Iuliana Tudor nu mai are emisiunea Vedeta populară, dar e plătită în continuare de TVR: "Cred că s-a creat o confuzie"

 Oana Pantazi
.

Emisiunea Iulianei Tudor de la TVR 1, „Vedeta populară”, nu se mai regăsește în grila de toamnă a televiziunii publice, dar prezentatoarea ei este în continuare plătită de TVR. Iată ce explicații dă vedeta cu privire la situația ei profesională, dar și la emisiunea pe care a prezentat-o până de curând și care se bucura de audiențe foarte mari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iuliana Tudor nu mai are emisiunea „Vedeta populară', dar e plătită în continuare de TVR, chiar dacă nu mai apare pe micul ecran. Fanii emisiunii prezentate de ea au fost surprinși să afle că „Vedeta populară' a ieșit din grila de programe, mai ales că emisiunea prezentată din anul 2017 de către Iuliana Tudor se bucura de audiențe foarte mari. Iată ce dezvăluiri face vedeta TVR!

369722522_871547247659847_5672791496716867463_n369722522_871547247659847_5672791496716867463_n

Iuliana Tudor nu mai are emisiunea „Vedeta populară', dar e plătită în continuare de TVR

„Vedeta Populară', emisiunea prezentată de Iuliana Tudor, a ieșit din grila de toamnă a postului public din raţiuni financiare. Iuliana Tudor va putea fi văzută însă în continuare pe TVR 1 pentru că, în locul emisiunii, postul public va difuza evenimente de muzică populară prezentate de gazda emisiunii „Vedeta Populară’. Vedeta nu a fost concediată de la TVR, cum s-a speculat, ci a rămas în continuare pe statul de plată al instituției, cu alte proiecte. Mai mult, ea a dezvăluit că întreaga echipă i-a rămas alături, singurii care au rămas fără contract fiind jurații show-ului, printre care se numără Niculina Stoican, Grigore Leșe și Cornelia Rednic.

Citește și: Teona Stavarachi, detalii despre scenele de dragoste cu Daniel Nuță din serialul Groapa, de la Pro TV: „Eu nu am mai făcut asta înainte și…

Citește și: Ce relație are Nicu Mihoc, actorul din serialul Groapa, cu cei 4 copii ai săi și cu ce se ocupă aceștia: „Mi-aș fi dorit mai mulți, sincer

Iuliana Tudor a explicat care este rațiunea pentru care emisiunea nu se mai difuzează, dar și cu ce se ocupă acum.

„Nu-i practic nicio trecere. Sunt în același domeniu, doar că predau niște cursuri unor tineri. E o activitate paralelă cu ce fac, nu se exclud una pe alta. Cred că s-a creat o confuzie. Eu sunt în continuare la TVR. Doar că din motive bugetare nu s-a mai putut face Vedetă populară.

Dar acum avem acest proiect de spectacole, pe care-l aveam demult în plan. Și acum l-am scos. Nu este o dependență de ce se întâmplă la TVR cu emisiunea și de faptul că am început eu cursurile la Școala de folclor', a dezvăluit Iuliana Tudor pentru Cancan.

Iuliana Tudor: „Nimeni nu a fost concediat”

Iuliana Tudor va continua să prezinte festivalurile pe care TVR le difuzează, dar și spectacolele de folclor săptămânale. Mai mult festivalurile din vară vor ava loc și toamna, așadar va fi chiar mai mult de muncă.

„Ceea ce făceam pe perioada verii, aceste festivaluri, acum le ducem și toamna, pentru că în primul rând a fost o solicitare către TVR, din partea organizatorilor din țară. Destul de multe chiar. Și e ok și pentru telespectatori, mai ales că vorbim despre un festival internațional, Cântecele munților, care are pe scenă nume mari', a continuat ea.

Nici emisiunea „Vedeta populară' nu va dispărea complet, se pare, după câte spune prezentatoarea ei.

Am făcut un sezon în primăvară și, probabil, se va face următorul tot atunci. Nu știu. Eu nu sunt în măsură să vă spun motivele pentru care nu mai e acest show de talente. Dar nimeni nu a fost concediat. Important însă să se știe că echipa noastră muncește în continuare pentru aceste emisiuni-spectacol', a mai dezvăluit Iuliana Tudor pentru sursa citată.

Iuliana Tudor și-a deschis școală de muzică populară

Iuliana Tudor a demarat un proiect curajos și s-a transformat în profesor pentru cei care își doresc să performeze în acest domeniu minunat al muzicii populare.

Cu o experiență de peste 25 de ani în televiziune, timp în care a ghidat generații întregi de artiști, Iuliana își va dedica o parte din timp celor care vor să-și construiască un repertoriu, îndrumându-i în tot ceea ce înseamnă cariera unui artist adevărat.

„Am constatat în ultimii 20 de ani o nevoie acută de îndrumare în legătură cu tot ceea ce presupune construcția unei cariere în domeniul interpretării folclorului muzical din România. De-a lungul anilor, am primit nenumărate întrebări, atât de la tinerii artiști, cât și de la cei consacrați, legate de conținutul muzical artistic, de conduita scenică, de comunicare și marketing, în general, chestiuni care țin de dezvoltarea unei cariere în lumea folclorului.

Am decis să mă implic. Cred că experiența acumulată în cei 25 de ani de televiziune, timp în care am construit generații întregi de artiști interpreți, reprezintă atuul meu principal pentru desfășurarea unei activități didactice. Din 27 septembrie vă aștept la cursuri!’, spune Iuliana Tudor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton