Iustina și Cornel s-au căsătorit după ce au trecut testul Insula Iubirii și așteaptă un copil. Imagini de la nuntă, cu ea însărcinată

.

Iustina și Cornel de la Insula Iubirii au o poveste de dragoste controversată, dar au reușit să treacă peste toate și s-au căsătorit recent. S-au cunoscut când el era căsătorit cu mama celor patru copii ai săi și a cerut-o pe Iustina în căsătorie după numai cinci luni de relație, iar în primul episod al emisiunii au și dezvăluit că au nunta planificată pentru vara aceasta. Iată că au reușit să treacă testul Insula Iubirii și s-au căsătorit, iar din imaginile apărute în presă se poate observa că Iustina este și însărcinată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Iustina și Cornel au povestit în primul episod al emisiunii Insula Iubirii, filmat în toamna anului trecut, că în această vară se vor căsători. Aveau stabilită data nunții și restaurant plătit în avans, însă povestea lor de dragoste le-a dat emoții fanilor emisiunii de la Antena 1. Dezvăluiau că el a fost infidel de mai multe ori, dar ea l-a iertat și a acceptat să-i fie soție.

22222222222222222222222222222222

Iustina și Cornel de la Insula Iubirii s-au căsătorit și așteaptă un copil

'Insula Iubirii', sezonul 8, a debutat aseară, iar Iustina și Cornel au uimit deja fanii emisiunii cu povestea lor de dragoste. S-au cuplat când el era căsătorit în acte cu mama celor patru copii ai săi, însă ea l-a înțeles și l-a așteptat să finalizeze divorțul.

Cornel a și mărturisit că Iustina este singura femeie care a înțeles că el are niște obligații față de fosta familie și că trebuie să țină legătura cu fosta parteneră de viață. Cererea în căsătorie a venit după cinci luni de relație și iată că, între timp, au avut nuntă pe 9 iunie 2024 și așteaptă un copil.

Potrivit cancan.ro, Iustina și Cornel și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii de vis, dovadă că iubirea lor a învins. Mai mult, tânăra de 26 de ani este însărcinată și îl va face tătic pe Cornel pentru a cincea oară.

În imaginile de la nuntă, se poate observa că Iustina are în jur de cinci luni de sarcină și este foarte posibil ca ea să fi rămas însărcinată chiar în Thailanda, în timpul filmărilor pentru Insula Iubirii. De altfel, cei doi au făcut sex încă din prima zi de filmări, după cum s-a văzut în emisiune.

Citește și: Unde a mai purtat Simona Halep rochia cu care a făcut furori la nunta lui Ianis Hagi. A accesorizat-o cu o geantă pe măsură, cu un preț năucitor, de zeci de mii de euro

Citește și: Andreea Bostănică, criticată de fani după ce a fost prinsă că-și editează pozele. Imaginea cu care a gafat pe Instagram: „Zici că e o gonflabilă. Atâta poate…’

Cornel de la Insula Iubirii a cerut-o în căsătorie pe Iustina după 5 luni de relație

Deși aveau nunta planificată pentru ziua de 9 iunie 2024, Iustina nu avea încredere 100% în Cornel, acesta fiind și motivul pentru care a ales să-l supună la testul suprem înainte de nuntă și au plecat în Thailanda, la Insula Iubirii.

La primul bonfire de pe Insula Iubirii, Iustina a dezvăluit că Iustin a ținut legătura, de-a lungul timpului, cu fostele sale relații și, mai mult, pe când ea era în Istanbul, unde urma să fie supusă unei operații de rinoplastie, el, rămas singur acasă, și-a făcut de cap.

„Am ajuns la Istanbul, totul bine și frumos până când mi-au scris două fete, după ce Cornel a început să le dea mesaje. Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru. El a insistat, a dat detalii unde stă el. Am vrut să închei relația atunci, am zis că nu pot așa ceva (…) Dar am reușit să trec peste, pentru că nu a fost ceva atât de grav’, a mărturisit Iuliana.

Cererea în căsătorie a venit după cinci luni de relație și s-a lăsat cu multe emoții. După nuntă, cei doi își doresc copii și o viață frumoasă împreună.

„Cam după cinci luni m-a cerut. Eram în maşină, inelul era pe bancheta din spate, eu am vrut să iau ceva de acolo şi l-am găsit. El mi-a spus să nu deschid, că e pentru cineva drag. Primul meu gând a fost: „Oare are pe cineva mai drag decât mine?!, a dezvăluit Iustina, în vreme ce Cornel a completat: „A trebuit să mă opresc să o cer în căsătortie în momentul ăla, în maşină, pentru că a nu a mai avut răbdare! Şi da, Insula Iubirii reprezintă testul suprem, după asta putem să facem nuntă şi copii!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton