Iustina de la Insula Iubirii, cuvinte dure la adresa lui Cornel după ce a spus că se desparte de el: „La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia, chelia aia. L-am suportat...”. A băut și dansat cu ispita Teo după ce și-a văzut logodnicul cu ispita Maria

.

Iustina de la Insula Iubirii, cuvinte dure la adresa lui Cornel după ce a spus că se desparte de el. Au trecut doar șase episoade de când a început cel mai așteptat reality show al verii, iar lucrurile au început să se complice pe cele două insule. Iustina a renunțat la inelul de logodnă când și-a văzut iubitul în brațele ispitei și a mers la vila fetelor, unde s-a distrat pe cinste cu ispita Teo, alături de care a și băut 'cam mult' spun concurentele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Iustina de la Insula Iubirii a văzut imagini dureroase cu iubitul ei, în prezența ispitei Maria, la adresa căreia ea nu are deloc cuvinte de laudă, ci din contră. Nu a putut suporta imaginile în care Cornel o atingea și o lua în brațe în piscină, astfel că în timpul Bonfire-ului a renunțat la inelul de logodnă și a spus că nu poate să trăiască lângă un astfel de bărbat.

img-2024-07-25t101306.130img-2024-07-25t101306.130

Citește și: Cum arăta Iustina Loghin de la Insula iubirii înainte de operațiile estetice. Ce intervenții estetice și-a făcut partenera lui Cornel Luchian

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria: „Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa…'

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai și postează numeroase poze în ipostaze tandre

Citește și: Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta iubită, după ce l-a acuzat că a înșelat-o cu Ioana Ignat: „A venit să-și ceară scuze. Ne-am văzut și…'

Iustina de la Insula Iubirii, cuvinte dure la adresa lui Cornel după ce a spus că se desparte de el

Ajunsă în vila fetelor de la Bonfire, Iustina a vrut să petreacă timp de una singură și să se gândească la tot ce a văzut, astfel că a plecat pe plajă. A spus în fața camerelor de filmat că s-a despărțit de el, iar mai apoi a mers la piscină, unde și-a schimbat ideile.

'Vreau să stau singură să mă gândesc la ce am de făcut de azi încolo. Niște chestii care m-au deranjat foarte tare. Eu m-am despărțit în seara asta că am văzut că a luat-o în brațe', a spus Iustina, pe plajă, la Insula Iubirii.

Iustina a decis să își înece suferința în alcool, alături de ispita Teo, astfel că după câteva pahare l-a jignit pe Cornel în fața tuturor, fără să se gândească vreo secundă la ceea ce spune.

Eu m-am despărțit în seara asta doar pentru că am văzut câteva imagini. La nervi spui multe. Mă duc să schimb inelul că am garanție la el, îl duc la amanet. Eu zic că mi-l cere el. Odată mi-a zis dă-mi inelul și mi l-a luat. M-a tras de mână. Eu cât l-am suportat, nu valorez nimic? Cafeaua de la 6 dimineața, l-am suportat pe el și figurile lui. Meritam mai mult, dar eu proastă. La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia a lui, chelia aia. Numai eu știu asta', spune Iustina.

Daiana, despre Iustina: „Era ruptă de beată'

Iustina nu s-a oprit doar la câteva pahare, ci a continuat să bea în compania lui Teo, despre care a spus că este un bărbat frumos, cu un zâmbet superb.

Era ruptă de beată, nu e ok', spune Daiana.

Cei doi nu s-au rezumat doar la consumul de alcool, ci au pus mai multe melodii pe care au dansat împreună. Ba mai mult, Iustina a simțit să-l ia în brațe de mai multe ori, în fața tuturor.

'Dacă nu era Teo, cu cine mă distram, singură? E un băiat frumos, are un zâmbet superb', a spus Iustina.

Iustina regretă ce a spus despre Cornel și că s-a despărțit de el

După o noapte intensă, în care a suportat cu greu imaginile de Bonfire, a făcut declarații neașteptate, a renunțat la inelul de logodnă, l-a jignit pe Cornel și a băut cu Teo, Iustina a spus dimineața că regretă cele întâmplate. Le-a spus asta și ispitelor și fetelor, insistând asupra faptului că a spus cuvinte dureroase la adresa iubitului ei, dar și că a luat o decizie la nervi. La indemnul lui Alin Simoiu, Iustina a mers la locul de confesiuni de pe plajă și i-a cerut lui Cornel să o ierte pentru tot ceea ce a spus, dar și pentru că a băut, explicând că va lua o decizie privind relația lor abia la final, când se întâlnesc și vorbesc față în față.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton