Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă și Cornel a aflat la ultima ediție a emisiunii. Imagini cu ea însărcinată

.

Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă și Cornel a aflat la ultima ediție a emisiunii. Nu mai este un secret pentru nimeni în acest moment faptul că Iustina de la Insula Iubirii este însărcinată cu Cornel Luchian. Chiar dacă au contract cu Antena 1 și nu aveau voie să posteze imagini sau să dea de înțeles ce final au avut în cadrul celui mai fierbinte reality-show, s-a aflat că au făcut nunta pe 9 iunie, așa cum era programat, unde s-a văzut clar și burtica de gravidă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Iustina Loghin și-a dat seama că este însărcinată încă din primele ediții de la Insula Iubirii, când într-o conversație cu Daiana, a mărturisit că i-a întârziat ciclul menstrual. Mai mult, a dezvăluit că are grețuri, iar mai apoi a observat modificări la burtă, astfel că toate aceste lucruri i-au confirmat sarcina. A urmat un test de sarcină, cerut producției de la Insula Iubirii, pe care a apărut două linii, astfel că la marea finală i-a dat marea veste și lui Cornel Luchian.

4956449564

Citește și: Cine este Cornel Luchian de la Insula Iubirii 2024. Are 4 copii din căsnicia anterioară și a suferit un accident care i-a marcat viața

Citește și: Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Este mai tânără cu 12 ani decât iubitul ei, Cornel, și l-a cunoscut când era însurat

Citește și: Finala Insula Iubirii 2024, sezonul 8. Ce se întâmplă în seara aceasta și cum vor pleca cuplurile acasă – toate evenimentele din emisiune

Citește și: Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?”

Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă și Cornel a aflat la ultima ediție a emisiunii

Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă, iar acest lucru îl știe toată lumea, pe urma numeroaselor imagini care au dat-o de gol în mediul online. Mai întâi a fost discuția dintre ea și Daiana în cadrul emisiunii, mai apoi au apărut primele imagini de la nunta lor, unde se vedea clar burta de gravidă, însă nu au lipsit nici fotografiile surprinse de paparazzi în mall și pe litoralul românesc. În final însă, marea veste este făcută publică chiar la ultimul Bonfire de la Insula Iubirii, moment în care Cornel Luchian rămâne fără cuvinte. Conform informațiilor apărute, acesta nu poate să își stăpânească lacrimile și izbucnește în plâns în fața tuturor, fiind decis să o ierte pe iubita lui și să își mai acorde o șansă, de data aceasta ca o familie.

Cum și-a dat seama Iustina Loghin că este însărcinată la Insula Iubirii

În cadrul emisiunii Insula Iubirii, Iustina și Cornel și-au tot greșit, însă la final, când din cauza schimbărilor pe care le-a resimțit în corp, Iustina a început să bănuiască că ar fi însărcinată, lucrurile au luat o altă întorsătură. S-a distrat din plin, însă când simptomele de gravidă s-au accentuat, într-o conversație cu Daiana, a spus că iubitul ei ar fi lăsat-o însărcinată intenționat, deși nu și-ar fi dorit acest lucru acum.

Am fost stresată, nu mi-a venit nici stopul, of! Vai, atâta mi-ar mai trebui să fiu însărcinată, nu! Vreau măcar să mă liniștesc cu chestia asta că mă gândesc numai cum ar fi să fiu însărcinată acuma! Ar fi șocul vieții mele, cred că mai mare decât ce am văzut cu el, logic! Mă sperie, da, în toată nebunia mea, să am un copil… Of, ar fi șocul vieții, că eu nu pot să fac avort, Doamne ferește, mă bate Dumnezeu pentru așa ceva! Și mie mi se pare că mi s-a schimbat conformația burții.', i-a spus Iustina Daianei.

Oricum, un copil nu e un păcat, deci…', a fost răspunsul iubitei lui Rareș.

Nu, dar nu cu cine nu trebuie!', a mai spus Iustina.

Cum arată copiii lui Cornel Luchian de la Insula Iubirii

Cornel Luchian de la Insula Iubirii se pregătește să devină tată pentru a cincea oară, de data aceasta cea care îi dăruiește un copil este chiar Iustina, iubita lui, cu care a fost să își testeze relația la cel mai fierbinte reality show de pe micile ecrane.

Cornel de la Insula Iubirii mai are patru copii din fosta căsnicie, iar recent, pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, a surprins pe toată lumea, după ce a împărtășit cu urmăritorii lui câteva imagini speciale cu cei patru copii ai săi.

„Vă iubesc enorm!’, a scris concurentul de la Insula iubirii la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Sursă foto: Facebook / tiktok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton