Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie...”

 Matei Bianca
.

Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii. Concurenta l-a anunțat în ultima ediție a emisiunii de la Antena 1 pe partenerul ei de viață, Cornel Luchian, că este gravidă, iar acesta a rămas fără cuvinte și ulterior s-a bucurat foarte tare. Cei doi soți vor avea fetiță sau băiețel? Iată cum au dat marea veste telespectatorilor de la Antena 1!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Iustina Loghin și Cornel Luchian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, mai ales că au avut ocazia să participe la emisiunea Insula iubirii de la Antena 1, unde și-au testat relația. Cei doi s-au căsătorit, iar acum așteaptă primul lor copil. Concurentul de la Insula iubirii mai are patru copii din căsnicia anterioară, iar acum a dezvăluit sexul bebelușului din burtica soției lui.

iustina1iustina1

Citește și: Iustina Loghin de la Insula Iubirii este gravidă și Cornel a aflat la ultima ediție a emisiunii. Imagini cu ea însărcinată

Citește și: Cine este Iustina Loghin, concurentă la Insula iubirii 2024. Este mai tânără cu 12 ani decât iubitul ei, Cornel, și l-a cunoscut când era însurat

Citește și: Lora, despre perioada în care a fugit de acasă, pentru a-și începe cariera în muzică: „Mama era convinsă că mă voi întoarce acasă și mă voi face farmacist sau avocat. Eu am rămas mereu verticală și am învățat să spun NU când greul a devenit rău” / EXCLUSIV

Citește și: Doinița Oancea, despre trauma cauzată de lipsa tatălui biologic: „Eu am închis 98% dintre relațiile din viața mea. Au fost relații de lungă durată, cu oameni care păreau a fi foarte în regulă. Nu voiam să ajung mai departe, ca nu cumva să fiu abandonată”

Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii

Iustina Loghin a făcut un anunț emoționant, dezvăluind sexul bebelușului din burtică. Ea așteaptă cu nerăbdare să aducă pe lume primul ei copil. În cadrul unei declarații la Insula iubirii, concurenta a spus că este fetiță, în timp ce partenerul ei de viață a spus că este băiat.

Ei bine, cei doi soți au tăiat un tort alb împreună, iar in interior era o cremă de culoarea reprezentativă sexului bebelușului lor. Astfel, Iustina Loghin și Cornel Luchian vor avea o fetiță.

Iustina Loghin: „Fetiță!'.

Cornel Luchian: „Băiat!'.

Iustina Loghin: „Deja e roz! E fetiță! Iubi!'.

Iustina Loghin și Cornel Luchian au trecut cu bine de testul emisiunii Insula iubirii

Iustina Loghin a precizat faptul că, în ciuda provocărilor întâmpinate pe Insula iubirii, ea și partenerul ei de viață, Cornel Luchian, se pregătesc să devină părinți, iar relația lor a trecut cu bine de testul emisiunii. Cu un viitor strălucitor în față, cei doi soți își așteaptă cu nerăbdare fetița.

„Ce a fost pe insulă a rămas acolo și nu mă mai interesează! La noi experiența s-a terminat cu happy end, cu bebele. Cred că a venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie', a spus ea la testimonial.

„Pot să spun că sunt fericit pentru că am participat la Insula iubirii, pentru că mi-am depășit anumite limite, anumite frici pe care le aveam unul față de altul și acum, la final, dacă pleci împreună cu persoana iubită, înseamnă că vă iubiți, dar dacă pleci separat, caută-ți pe altcineva', a mărturisit concurentul de la Insula iubirii.

Cornel Luchian a aflat la ultima ediție de la Insula iubirii că Iustina Loghin este însărcinată

Iustina Loghin a realizat că este însărcinată încă din primele episoade ale emisiunii Insula iubirii de la Antena 1. Într-o discuție cu Daiana Prodan, ea a menționat că avea întârziere a ciclului menstrual. De asemenea, a mărturisit și că avea grețuri și a observat modificări la nivelul burții, ceea ce a întărit suspiciunile ei.

Ulterior, concurenta de la Insula iubirii a cerut un test de sarcină de la producția emisiunii, care a confirmat sarcina prin cele două linii apărute pe test. La finalul show-ului, i-a dat vestea cea mare și lui Cornel Luchian.

Sursa foto: Facebook/ TikTok

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton