Iustina s-a despărțit de Cornel, la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana: „Relația s-a încheiat. Ce a făcut este de neiertat. Nu îl recunosc...”. Ce a făcut Iustina după ce a văzut atingerile suspecte în mare

.

Iustina s-a despărțit de Cornel la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana. Un nou Bonfire, o altă seară tristă pentru concurentele de la Insula Iubirii. În timp ce ele refuză apropierea de ispitele masculine pentru a nu le da de gândit partenerilor, băieții se simt ca la ei acasă și se distrează pe cinste cu ispitele. Nu doar Andrei Rotaru a căzut în capcana ispitei, ci și Cornel Luchian, iar Iustina a pus punct imediat relației lor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Încă de la primul Bonfire, Iustina a sesizat apropierea dintre Cornel și ispita Maria, moment în care a renunțat la inel, însă doar pentru o perioadă. După ce a spus că se desparte de el și l-a jignit în fața tuturor, spunând că este urât, chel și cu burtă, și-a cerut scuze și l-a rugat să o ierte, punându-și inelul de logodnă înapoi pe deget.

cornel-si-iustina-2cornel-si-iustina-2

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii a renunțat la inelul de logodnă, în lacrimi, după ce l-a văzut pe Cornel în ipostaze tandre cu ispita Maria: „Nu îmi doresc un bărbat ca el lângă mine, nu pot să trăiesc așa…'

Citește și: Iustina de la Insula Iubirii, cuvinte dure la adresa lui Cornel după ce a spus că se desparte de el: „La cum arată, cine îl ia? Cu burta aia, chelia aia. L-am suportat…'. A băut și dansat cu ispita Teo după ce și-a văzut logodnicul cu ispita Maria

Citește și: Laura Cosoi a publicat prima imagine cu cea de-a patra fetiță și a explicat de ce a ales numele Aida pentru micuță: „Am știut că va face parte din viață noastră încă de acum doi ani, când mi-a apărut în vis”

Citește și: Ispita Tina a părăsit Insula Iubirii: 'Nu sunt de acord. Nici măcar nu știam de alegerea care s-a făcut. Nimic real…' De ce ar fi fost trimisă acasă, de fapt

Iustina s-a despărțit de Cornel la Insula Iubirii, după ce el a înșelat-o cu ispita Loredana

Iustina a avut mare grijă la comportamentul ei după cuvintele urâte pe care le-a spus despre iubitul său și a păstrat distanța față de ispite. Ei bine însă, ultimul Bonfire difuzat pe micile ecrane i-a adus lacrimi pe față și a făcut-o să își dea jos inelul de logodnă, din nou. Radu Vâlcan i-a prezentat momentele în care Cornel flirta cu mai multe ispite. Nu s-a oprit doar la Maria, ci a încercat să aibă conversații profunde și atingeri senzuale și cu Lala. Mai mult, cu Loredana chiar a mers în mare, unde din filmările surprinse se vede clar că s-au apropiat mai mult decât oricine se aștepta.

Iustina nu a putut suporta imaginile cu Cornel în brațele Loredanei, în mare, în timp ce 'se distrau' împreună, astfel că a izbucnit în lacrimi și și-a dat imediat inelul de logodnă jos, anunțând astfel despărțirea de el.

'Vreau să-i trimit inelul. Ni merită să-l mai port. Ce ai făcut este de neiertat, Cornel. Între noi s-a terminat tot. În această seară, relația s-a încheiat. Am trăit un an în minciună. Nu îl recunosc, nu este bărbatul de care m-am îndrăgostit', a spus Iustina cu lacrimi în ochi.

Ispita Lala despre Cornel: 'M-a atins pe picior, spre zona intimă și…'

Așa cum se poate vedea pe micile ecrane, Cornel nu s-a oprit doar la ispita Maria, ci a încercat o conexiune și cu Loredana, alături de care a fost în mare, dar și cu Lala, căreia i-a spus că seamănă foarte mult cu o fostă iubită din trecutul său pentru care a avut sentimente puternice.

M-a chemat în piscină. Cornel a făcut pași foarte mari spre mine și mi-a spus anumite lucruri cum ar fi că între noi există o conexiune pe care n-am format-o eu niciodată până acum. Că amândoi știm ce simțim, se referea că avem sentimente unul pentru celălalt, că cel mai ok pentru amândoi ar fi să stau departe de el pentru că semăn foarte mult cu o mare iubire din trecutul lui, o fată care se numește Roberta. Că avem ochii la fel, buzele la fel, comportamentul. De aceea evită să mă scoată la date, pentru că Iustina ar spune: „Ieși cu fosta ta la date?'. Mi-a spus că eu pe el îl pun în pericol pentru că el poate să cedeze foarte ușor în fața mea. Și mi-a și remarcat faptul că nu avem lavaliere și că nu ne aude nimeni. Vreau să-l testez, vreau să-I duc jocul până la capăt. M-a atins pe picior, spre zona intimă, iar atunci i-am îndepărtat mâna'.', a spus Lala.

Iustina și-a înecat amarul în distracție și băutură alături de Marcel de la Insula Iubirii

Toate aceste declarații, dar mai ales imaginile cu Cornel și Loredana în mare, în timp ce o înșela, au durut-o foarte tare pe Iustina. A renunțat la inelul de logodnă, la relație, însă nu și la distracție. Ajunsă în vila fetelor, le-a povestit ispitelor prin ceea ce a trecut, ce i-a făcut Cornel, iar în episoadele de săptămâna viitoare se vede cum se distrează pe cinste, fără să-i mai pese de partenerul ei. Dacă el a ales să se distreze și să nu mai țină cont de relația lor, la fel a făcut și ea, astfel că a băut alături de băieți, dar a și dansat destul de senzaul, lăsându-și zonele intime la vedere și nu o dată, ci de mai multe ori.

Reamintim însă că din imaginile apărute pe Internet, se vede clar că cei doi au făcut nunta pe care o aveau planificată pe 9 iunie, dar și că ea este însărcinată, astfel că fanii sunt curioși să vadă până unde poate ajunge testul relației lor la Insula Iubirii.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton