Jada Pinkett, soția lui Will Smith, a dezvăluit că sunt despărțiți din 2016: „De ce s-a fracturat? Sunt o mulțime de...”. Sunt căsătoriți legal încă

 Dumitrache Laura
.

Jada Pinkett, soția lui Will Smith, a dezvăluit că sunt despărțiți de șapte ani, din 2016. Jada Pinkett Smith și Will Smith au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Recent, actrița a surprins pe toată lumea după ce a declarat că s-a separat de celebrul actor de șapte ani. Cuplul s-a confruntat timp de mai multi ani cu zvonuri persistente cu privire la infidelitate din partea amândurora.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Jada Pinkett, soția lui Will Smith, a dezvăluit că sunt despărțiți de șapte ani, din 2016. Jada Pinkett Smith a dezvăluit că s-a separat de soțul ei, actorul american Will Smith, din 2016. Will Smith a fost implicat într-un incident la ceremonia de decernare a premiilor Oscar din 2022, când l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock.

william smith si jada cupluwilliam smith si jada cuplu

Recent, actrița a dezvăluit că s-a despărțit de soțul ei în urmă cu 7 ani, dar rămân căsătoriți legal. Cei doi s-au cunoscut în 1994 pe platourile de filmare ale serialului „The Fresh Prince of Bel Air”, când Will Smith era deja căsătorit.

Citește și: Cum arată Jada Pinkett, soția lui Will Smith, după 5 ani de luptă cu alopecia: „Părul meu pare că încearcă să revină”

Citește și:Celebrități interzise la Premiile Oscar 2023. Cine a primit interdicție în afară de Will Smith și de ce

Citește și:Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial. Condiția lui J Lo legată de viața lor sexuală

Citește și:Cum arată fiul rapperului Drake! E adorabil: leit tatăl lui, doar că e blond și are ochii albaștri

Jada Pinkett, soția lui Will Smith, a dezvăluit că sunt despărțiți de șapte ani, din 2016

Jada Pinkett Smith a dezvăluit că este despărțită de soțul ei, Will Smith din anul 2016. Actrița, în vârstă de 52 de ani, a declarat într-un interviu că au luat decizia de a trăi separat, dar sunt încă căsătoriți legal.

Încă încercăm să ne dăm seama între noi doi cum să fim în parteneriat și cum să prezentăm asta oamenilor? Încă nu ne-am dat seama de asta. De ce s-a fracturat? Sunt o mulțime de lucruri. Cred că în momentul în care am ajuns în 2016, eram prea epuizați de încercări. Cred că amândoi eram blocați în fantezia noastră despre ceea ce credeam că ar trebui să fie cealaltă persoană. Am făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru ca noi să divorțăm. Vom trece peste orice și pur și simplu nu am reușit să îmi încalc această promisiune', a explicat ea, scrie Skynews.

Jada a explicat că inițial, când Will Smith l-a lovit pe Chris Rock, a crezut că este o glumă, adăugând că nu a înteles reacția violentă a acestuia. „Avem o dragoste profundă unul pentru celălalt şi încercăm să ne dăm seama ce înseamnă acest lucru pentru noi”, a explicat Jada Pinkett Smith într-un alt interviu acordat revistei People și citat de Agerpres.

Jada Pinkett Smith a recunoscut relațai cu August Alsina

Jada Pinkett Smith a recunoscut în 2020 că a avut o relație de ani de zile cu artistul August Alsina. Vedeta a mărturisit că nu consideră că și-a înșelat sotul, având în vedere că erau sperați. „Este o situație pe care o consider personală și care a devenit publică', a declarat Jada Pinkett Smith. Actrița a negat acuzațiile conform cărora soțul ei știa despre aventura ei și și-ar fi dat acordul. „Am început o relație de prietenie cu August și am devenit chiar foarte buni prieteni. Totul a început când el avea nevoie de ajutor, iar eu am vrut să îl ajut cu sănătatea lui mintală.'

Jada și Will Smith s-au căsătorit în 1997 și au împreună doi copii, Jaden, 25 de ani și Willow, 22 de ani. Will are un al treilea copil dintr-o relație anterioară.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton