Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul: "Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!"

 Oana Pantazi
.

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul. Artistul a fost descalificat și a fost nevoit să plece din concurs, ceea ce a și făcut, însă nu înainte de a-și cere iubita, pe Oana Ciocan, în căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul. Cu puțin timp înainte de a părăsi show-ul, după ce a fost descalificat, Jador a cerut permisiunea echipei de producție să-și viziteze iubita, pe Oana Ciocan, proaspăt intrată în competiție. Artistul a profitat pe deplin de această favoare și a făcut un gest emoționant.

3-23-2

Jador a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, la Survivor All Stars, înainte să părăsească show-ul

Din păcate pentru cei doi îndrăgostiți, Jador a fost descalificat la Survivor All Stars chiar înainte ca Oana să intre în competiție. La aflarea veștii, concurenta a izbucnit în lacrimi, dar asta nu a schimbat deznodământul. Artistul a luat decizia de a pleca de la Survivor în stilul propriu… și, într-adevăr, vestea s-a viralizat în scurt timp.

Citește și: Culisele descalificării lui Jador de la Survivor All Stars. Jorge este mutat la Războinici, iar regulile emisiunii se schimbă

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Scandal între Jador și Iancu Sterp. De la ce a pornit totul

Citește și: Diana Enache și-a botezat fiica, în mare secret. Cine sunt nașii nepoatei lui Adrian Enache și ce invitați surpriză a avut / IMAGINI EXCLUSIVE

Jador a cerut echipei de producție să fie lăsat să-și vadă iubita, pe Oana Ciocan, înainte de a părăsi Republica Dominicană. Iar când s-au văzut, artistul a surprins-o cu o cerere în căsătorie.

„Eu te iubesc pe tine și vreau să fii femeia mea!' , i-a spus Jador iubitei sale.

„Băi, haide, măi!', a reacționat Oana Ciocan, surprinsă.

„Da, vrei să fii soția mea?', a spus Jador, cu subiect și predicat.

„Bă, ce e asta?', a răspuns Oana.

„Vrei?', a continuat Jador.

„Păi normal! Dar tu știai răspunsul. Tu știi că eu chiar vreau să rămân toată viața cu tine', a reușit să articuleze Oana, într-un final.

Jador a spus că planul era altul, și anume să-și ceară iubita în căsătorie la un concert, dar a decis să facă asta la Survivor.

„Am cunoscut-o aici. Trebuia să o cer aici și să aibă în inimă, că e femeia mea. Gata, mă însor. Am și nași, am tot ce vreau eu. Mă pun la casa mea. Nu îmi spune NU niciodată. Se comportă cu mine cum se comportă tata cu mama. Fix aceeași chestie. Îmi e rușine să îi spun că o iubesc. Este fata cu care îmi doresc să am copii', a dezvăluit artistul.

Jador, scrisoare de dragoste pentru Oana Ciocan

Oana Ciocan a avut parte, la Survivor All Stars, de momente demne de un film romantic. Înainte de a o cere de soție, Jador i-a dat iubitei sale o scrisoare de dragoste emoționantă.

„Femeia mea, aș vrea să îți pot cânta ce simt, dar tot ce pot face acum este să îți scriu. Știi că foamea, stresul și neacceptarea oamenilor nu reprezintă o pricină de poticnire pentru mine. Aici mi-am dat seama că toată viața am alergat după succes și, în sfârșit, mi-am făcut curaj să alerg după dragostea mea.

Acea dragoste pe care nimeni nu mi-a dat-o niciodată pentru că ești singura care a putut să vadă dincolo de Jador, singura care a înțeles că sunt doar un suflet care caută sufletul potrivit pentru a-și întemeia o familie. Ești muza mea, așa că toate piesele pe care le voi lansa, ți le dedic ție. Dacă nu voi fi cu tine, voi rămâne singur pentru totdeauna. Adu-mi trofeul acasă, căci mi se cuvine! Am mare încredere în tine pentru că, atunci când regele nu mai poate, mai poate regina. Te iubesc și îmi e dor de tine!', i-a scris Jador iubitei sale.

Oana Ciocan, în lacrimi după ce a aflat că iubitul ei, Jador, a fost descalificat de la Survivor All Stars

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Jador și Oana Ciocan formează un cupluDe altfel, artistul a fost descalificat de la Survivor fiindcă a fugit din tabăra Faimoșilor la iubita lui. În timp ce Oana a intrat în competiție, în echipa Războinicilor, artistul a trebuit să plece, deoarece a fost descalificat. Nimeni nu se aștepta la acest deznodământ, dar acestea sunt riscurile unui reality show. La aflarea veștii, concurenta a izbucnit în lacrimi.

Colegii ei s-au străduit să o îmbărbăteze. La momentul acela însă nimeni nu a realizat că starea ei de spirit proastă avea legătură, de fapt, cu plecarea iubitului ei, Jador, de la Survivor All Stars.

„Deși nu ar trebui să fie scuză, efectiv nu am putut să mă concentrez pentru că aveam alte așteptări. Aveam alte așteptări de întâmpinare. Faptul că Ionuț (Jador) nu a fost aici m-a destabilizat total. Cu toate astea, eu știu că el își dorește să lupt. O să fie totul bine!’, a spus Oana Ciocan plângând.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton